Η Mototrend στο Moto Show 2025 στη Θεσσαλονίκη

Με όλα τα νέα μοντέλα 2025 των KYMCO, Voge, Yadea
Moto Show 2025 - Mototrend SA KYMCO, Voge, Yadea
Από το

motomag

17/4/2025

Η γιορτή της μοτοσυκλέτας για φέτος θα γίνει στις εγκαταστάσεις της Helexpo ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη και εκεί θα βρίσκεται και η Motorend SA με όλα τα νέα της μοντέλα για το 2025.

H έκθεση θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 25 έως και την Κυριακή 27 Απριλίου, από τις 10:00 έως τις 21:00 και για τις τρεις μέρες. 

Moto Show 2025 - Mototrend SA KYMCO, Voge, Yadea

Η Mototrend SA βρίσκεται εκεί και θα αποκαλύψει όλα τα νέα μοντέλα των εταιρειών που αντιπροσωπεύει, όπως για παράδειγμα:

-Τα Adventure Voge DS 800 Rally και DS625X, μαζί με τα αναβαθμισμένα DS900Χ και DS525X 
-Tο εξοπλισμένο με σύστημα Radar Maxi-Scooter Voge SR4 Max Smart 
-Το υπερκυβισμένο premium Mega-Scooter Kymco AK 575
-Το δυνατότερο ATV στον πλανήτη Χ-Wolf 1000 των 100 ίππων
-Tα ηλεκτροκίνητα Voltguard και Fierider της No 1 εταιρείας στον κόσμο Yadea 

Παράλληλα, το επιτελείο της Mototrend SA θα βρίσκεται στο Stand 14 καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης ώστε να ενημερώνει τους επισκέπτες για όλα τα μοντέλα των εταρειών που αντιπροσωπεύει. 

Τα μοντέλα που θα μπορείτε δείτε από κοντά είναι τα ακόλουθα:

VOGE
-DS 800 RALLY
-DS625X
-DS525X
-DS900X
-125R
-300ACX
-300 RALLY
-AC525X
-SR1
-SR16
-SR1 ADV
-SR3
-SR4 MAX SMART RADAR
-Χ-WOLF 300
-Χ-WOLF 1000

KYMCO
-CV3
-XCITING VS 400 LTD
-AGILITY 350
-DOWNTOWN GT350
-X-TOWN 300
-PEOPLE-S 200
-SKYTOWN 125
-AGILITY-S 125
-MICARE 125
-MXU 700
-X-TOWN ST 250
-AK 575 PREMIUM

YADEA
-E8S LITE
-T9
-G5S
-Y1S/PRO
-KS6
-FIERIDER
-VOLTGUARD
-ELITE PRIME

Ξάνθη: Θανατηφόρο τροχαίο μοτοσυκλετιστή με εγκατάλειψη - Ο οδηγός αυτοκινήτου προκάλε νέο δυστύχημα με θύμα τον αδερφό του

Νεκρός και ο αδερφός του οδηγού - Βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο
cover
Από το

motomag

8/12/2025

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη το βράδυ της Κυριακής στα Κιμμέρια της Ξάνθης, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 36χρονος συγκρούστηκε μετωπικά με δίκυκλο που οδηγούσε 71χρονος, με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος αναβάτης να χάσει τη ζωή του, ενώ ξεψύχησε και ο συνοδηγός του αυτοκινήτου!

Ειδικότερα 36χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος διαπιστώθηκε αργότερα ότι στερούνταν άδειας οδήγησης, εγκατέλειψε το σημείο του δυστυχήματος. Οι δυνάμεις της Αστυνομίας που κινητοποιήθηκαν εντόπισαν το όχημα του 36χρονου σε οικισμό της Ξάνθης όπου και διαπίστωσαν ότι τη ζωή του είχε χάσει και ο αδερφός του οδηγού που ήταν συνεπιβάτης την ώρα του δυστυχήματος. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Xanthinews.gr και του Σταύρου Καρυπίδη ο 36χρονος προκάλεσε και δεύτερο τροχαίο στο Σέλερο πέφτοντας πάνω σε μάντρα και αυτή ήταν η αιτία του θανάσιμου τραυματισμού του αδερφού του, ενώ τότε τραυματίστηκε και ο ίδιος.

Αφού 36χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο συνελήφθη κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.