Η Mototrend στο Moto Show 2025 στη Θεσσαλονίκη

Με όλα τα νέα μοντέλα 2025 των KYMCO, Voge, Yadea
Moto Show 2025 - Mototrend SA KYMCO, Voge, Yadea
Από το

motomag

17/4/2025

Η γιορτή της μοτοσυκλέτας για φέτος θα γίνει στις εγκαταστάσεις της Helexpo ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη και εκεί θα βρίσκεται και η Motorend SA με όλα τα νέα της μοντέλα για το 2025.

H έκθεση θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 25 έως και την Κυριακή 27 Απριλίου, από τις 10:00 έως τις 21:00 και για τις τρεις μέρες. 

Moto Show 2025 - Mototrend SA KYMCO, Voge, Yadea

Η Mototrend SA βρίσκεται εκεί και θα αποκαλύψει όλα τα νέα μοντέλα των εταιρειών που αντιπροσωπεύει, όπως για παράδειγμα:

-Τα Adventure Voge DS 800 Rally και DS625X, μαζί με τα αναβαθμισμένα DS900Χ και DS525X 
-Tο εξοπλισμένο με σύστημα Radar Maxi-Scooter Voge SR4 Max Smart 
-Το υπερκυβισμένο premium Mega-Scooter Kymco AK 575
-Το δυνατότερο ATV στον πλανήτη Χ-Wolf 1000 των 100 ίππων
-Tα ηλεκτροκίνητα Voltguard και Fierider της No 1 εταιρείας στον κόσμο Yadea 

Παράλληλα, το επιτελείο της Mototrend SA θα βρίσκεται στο Stand 14 καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης ώστε να ενημερώνει τους επισκέπτες για όλα τα μοντέλα των εταρειών που αντιπροσωπεύει. 

Τα μοντέλα που θα μπορείτε δείτε από κοντά είναι τα ακόλουθα:

VOGE
-DS 800 RALLY
-DS625X
-DS525X
-DS900X
-125R
-300ACX
-300 RALLY
-AC525X
-SR1
-SR16
-SR1 ADV
-SR3
-SR4 MAX SMART RADAR
-Χ-WOLF 300
-Χ-WOLF 1000

KYMCO
-CV3
-XCITING VS 400 LTD
-AGILITY 350
-DOWNTOWN GT350
-X-TOWN 300
-PEOPLE-S 200
-SKYTOWN 125
-AGILITY-S 125
-MICARE 125
-MXU 700
-X-TOWN ST 250
-AK 575 PREMIUM

YADEA
-E8S LITE
-T9
-G5S
-Y1S/PRO
-KS6
-FIERIDER
-VOLTGUARD
-ELITE PRIME

XT700 – Η Tenere που θα έπρεπε να κατασκευάσει η Yamaha

Πρόκειται για περιορισμένη παραγωγή μόλις δέκα μοτοσυκλετών
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

18/6/2026

Ένα συνεργείο στην Πορτογαλία μετατρέπει την Tenere 700 σε μια σύγχρονη XT500, σε περιορισμένη παραγωγή μόλις 10 κομματιών και “ανάβει φωτιές” στη Yamaha.

Από τις φωτογραφίες, διακρίνεται το «XT700» στο ρεζερβουάρ της μοτοσυκλέτας, ενώ η ιδέα ανήκει στο μικρό συνεργείο στην Holy Moly Co, που εδρεύει στη Λισαβόνα και μετατρέπει σύγχρονες Tenere700 σε XT700! Δεν είναι η πρώτη φορά που το Holy Moly αναβιώνει μία παλιότερη Yamaha και μάλιστα στο συγκεκριμένο project συμμετέχουν και το γνωστό Bike Shed του Λονδίνου, η Yamaha Πορτογαλίας και η Kedo, που ειδικεύεται στα ανταλλακτικά παλιότερων μοντέλων της ιαπωνικής εταιρείας.

Η εταιρεία Holy Moly ολοκληρώνει τη συγκεκριμένη μετατροπή χωρίς να κοπεί, να τρυπηθεί ή να συγκολληθεί κάποιο κομμάτι, με το ντεπόζιτο, το ψηλό φτερό και τον στρογγυλό προβολέα που παραπέμπουν σε ένα XT500 του 1979 που δημοπρατήθηκε από την Kedo.

Yamaha

Η μετατροπή αυτή έχει μεγάλη επίπτωση και στο βάρος της μοτοσυκλέτας που μειώνεται στα 175 κιλά. Οι αναρτήσεις της KYB αντικαθίστανται από τις ολλανδικές TracTive, ενώ οι ζάντες είναι της Haan Wheels.

Το πρωτότυπο που βλέπετε δεν είναι προς πώληση, αλλά από τον Οκτώβριο η Holy Moly θα παράγει μόλις δέκα κομμάτια από τη συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα, ενώ στις υπηρεσίες συμπεριλαμβάνεται και η συναρμολόγησή της απευθείας στο γκαράζ του νέου ιδιοκτήτη. Πάντως ίσως αυτή να είναι μία καλή ευκαιρία για την ιαπωνική εταιρεία που μπορεί να “δανειστεί” την ιδέα και να δημιουργήσει μία παρόμοια μοτοσυκλέτα, που τουλάχιστον στην Ελλάδα είναι σίγουρο πως θα πετύχει εμπορικά.