Π.Π. Motocross - 6ος αγώνας Κρηνίδες: Mega Gallery από τον τελευταίο αγώνα!

Με σχεδόν 900 φωτογραφίες!
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

7/12/2021

Ο έκτος και τελευταίος αγώνας του Πανελληνίο0υ Πρωταθλήματος Motocross οργανώθηκε στην εξαιρετική πίστα των Κρηνίδων, με το πλήρες και αναλυτικό ρεπορτάζ που μπορείτε να διαβάσετε εδώ, ενώ τα δοκιμαστικά της προηγούμενης μέρας μπορείτε να τα δείτε εδώ. Τώρα δημοιεύουμε το υπερ-πλούσιο φωτογραφικό υλικό , με σχεδόν 900 φωτογραφίες από την αγωνιστική δράση στον τελευταίο αγώνα της σεζόν.

Motocross Πτολεμαΐδα: Άσχημη πτώση και τραυματισμός αναβάτη – Ακυρώθηκαν οι αγώνες λόγω καιρού

Θα συνεχίσουν αύριο με την ελπίδα καλύτερου καιρού
Motocross Πτολεμαΐδα: Άσχημη πτώση και τραυματισμός αναβάτη – Ακυρώθηκαν οι αγώνες
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

27/5/2023

Η ελπίδα να μην χειροτερεύσουν οι καιρικές συνθήκες έσβησε από νωρίς το μεσημέρι στην πίστα της Πτολεμαΐδας που ήδη η πρόσφυση ήταν ελάχιστη. Η αγωνιστική δράση σταμάτησε για σήμερα και θα συνεχίσει αύριο με στόχο να καταφέρουν οι αναβάτες να ολοκληρώσουν το δύσκολο πρόγραμμα, ενώ υπάρχει πάντα η πιθανότητα να είναι χειρότερα τα πράγματα από πλευράς καιρού.

Στο μεταξύ ο Λυρίου, ένας από τους καλύτερους αναβάτες της χώρας, σημείωσε πτώση με τραυματισμό και τις πρώτες πληροφορίες των διασωστών να μιλούν για κάταγμα κλείδας. Ο αναβάτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ελπίζουμε όλοι για την πιο ήπια διάγνωση και την ταχεία ανάρρωσή του.

Στο μεταξύ από αύριο νωρίς το μεσημέρι σχεδόν η μισή χώρα θα έχει βροχές, ελπίζουμε πάνω από την πίστα τα πράγματα να είναι καλύτερα.