Triumph - Εξελίσσοντας το TF 250-X με δυνατή ομάδα στο SuperMotocross 2025 [VIDEO]

Austin Forkner, Jordon Smith, Jalek Swoll, και Stilez Robertson - Μεγάλος χορηγός η FXR Racing
Triumph Racing - SuperMotocross 2025
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

3/1/2025

Η Triumph Racing Factory Team ανακοίνωσε νέα, πολυετή συμφωνία με τη γνωστή εταιρεία ρουχισμού FXR Racing, για το 2025 και μετά, με την ομάδα των Βρετανών να αγωνίζονται στο Αμερικάνικο Πρωτάθλημα SuperMotocross, με το TF 250-X.

Η ομάδα των Austin Forkner, Jordon Smith, Jalek Swoll, και Stilez Robertson θα παλέψει για νίκες και τίτλους τη φετινή σεζόν στις Η.Π.Α., με μεγάλο χορηγό την FXR Racing. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά που η καναδέζικη εταιρεία συμφώνησε να χορηγήσει εργοστασιακή προσπάθεια στο SuperMotocross, με τη σεζόν να ξεκινά στις 11 Ιανουαρίου στην Καλιφόρνια.

Οι Forkner και Smith θα κάνουν το αγωνιστικό τους ντεμπούτο με την TF 250-X συμμετέχοντας στο 250SX West, ενώ οι Swoll και Robertson θα αγωνιστούν για τον τίτλο του 250SX East -στις Η.Π.Α. το Πρωτάθλημα χωρίζεται σε δυο τίτλους, για τις ανατολικές και δυτικές πολιτείες.

Έτσι οι Βρετανοί συνεχίζουν την εξέλιξη των Motocross μοντέλων τους, μέσα από αγώνες κορυφαίων Πρωταθλημάτων στον κόσμο.

Ετικέτες

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2026: Ακυρώνεται ο πρώτος αγώνας της σεζόν

Επόμενο ραντεβού στα μέσα Απρίλη στα Τρίκαλα
CANCELLED
Από τον

Παύλο Καρατζά

2/4/2026

Στην ακύρωση του πρώτου αγώνα Motocross της σεζόν 2026 προχώρησε η ΑΜΟΤΟΕ. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΑΜΟΤΟΕ

Η Διοίκηση της ΑΜΟΤΟΕ βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να αναμορφώσει το πρόγραμμα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross για το 2026.

Βασικός λόγος η αδυναμία τέλεσης του 1ου προγραμματισμένου αγώνα στην πίστα του Άργους, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, που όσο πάνε και χειροτερεύουν, και δεν προβλέπεται να βελτιωθούν στην περιοχή της πίστας τις ερχόμενες ημέρες, μετατρέποντας τον αγωνιστικό χώρο απροσπέλαστο.

Παράλληλα, οι συστάσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού για αναβολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων λόγω της κακοκαιρίας, συνυγορρούν στην απόφαση της ΑΜΟΤΟΕ με γνώμονα την ασφάλεια, την ισονομία (λόγω απουσιών – απαγορευτικού), και την ταλαιπωρία των αθλητών.

Ως εκ τούτου, το Πρωτάθλημα θα αρχίσει στα Τρίκαλα και σύντομα θα ανακοινωθεί νέο Πρόγραμμα.

Συγνώμη για την αναστάτωση.

Να υπενθυμίσουμε πως ο επόμενος αγώνας είναι προγραμματισμένος στα Τρίκαλα, στις 18-19 Απριλίου.