Ανακοινώθηκε η τιμή του Yamaha Tracer 700!

Κάτω από 9.000 ευρώ
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

25/2/2020

Η Yamaha μόλις έκανε γνωστή και επίσημα την τιμή του νέου Yamaha Tracer 700, το οποίο οδηγήσαμε πριν από λίγες μέρες στην παγκόσμια παρουσίασή του στην Τενερίφη. Το κόστος απόκτησής του, λοιπόν θα είναι στα 8.790 ευρώ, που το καθιστά άκρως ανταγωνιστικό απέναντι στους άλλους Ιάπωνες και Ευρωπαίους κατασκευαστές (με την ευρύτερη έννοια που περιλαμβάνει από το BMW F750GS, ως το Kawasaki Versys 650 και το Suzuki V-Strom 650). Πιο συγκεκριμένα, το F750GS κοστίζει (η βασική έκδοση) στα €9.990, το Versys είναι στα €8.690 (η έκδοση SE είναι στα €8.890) και το V-Strom στα €9.095. Σύμφωνα με την ελληνική αντιπροσωπεία, ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., το Tracer 700 θα βρίσκεται στην χώρα μας μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας!

Την αναλυτική παρουσίαση του νέου Tracer μπορείτε να την βρείτε στο τεύχος Μαρτίου του ΜΟΤΟ, που κυκλοφορεί την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου.

 

Bimota KB998 Rimini Elite: Ειδική έκδοση σε μόλις πέντε κομμάτια [Τιμή]

Η τιμή της είναι αντίστοιχη αγοράς ενός μικρού διαμερίσματος
Bimota
Από τον

Παύλο Καρατζά

22/4/2026

Η ισπανική αγωνιστική ομάδα του WSBK, Provec Racing, αποκάλυψε τη Bimota KB998 Rimini Elite που είναι φτιαγμένη για πίστα και αποτελεί μια πιο ακραία έκδοση της KB998 Rimini.

Ο τετρακύλινδρος κινητήρας των 998 κυβικών αποδίδει 209 ίππους και ζυγίζει 176 κιλά – χωρίς υγρά - δηλαδή 16,7 κιλά λιγότερα από τη βασική έκδοση.

Η μοτοσυκλέτα είναι εξοπλισμένη με περιφερειακά από το πάνω ράφι, με φρένα της Brembo, αναβαθμισμένη ανάρτηση της Showa, εξάτμιση της Akrapovic, φέρινγκ της SpeedFiber, προστατευτικά κινητήρα GB Racing, ελαστικά Pirelli και η λίστα δεν τελειώνει εδώ. Η Bimota KB998 Rimini Elite φέρει επίσης τηλεμετρία ανεπτυγμένη από την Mectronik που παίρνει μετρήσεις από πολλαπλούς σένσορες, όπως και ρυθμιζόμενο traction control, χάρτες γκαζιού και φρένου κινητήρα.

Bimota

Η KB998 Rimini Elite αναπτύχθηκε με τη συμβολή του αναβάτη δοκιμών Xavi Forés και των αναβατών του WorldSBK Alex Lowes και Axel Bassani. Έκανε ήδη το αγωνιστικό της ντεμπούτο στον τελικό γύρο του Ισπανικού Πρωταθλήματος Superbike στη Jerez, όπου ο Tito Rabat ανέβηκε στο βάθρο.

Bimota

Η μοτοσυκλέτα θα παραχθεί σε μόλις πέντε κομμάτια παγκοσμίως και η τιμή της είναι 90.800 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ). Εκτός από τη μοτοσυκλέτα, οι αγοραστές θα έχουν πρόσβαση σε μια αποκλειστική εκδήλωση σε πίστα με την ομάδα Bimota by Kawasaki Racing Team. Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης τεχνική υποστήριξη από την ομάδα Provec και VIP φιλοξενία σε επιλεγμένους γύρους του WorldSBK.

Bimota

Η Bimota KB998 Rimini Elite είναι μία πολύ ξεχωριστή μοτοσυκλέτα, προσανατολισμένη για πίστα, που μόλις πέντε πολύ τυχεροί και παράλληλα πολύ πλούσιοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν.