Ducati Panigale V2 RS6 Hommage by GP Products - Nogaro Blue ποίημα [VIDEO]

Μοναδικό customized Panigale V2, με βάση το προηγούμενο μοντέλο με το μονόμπρατσο
GP Products Ducati Panigale V2
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

12/12/2024

Ο Marc Goutziers και η ομάδα του στην ολλανδική GP Products εμπορεύονται aftermarket προϊόντα επιδόσεων, και ενίοτε δημιουργούν και μερικά project μοτοσυκλετών και αυτοκινήτων, που φορτώνουν με τα προαναφερθέντα δικά τους αξεσουάρ, και ολοκληρώνουν το αποτέλεσμα με μοναδικούς χρωματισμούς. Η τελευταία τους δημιουργία αφορά σε ένα μοναδικό μπλε Ducati Panigale V2 που αποτίει φόρο τιμής στο Audi RS6 -με Audi και Ducati να ανήκουν αμφότερες στη μητρική Volkswagen AG.

Η βάση του project είναι το Ducati Panigale V2 2024, με το μονόμπρατσο ψαλίδι, και τον ισχυρότερο κινητήρα από τον απόγονο του, με αρχική απόδοση 155 hp / 10.750 rpm, και βάρος 176 στεγνών κιλών.

Για το πέμπτο project της όσον αφορά στις μοτοσυκλέτες η GP Products προμηθεύτηκε το παραπάνω Panigale V2 από την Ducati Zaltbommel με στόχο να το μεταμορφώσουν.

Πριν λίγο καιρό οι Ολλανδοί είχαν μεταμορφώσει ένα Audi RS6 C8, ως φόρο τιμής στο εμβληματικό Audi RS2 του 1993, και έτσι η ιδέα έπεσε να βαφτεί στο ίδιο μπλε (Nogaro Blue) και το Panigale V2.

GP Products Ducati Panigale V2

Κάπως έτσι το Panigale V2 λύθηκε και ξεκίνησαν οι επεμβάσεις. Τα καλάμια του πιρουνιού δέχθηκαν μπλε ανοδίωση (θυμηθείτε την ανάλογη χρυσή ανοδίωση στο Triumph Bobber TFC του 2025)

GP Products Ducati Panigale V2

Μπλε βάφτηκε το φαίρινγκ, και για μια όμορφη νότα σπορ αντίθεσης κόκκινες βάφθηκαν οι δαγκάνες των φρένων.

Στη συνέχεια προστέθηκαν αξεσουάρ carbon της iLmberger, όπως αεροδυναμικά φτερά, κάλυμμα πλαισίου, λασπωτήρας πίσω, κ.α.

Μια παχιά μεμβράνη PPF διασφαλίζει τη βέλτιστη προστασία του χρώματος και των αυτοκόλλητων από τις γρατζουνιές, ενώ κατόπιν οι Ολλανδοί ξεκίνησαν να ελαφραίνουν τη μοτοσυκλέτα.

GP Products Ducati Panigale V2

Αν η στάνταρ εξάτμιση ζυγίζει 13,9 κιλά, η ολόσωμη εξάτμιση τιτανίου της Akrapopic ζυγίζει μόλις 6,3 κίλα!

GP Products Ducati Panigale V2

Συνεχίζουμε με τους carbon τροχούς RBX2 της Rotobox που κόβουν ακόμα περισσότερα κιλά -χωρίς τους Ολλανδούς να μας λένε πόσα ακριβώς-, και μάλιστα από το μη-αναρτώμενο βάρος προσθέτοντας ευελιξία σε κάθε αλλαγή κατεύθυνσης. Τα μπράτσα τους είναι πέντε, όσα ήταν και εκείνα του Audi RS6.

GP Products Ducati Panigale V2

Νέα είναι η σέλα από Alcantara, με λογότυπο Ducati, ενώ στις υπόλοιπες λεπτομέρειες ξεχωρίζουν η αγωνιστική τάπα στο ρεζερβουάρ, οι νέοι καθρέπτες, οι ρυθμιζόμενες μανέτες με τα προστατευτικά τους, τα ρυθμιζόμενα μαρσπιέ της Gilles, η φιμέ ζελατίνα της Puig, τα aftermarket γρανάζια τελικής μετάδοσης, κ.α.

Η τελική τιμή για το παραπάνω αριστούργημα φτάνει τα 51.649 ευρώ -σε αυτή συμπεριλαμβάνεται και η μοτοσυκλέτα βάσης.

Ετικέτες

Husqvarna: Αποκάλυψε τη σειρά Motocross για το 2027 – Μόνο εμφανισιακές οι αλλαγές

Με λευκά πλαίσια και κορυφαία περιφερειακά
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

8/5/2026

Αποκαλύφθηκαν τα δίχρονα και τετράχρονα μοντέλα motocross της Husqvarna για το 2027 έχουν ανακοινωθεί επίσημα, παρουσιάζοντας μια νέα εμφάνιση και κορυφαία περιφερειακά από εταιρείες όπως οι εξαρτήματα Brembo, ODI, WP, Pro Taper και Dunlop.

Για το 2027, η πλήρης γκάμα motocross της Husqvarna ανανεώνεται με λευκά πλαίσια και αφορά όλη τη γκάμα: TC 50, TC 65 και TC 85, TC 125, TC 250, TC 300, FC 250, FC 350 και FC 450. Ας δούμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Husqvarna TC 250
Husqvarna TC 250

Δίχρονη σειρά

  • TC 125
  • TC 250
  • TC 300
Husqvarna FC 450
Husqvarna FC 450

Τετράχρονη σειρά

  • FC 250
  • FC 350
  • FC 450

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Νέο λευκό πλαίσιο
  • Νέα γραφικά
  • Ανάρτηση WP XACT
  • Κορυφαία περιφερειακά από τις Brembo, ProTaper, Twin Air και ODI
  • Ελαστικά Dunlop Geomax MX34
  • Σύστημα Throttle Body Injection (TBI)
  • Quickshifter
  • Δύο χάρτες που αλλάζουν από τον πολυλειτουργικό διακόπτη
Husqvarna TC 50
Husqvarna TC 50

Μικρή σειρά

  • TC 50
  • TC 65
  • TC 85 (19/16 & 17/14)

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Νέο λευκό πλαίσιο
  • Νέα γραφικά
  • Ρυθμιζόμενο πιρούνι WP XACT και αμορτισέρ XACT PDS
  • Ελαστικά MAXXIS MAXXCROSS MX-ST
  • Η εργονομία στα μοντέλα TC 50 και TC 65 μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα καθώς οι αναβάτες μεγαλώνουν
  • Ποιοτικά εξαρτήματα δοκιμασμένα σε αγώνες από τις εταιρείες Formula, Galfer, Excel, Neken και ODI

Η σειρά motocross και μίνι μοτοσυκλετών του 2027 θα είναι διαθέσιμη στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα της Husqvarna Mobility πολύ σύντομα.