Ducati World Premiere 2024 - Στις 3/10 η αποκάλυψη του τρίτου νέου μοντέλου των Ιταλών για το 2024

Με τίτλο “Race Wilder”, και με τις προβλέψεις να κάνουν λόγο για την έλευση του νέου Ducati DesertX Rally
motomag Ducati World Premiere 2024: Το τρίτο επεισόδιο Τρίτη 3 Οκτωβρίου στις 17:00
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

2/10/2023

Μετά την παρουσίαση του Ducati Multistrada V4 S Grand Tour στις 19/9, η ιταλική εταιρεία ακολουθώντας πιστά το πρόγραμμα των παρουσιάσεων της, στις 3 Οκτωβρίου θα  παρουσιάσει μέσω της σειράς Ducati World Premier το τρίτο νέο μοντέλο της για το 2024. Αυτό όπως όλα δείχνουν θα είναι το DesertX Rally καθώς στο βίντεο που έχει προβληθεί στις 26/7 βλέπουμε να υπάρχουν πλάνα μόνο από χωμάτινο τερέν.

Στις 3 Οκτωβρίου λοιπόν -και στις 5 το απόγευμα ώρα Ελλάδας-, οι Ιταλοί προφανώς θα παρουσιάσουν τη σκληροπυρηνική έκδοση του DesertX, με τη Rally έκδοση όπως είχατε διαβάσει στο MOTO να εφοδιάζεται με νέες αναρτήσεις, ενισχυμένη ποδιά, βάσεις για βαλίτσες και πολλά άλλα. Σύμφωνα επίσης με την Ducati το νέο αυτό μοντέλο είναι αφιερωμένο στους τολμηρούς αναβάτες που τους αρέσουν τα ταξίδια στις πιο δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες καθώς και οι αγώνες αντοχής, ενώ η μοτοσυκλέτα έχει εξελιχθεί μέσα από τους αγώνες -ακόμα και από το Hard Enduro, με τον Antoine Meo.

Ducati DesertX Rally 2024

Την παρουσίαση του νέου αυτού μοντέλου μπορείτε να δείτε ζωντανά μέσα από τα social media της Ducati καθώς και από το επίσημο κανάλι της στο YouTube. Τέλος, όσοι το επιθυμούν μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή MyDucati App, διαθέσιμη τόσο για iOS όσο και για Android λογισμικό, όπου στο τέλος κάθε επεισοδίου, το εργοστάσιο του Borgo Panigale προσφέρει αποκλειστικό περιεχόμενο για τη μοτοσυκλέτα που παρουσίασε.

Ετικέτες

H Norton ανακοινώνει 3 έτη εγγύηση χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων

Με δυνατότητα μεταβίβασης και μεταξύ ιδιοκτητών
Norton 3 Year Warranty
Από τον

Φίλιππο Σταυριδόπουλο

21/11/2025

Μετά την αρχική παρουσίαση των τεσσάρων νέων μοντέλων της, η εταιρεία ανακοίνωσε στην έκθεση του Birmingham τριετή εγγύηση σε όλα τα νέα μοντέλα της, δίχως περιορισμό χιλιομέτρων και μάλιστα με δυνατότητα μεταβίβασης της μεταξύ ιδιοκτητών.

Τα τέσσερα νέα μοντέλα της Norton, Manx, Manx R, Atlas Atlas GT τα πρωτοείδαμε στην EICMA με τις εντυπώσεις να ποικίλουν από χλιαρές, κυρίως στο αισθητικό σκέλος, έως ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες στο κομμάτι του εξοπλισμού.

Norton

Τώρα στην έκθεση μοτοσυκλέτας MCL στο Birmingham η εταιρεία, που πλέον βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της ινδικής TVS, ανακοίνωσε και την εργοστασιακή εγγύηση 3 ετών, δίχως περιορισμό στα διανυθέντα χιλιόμετρα, στην βρετανική αγορά.

Norton

Η εγγύηση αυτή καλύπτει και οδική βοήθεια, με την Norton να αναφέρει επίσης ότι θα προσφέρει μια υπηρεσία στους αναβάτες που θα μπορούν να ζητούν βοήθεια και να παρακολουθούν την πρόοδο των service μέσω της εφαρμογής Norton.

Norton

Το εργοστασιακό πρόγραμμα εγγύησης μπορεί μάλιστα και να μεταβιβαστεί μαζί με την μοτοσυκλέτα, ενώ έγινε αναφορά και σε προγράμματα περαιτέρω επέκταση της, αλλά και σε διετή εγγύηση, σε όλα τα αυθεντικά αξεσουάρ και ανταλλακτικά, δείχνοντας μια κάποια σιγουριά που ελπίζουμε να είναι δικαιολογημένη, έχοντας αφήσει πίσω της τα τεχνικά ζητήματα του παρελθόντος.

Περιμέναμε κάτι καλύτερο τώρα που δουλεύει υπό τις πλάτες της εύρωστης ινδικής TVS, με την τεράστια κεφαλοποίηση. Κι αυτό γιατί η KTM, δηλαδή η άλλη εταιρεία που τώρα έχει τις πλάτες μίας πιο εύρωστης ακόμη ινδικής εταιρείας, της Bajaj, δίνει τέσσερα χρόνια εγγύηση.

Να μην ξεχνάμε επίσης πως η UM Motors, μία μικρότερη σε κεφαλοποίηση εταιρεία δίνει σε όλο τον κόσμο, οπουδήποτε έχει αντιπρωσπεία, 10 χρόνια εγγύηση!
Για τις μάρκες που προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο να επενδύσει επάνω τους, η επέκταση της εγγύησης είναι η καλύτερη επιλογή και η Norton που έχει ένα μακρί σερί από χρεωκοπίες και σκαμπανεβάσματα έκανε ένα μικρό πρώτο βήμα, θα μπορούσε εύκολα να ήταν δρασκελισμός εμπρός.