EICMA 2021: Δυναμικά η Fantic σε όλα τα μέτωπα

Ανανεωμένα Caballero και 450 Rally!
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

23/11/2021

Η Fantic παρουσίασε ούτε λίγο ούτε πολύ, εφτά νέα μοντέλα, αλλά στην ουσία πρόκειται για τις ανανεωμένες εκδόσεις των Caballero 125 και 500, μαζί με το αγωνιστικό XEF 450 Rally.

Τα Caballero 500 και 125 απέκτησαν αναβαθμίσεις στον κινητήρα και τις εξατμίσεις, προκειμένου να πληρούν τις Euro5 προδιαγραφές. Ο… πρεσβύτερος των Caballero, το 500, θα διατίθεται σε έξι εκδόσεις (Flat Track, Scrambler, Rally, Explorer, Delluxe και την επετειακή έκδοση με για τα 50 χρόνια της εταιρείας), με τις διαφορές να εντοπίζονται στον εξοπλισμό και τις χρωματικές επιλογές. Το Explorer διαθέτει βάσεις για βαλίτσες, ενώ το Flat Track έχει μπροστινό τροχό με διάσταση 19''.

To 125 Rally είναι η έκδοση που προστέθηκε στου βενιαμίν της γκάμας για το 2022, η οποία ακολουθεί στιλιστικά το Rally 500, με το ψηλό φτερό μπροστά, την προστατευτική ποδιά και το μασκάκι πάνω από τον προβολέα, ενώ θα διατίθεται σε δύο χρωματικές επιλογές.

Το XEF 450 Rally θα "φοράει" τον μονοκύλινδρο τετράχρονο κινητήρα της Yamaha, μέσα σε ένα αλουμινένιο περιμετρικό πλαίσιο, το οποίο συνεργάζεται με τις αναρτήσεις της KYB (πλήρως ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι 48mm και διαδρομή 310mm και το επίσης πλήρως ρυθμιζόμενο αμορτισέρ της KYB με διαδρομή 317mm). Η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ είναι στα 30 λίτρα και το ύψος της σέλας στα 955mm.

Suzuki: Νέα ευρωπαϊκά χρώματα για GSX-8T και GSX-8TT

Η Suzuki ανακοίνωσε δύο νέους χρωματισμούς για τα GSX-8T και GSX-8TT που είναι ήδη διαθέσιμοι στην αγορά της Ολλανδίας.
suzuki gsx-8t-tt
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

21/8/2026

Στο γυμνό GSX-8T το νέο χρώμα είναι το πορτοκαλί Glass Blaze Orange και δεν αντικαθιστά κάποιο από τα προϋπάρχοντα, αλλά προστίθεται δίπλα τους.

Suzuki GSX-8T

Όσον αφορά στο GSX-8TT, εδώ η νέα προσθήκη είναι το κόκκινο Candy Darling Red και, όπως και στο 8Τ, έρχεται να προστεθεί μαζί με τα υπόλοιπα διαθέσιμα χρώματα του 2026.

Suzuki GSX-8TT

Καμιά άλλη αλλαγή δεν σημειώνεται στις δύο μοτοσυκλέτες με τον δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα ων 776 κυβικών εκατοστών.

Επί του παρόντος δεν είναι ακόμη σαφές αν αυτά τα δύο νέα χρώματα θα επεκταθούν σε όλη την ευρωπαϊκή γκάμα, ωστόσο αυτό είναι το πιο πιθανό σενάριο. Σύμφωνα με τον ιαπωνικό Τύπο, δεν αφορούν προς το παρόν τις μοτοσυκλέτες στην πατρίδα της Suzuki και χαρακτηρίζονται ως χρώματα για τις “European Specification” μοτοσυκλέτες της.

 

Ετικέτες