EICMA 2021: Ένα απλό "παρών" της Suzuki [video]

Special εκδόσεις με χρώματα
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

23/11/2021

Η Suzuki για άλλη μια χρονιά είχε μια πολύ περιορισμένη παρουσία και προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, έχοντας ως καλεσμένους στην παρουσίασή της του δύο αναβάτες της εργοστασιακής ομάδας στα MotoGP, Joan Mir και Alex Rins, καθώς και τον αναβάτη της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Endurance, Sylvain Guintoli.

Αυτό βέβαια συνδυάστηκε και με την παρουσίαση των σπέσιαλ εκδόσεων που ήταν βαμμένες στα χρώματα των αντίστοιχων ομάδων για τα GSX-S950 και GSX-S1000 (Sert Edition και GP Edition) καθώς και ένα νέο χρωματικό συνδυασμό για το Katana, το οποίο όμως θα διαθέτει επιπλέον νέες χαρτογραφήσεις, επαναπρογραμματισμένο traction control και στάνταρ το quickshifter.

Οι προσδοκίες μας για την παρουσίαση του νέου δικύλινδρου εν σειρά των 700cc δυστυχώς δεν επαληθεύτηκαν και για άλλη μια φορά η Suzuki μας άφησε… στα κρύα του λουτρού.

 

SYM ADX200 L/C TCS Top Box: Σύντομα στην Ελλάδα στην ίδια τιμή με το 125!

Νέο μοντέλο στην οικογένεια ADX ανάμεσα στα 125 και 300
sym
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

23/10/2026

Με τη μόδα των σκούτερ με adventure σχεδίαση να πρωταγωνιστεί στις επιλογές της αγοράς, η SYM ετοιμάζεται να προσθέσει ένα ακόμη μοντέλο στη γκάμα της, η οποία μετρά ήδη τα ADX125, ADX300 και ADXTG 400.

Το νέο μοντέλο που αναμένεται σύντομα στην ελληνική αγορά είναι το ADX200 L/C TCS Top Box με μονοκύλινδρο υγρόψυκτο και τετραβάλβιδο κινητήρα 175,3 κυβικών εκατοστών, μέγιστη ισχύ 16,3 ίππων και ροπή 1,6 χιλιογραμμόμετρων για βάρος 150 υγρών κιλών.

sym adx200

Με τη σέλα σε ύψος 810 χιλιοστών από το έδαφος και τροχούς 13 ιντσών μπροστά και πίσω, το ADX200 διαθέτει δικάναλο ABS της Continental και traction control, αλλά και αρκετά γεμάτη λίστα εξοπλισμού.

sym adx200

Η SYM εφοδιάζει το σκούτερ της με κάμερα καταγραφής μπροστά, έγχρωμη TFT οθόνη 5 ιντσών με συνδεσιμότητα Bluetooth και πλοήγηση (GPS) μέσω της εφαρμογής SYM+, ενώ στην τιμή περιλαμβάνεται και κεντρική βαλίτσα (top box) αλουμινίου με χωρητικότητα 45 λίτρων και πλάτη για την άνεση του συνεπιβάτη.

sym adx200

Διαθέσιμο στη χώρα μας από τον Δεκέμβριο 2026 σε δύο χρωματισμούς, ασημί και μαύρο, το SYM ADX200 L/C TCS Top Box κοστολογείται προς 3.195 ευρώ, τιμή ίδια με αυτή του ομώνυμου μοντέλου 125 κυβικών εκατοστών!