Fantic - Ο νέος τιμοκατάλογος των MY25 μοντέλων

Fantic τιμές
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

23/9/2024

Η επίσημη αντιπροσωπεία της Fantic στην Ελλάδα, Fantic Motor Hellas, έδωσε στη δημοσιότητα τον νέο τιμοκατάλογο μοτοσυκλετών MY25.

 

Παράλληλα με τις τιμές της γκάμας του 2025, συνεχίζουν να ισχύουν ειδικές προσφορές για τις νέες μοτοσυκλέτες ΜΥ24, όσο διαρκεί το απόθεμα.

Οι προσφορές αφορούν στα παρακάτω μοντέλα: 

  • Fantic XEF 250 Trail: 5.500€ με έκπτωση 1.000€

  • Fantic XXF250 MY24: 8.990€ με έκπτωση 1.700€

  • Fantic XXF450 MY25: 9.990€ με έκπτωση 900€

Ακολουθεί ο νέος τιμοκατάλογος της Fantic.

Fantic νέος τιμοκατάλογος

Ετικέτες

Η Royal Enfield ετοιμάζει το Continental GT-R 750 για παραγωγή

Το αγωνιστικό πρωτότυπο που είχε εμφανιστεί στην EICMA έχει πάρει ρότα για τον δρόμο
royal enfield continental gt-r 750 spy pics
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

9/3/2026

Η Royal Enfield προετοιμάζεται για να λανσάρει έναν νέο κινητήρα, δικύλινδρο σε σειρά με 750 κυβικά εκατοστά χωρητικότητα και ήδη έχουμε δει πρωτότυπα εξέλιξης να δοκιμάζονται με αυτόν σε δύο διαφορετικές μορφές: Himalayan 750 και Continental GT 750.

Η νέα έκπληξη μας έρχεται από την Ινδία και αφορά μιαν ακόμη μοτοσυκλέτα με τον νέο δικύλινδρο που δοκιμάζεται στον δρόμο και η οποία μοιάζει πολύ με το πρωτότυπο Continental GT-R που είχε κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην εκδήλωση MotoVerse στην Ινδία και μετά στην έκθεση EICMA 2025 στο Μιλάνο.

Σε αμφότερες περιπτώσεις η μοτοσυκλέτα δεν διέθετε εξοπλισμό δρόμου και έμοιαζε με ένα αγωνιστικό πρωτότυπο στημένο πάνω στον νέο κινητήρα, με τη σιλουέτα του Continental GT και ένα κοντό ρετρό φέρινγκ.

Σε αυτό το νέο μοντέλο η Royal Enfield πατά στη βάση του πρωτοτύπου Continental GT 750 που είχαμε δει πρόσφατα σε δοκιμές στον δρόμο, με δύο δίσκους μπροστά.

Συγκριτικά με το πρωτότυπο GT-R 750 της EICMA, ξεχωρίζουν οι μακρύτερες εξατμίσεις, προφανώς ελέω προδιαγραφών και φυσικά ο πλήρης εξοπλισμός δρόμου.

Οι πληροφορίες μας μιλούν για ένα μοντέλο 2027 πιθανότατα θα εμφανιστεί δίπλα στο Continental GT 750 στις μεγάλες εκθέσεις στο τέλος της φετινής χρονιάς.