GASGAS - Η Trial γκάμα του 2024

Βελτιώσεις στα σημεία για τα TXT GP 250 και 300
GASGAS
Από το

motomag

8/9/2023

Η GASGAS μετά την εκ βάθρων ανανέωση των Trial μοντέλων της το 2023, προέβη σε αλλαγές ουσίας στα δίχρονα TXT GP 250 και 300 του 2024, αφήνοντας ωστόσο χωρίς αλλαγές τα μοντέλα της σειράς TXT Racing του 2024.

Η GASGAS η οποία πριν λίγο καιρό παρουσίασε τις εκτεταμένες αλλαγές στα Enduro και MX μοντέλα της για το 2024, παρουσίασε πριν λίγες ώρες τα Trial μοντέλα της για το 2024. Βελτιώσεις στα σημεία είχαμε στα μοντέλα της σειράς TXT GP 250 και 300 με τις δύο εν λόγω μοτοσυκλέτες να έχουν πλέον τα εξής τεχνικά χαρακτηριστικά.

  • Νέα εξάτμιση τιτανίου από την Akrapovic, που είναι ελαφρύτερη κατά 350 γραμμάρια και συμβάλλει στην αύξηση της ισχύος μεταξύ 2.000 και 7.000 στροφών
  • Νέοι δίσκοι φρένων εμπρός και πίσω εγκεκριμένοι από την FIM
  • Νέο κοστούμι με γραφικά GASGAS Factory Racing
  • Νέο TECH TJ3 αμορτισέρ πίσω, πλήρως ρυθμιζόμενο
  • Νέος επιλογέας ταχυτήτων
  • TECH πιρούνι με 174.5 mm διαδρομής και επίστρωση KASHIMA
  • Ελαφρύ ατσάλινο πλαίσιο από χυτά και σωληνωτά τμήματα
  • Κυλινδροκεφαλή με δυνατότητα αλλαγής σχήματος θαλάμου καύσης (interchangeable inserts)
  • NEKEN τιμόνι και RENTHAL grips
  • CNC αλουμινένια τιμονόπλακα ανωδιωμένη σε μαύρο χρώμα
  • BRAKTEC υδραυλικός συμπλέκτης και φρένα
  • Ανθεκτικές και ελαφριές ζάντες με CNC κέντρα
  • Michelin Trial X11 ελαστικά πρώτης τοποθέτησης
  • Πατενταρισμένη μετάδοση 4/6 σχέσεων
GAGAS

Όσον αφορά τα τέσσερα δίχρονα μοντέλα της σειράς TXT Racing η GASGAS δεν ανακοινώνει αλλαγές με τις μοτοσυκλέτες 125, 250, 280 και 300 κυβικών εκατοστών να παραμένουν οι ίδιες όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

Τα δυνατά σημεία της σειράς:

  • Eλαφρύ ατσάλινο πλαίσιο από χυτά και σωληνωτά τμήματα
  • Τελικό εξάτμισης με εξαιρετικά ανθεκτικό καπάκι
  • Κυλινδροκεφαλή με δυνατότητα αλλαγής σχήματος θαλάμου καύσης (interchangeable inserts)
  • Πλήρως ρυθμιζόμενο TECH πιρούνι με 174.5 mm διαδρομής
  • NEKEN τιμόνι και RENTHAL grips
  • TECH πίσω αμορτισέρ με ρυθμίσεις απόσβεσης επαναφοράς και προφόρτισης
  • BRAKTEC υδραυλικός συμπλέκτης και φρένα
  • Ανθεκτικές και ελαφριές ζάντες με CNC κέντρα
  • Michelin Trial X11 ελαστικά πρώτης τοποθέτησης
  • Πατενταρισμένη μετάδοση 4/6 σχέσεων

Για τη διαθεσιμότητα των έξι μοντέλων Trial της GASGAS επικοινωνήστε με την αντιπροσωπεία.

GASGASGASGAS

 

Ετικέτες

SYM ADX200 L/C TCS Top Box: Σύντομα στην Ελλάδα στην ίδια τιμή με το 125!

Νέο μοντέλο στην οικογένεια ADX ανάμεσα στα 125 και 300
sym
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

23/10/2026

Με τη μόδα των σκούτερ με adventure σχεδίαση να πρωταγωνιστεί στις επιλογές της αγοράς, η SYM ετοιμάζεται να προσθέσει ένα ακόμη μοντέλο στη γκάμα της, η οποία μετρά ήδη τα ADX125, ADX300 και ADXTG 400.

Το νέο μοντέλο που αναμένεται σύντομα στην ελληνική αγορά είναι το ADX200 L/C TCS Top Box με μονοκύλινδρο υγρόψυκτο και τετραβάλβιδο κινητήρα 175,3 κυβικών εκατοστών, μέγιστη ισχύ 16,3 ίππων και ροπή 1,6 χιλιογραμμόμετρων για βάρος 150 υγρών κιλών.

sym adx200

Με τη σέλα σε ύψος 810 χιλιοστών από το έδαφος και τροχούς 13 ιντσών μπροστά και πίσω, το ADX200 διαθέτει δικάναλο ABS της Continental και traction control, αλλά και αρκετά γεμάτη λίστα εξοπλισμού.

sym adx200

Η SYM εφοδιάζει το σκούτερ της με κάμερα καταγραφής μπροστά, έγχρωμη TFT οθόνη 5 ιντσών με συνδεσιμότητα Bluetooth και πλοήγηση (GPS) μέσω της εφαρμογής SYM+, ενώ στην τιμή περιλαμβάνεται και κεντρική βαλίτσα (top box) αλουμινίου με χωρητικότητα 45 λίτρων και πλάτη για την άνεση του συνεπιβάτη.

sym adx200

Διαθέσιμο στη χώρα μας από τον Δεκέμβριο 2026 σε δύο χρωματισμούς, ασημί και μαύρο, το SYM ADX200 L/C TCS Top Box κοστολογείται προς 3.195 ευρώ, τιμή ίδια με αυτή του ομώνυμου μοντέλου 125 κυβικών εκατοστών!