GASGAS - Νέος τιμοκατάλογος για Off-Road και ασφάλτινα μοντέλα

Περιλαμβάνονται και τα νέα μοντέλα του 2025
motomag GASGAS – Νέος τιμοκατάλογος, ανακοινώθηκε η τιμή του EC 125
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

17/7/2024

Η Πέτρος Πετρόπουλος Α.Ε.Β.Ε. η επίσημη αντιπροσωπεία της GASGAS στην Ελλάδα, έδωσε στη δημοσιότητα τον ανανεωμένο τιμοκατάλογο στον οποίο βρίσκουμε και την τιμή του νέου δίχρονου EC 125 το οποίο επιστρέφει στη γκάμα των Ισπανών.

Στον νέο τιμοκατάλογο περιλαμβάνονται οι τιμές των νέων χωμάτινων μοντέλων αλλά και των τρέχοντων ασφάλτινων μοντέλων της εταιρείας, όπου σε κάποια συναντάμε μία μικρή αύξηση τιμής.

Να σημειωθεί ότι στα πλαίσια συνεργασίας της Santander Consumer Finance με την εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ οι μοτοσυκλέτες της GASGAS θα έχουν ανταγωνιστικά χρηματοδοτικά προγράμματα.

motomag GASGAS – Νέος τιμοκατάλογος, ανακοινώθηκε η τιμή του EC 125
Ετικέτες

Letbe Punk: Νέο A2 bobber ήρθε Ευρώπη με τιμή κοντά στα 6.000 ευρώ

Έρχεται με ιδιαίτερη εμφάνιση και καλό για την κατηγορία εξοπλισμό
LETBE
Από τον

Παύλο Καρατζά

19/5/2026

Η Letbe Punk 500, είναι μία bobber μοτοσυκλέτα με πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση που απευθύνεται σε κατόχους διπλώματος A2 (και όχι μόνο) και η τιμή της στη Γερμανία, που κάνει το ευρωπαϊκό της ντεμπούτο, είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική.

Η εμφάνισή της παραπέμπει σε custom μοτοσυκλέτα με μονόσελο, γραφικά πάνω στο ντεπόζιτο, φαρδύ μπροστινό ελαστικό και ανεστραμμένο πιρούνι.

Η Letbe Punk φέρει δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα που αποδίδει 43,5 ίππους στις 6.500 στροφές και 4,55 kg.m ροπής στις 6.000 στροφές, ενώ εντύπωση προκαλεί πως στην Ισπανία η ονομαστική απόδοση είναι διαφορετική και αποδίδει 54 ίππους στις 8.000 στροφές και 5,16 kg.m ροπής στις 7.000 στροφές.

Στο θέμα των αναρτήσεων βρίσκουμε ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι και πίσω monoshock αμορτισέρ, ενώ τον τομέα της πέδησης αναλαμβάνουν φρένα της J.Juan με δύο διπίστονες δαγκάνες μπροστά σε κυματιστούς δίσκους 300 χιλιοστών.

LETBE

Το βάρος της μοτοσυκλέτας είναι υψηλό και ανέρχεται στα 202,5 κιλά, χωρίς υγρά, με τη χωρητικότητα του ντεπόζιτου να είναι στα 15 λίτρα. Το ύψος της σέλας θα βολέψει και τα χαμηλότερα αναστήματα και ανακοινώνεται στα 720 χιλιοστά και οι τροχοί της έχουν διαστάσεις 130/90–16 μπροστά και 150/80–16 πίσω.

Ο εξοπλισμός της Letbe Punk περιλαμβάνει θύρα USB, σύστημα keyless, έγχρωμη οθόνη TFT, φώτα LED και Traction Control. Η τιμή της στη Γερμανία ανακοινώθηκε στα 6.100 ευρώ και αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για το αν θα εισαχθεί και στη χώρα μας.

Ετικέτες