Γκοργκόλης Α.Ε. - Kove: Ανακοίνωση αντιπροσώπευσης στην Ελλάδα

Με τα μοντέλα 800X Pro και 450 RALLY να αναμένονται στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2024
Η Γκοργκόλης Α.Ε. αναλαμβάνει την αντιπροσώπευση της KOVE στην Ελλάδα
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

1/11/2023

Η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. παρουσιάζει τη νέα της συνεργασία για την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων της KOVE στην Ελλάδα.

Η KOVE αποτελεί ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα εργοστάσια παραγωγής μοτοσυκλετών στον κόσμο, με προϊόντα που ήδη έχουν καθιερωθεί ως σημεία αναφοράς στη Μοτοσυκλέτα. Η παρουσία της KOVE στην Ελλάδα και η πρώτη μορφή συνεργασίας με την ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ_Α.Ε. ξεκίνησε  το 2021, με  διάθεση του MAVERICK 500 και στη συνέχεια του ROCKSTAR 500 στη χώρα μας, με το brand της DAYTONA MOTORS. Η διάθεση των πρώτων μοντέλων θα ξεκινήσει στη χώρα μας τις αρχές του 2024 και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site της εταιρείας που βρίσκεται ήδη στον “αέρα”! Όσον αφορά στα δυο μοντέλα της Kove, τo 800X PRO αποδίδει 95 hp και 8,15 kgm ροπής, για βάρος μόλις 185 γεμάτων κιλών, τουλάχιστον σύμφωνα με τα νούμερα του εργοστασίου. Το ΜΟΤΟ παραμένει το μόνο μέσο του ειδικού τύπου στην Ελλάδα που ζυγίζει στις δικές του ζυγαριές ακριβείας τις μοτοσυκλέτες δοκιμής, κι έτσι μόλις το 800X PRO φτάσει στα χέρια μας, θα δούμε κατά πόσο ισχύουν οι εργοστασιακές ανακοινώσεις. Το ίδιο θα πράξουμε και με την ιπποδύναμη, με τη δυναμομέτρηση της μνοτοσυκλέτας. Στον εξοπλισμό το 800X PRO διαθέτει μεταξύ άλλων αναρτήσεις KYB, TFT οθόνη, στάνταρ traction control, αισθητήρες ελαστικών, σταμπιλιζατέρ τιμονιού και σύστημα quickshifter. Εξίσου εντυπωσιακή είναι η ανακοίνωση του βάρους και για το 450 RALLY, με 51,2 hp, 4 κιλά ροπής, και βάρος με όλα του τα υγρά στα μόλις 145 κιλά! Κι εδώ φυσικά η ζυγαριά του ΜΟΤΟ θα επιβεβαιώσει ή όχι το εκπληκτικό αυτό νούμερο.

Ετικέτες

Husqvarna: Αποκάλυψε τη σειρά Motocross για το 2027 – Μόνο εμφανισιακές οι αλλαγές

Με λευκά πλαίσια και κορυφαία περιφερειακά
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

8/5/2026

Αποκαλύφθηκαν τα δίχρονα και τετράχρονα μοντέλα motocross της Husqvarna για το 2027 έχουν ανακοινωθεί επίσημα, παρουσιάζοντας μια νέα εμφάνιση και κορυφαία περιφερειακά από εταιρείες όπως οι εξαρτήματα Brembo, ODI, WP, Pro Taper και Dunlop.

Για το 2027, η πλήρης γκάμα motocross της Husqvarna ανανεώνεται με λευκά πλαίσια και αφορά όλη τη γκάμα: TC 50, TC 65 και TC 85, TC 125, TC 250, TC 300, FC 250, FC 350 και FC 450. Ας δούμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Husqvarna TC 250
Husqvarna TC 250

Δίχρονη σειρά

  • TC 125
  • TC 250
  • TC 300
Husqvarna FC 450
Husqvarna FC 450

Τετράχρονη σειρά

  • FC 250
  • FC 350
  • FC 450

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Νέο λευκό πλαίσιο
  • Νέα γραφικά
  • Ανάρτηση WP XACT
  • Κορυφαία περιφερειακά από τις Brembo, ProTaper, Twin Air και ODI
  • Ελαστικά Dunlop Geomax MX34
  • Σύστημα Throttle Body Injection (TBI)
  • Quickshifter
  • Δύο χάρτες που αλλάζουν από τον πολυλειτουργικό διακόπτη
Husqvarna TC 50
Husqvarna TC 50

Μικρή σειρά

  • TC 50
  • TC 65
  • TC 85 (19/16 & 17/14)

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Νέο λευκό πλαίσιο
  • Νέα γραφικά
  • Ρυθμιζόμενο πιρούνι WP XACT και αμορτισέρ XACT PDS
  • Ελαστικά MAXXIS MAXXCROSS MX-ST
  • Η εργονομία στα μοντέλα TC 50 και TC 65 μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα καθώς οι αναβάτες μεγαλώνουν
  • Ποιοτικά εξαρτήματα δοκιμασμένα σε αγώνες από τις εταιρείες Formula, Galfer, Excel, Neken και ODI

Η σειρά motocross και μίνι μοτοσυκλετών του 2027 θα είναι διαθέσιμη στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα της Husqvarna Mobility πολύ σύντομα.