Γκοργκόλης Α.Ε. - Kove: Ανακοίνωση αντιπροσώπευσης στην Ελλάδα

Με τα μοντέλα 800X Pro και 450 RALLY να αναμένονται στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2024
Η Γκοργκόλης Α.Ε. αναλαμβάνει την αντιπροσώπευση της KOVE στην Ελλάδα
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

1/11/2023

Η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. παρουσιάζει τη νέα της συνεργασία για την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων της KOVE στην Ελλάδα.

Η KOVE αποτελεί ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα εργοστάσια παραγωγής μοτοσυκλετών στον κόσμο, με προϊόντα που ήδη έχουν καθιερωθεί ως σημεία αναφοράς στη Μοτοσυκλέτα. Η παρουσία της KOVE στην Ελλάδα και η πρώτη μορφή συνεργασίας με την ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ_Α.Ε. ξεκίνησε  το 2021, με  διάθεση του MAVERICK 500 και στη συνέχεια του ROCKSTAR 500 στη χώρα μας, με το brand της DAYTONA MOTORS. Η διάθεση των πρώτων μοντέλων θα ξεκινήσει στη χώρα μας τις αρχές του 2024 και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site της εταιρείας που βρίσκεται ήδη στον “αέρα”! Όσον αφορά στα δυο μοντέλα της Kove, τo 800X PRO αποδίδει 95 hp και 8,15 kgm ροπής, για βάρος μόλις 185 γεμάτων κιλών, τουλάχιστον σύμφωνα με τα νούμερα του εργοστασίου. Το ΜΟΤΟ παραμένει το μόνο μέσο του ειδικού τύπου στην Ελλάδα που ζυγίζει στις δικές του ζυγαριές ακριβείας τις μοτοσυκλέτες δοκιμής, κι έτσι μόλις το 800X PRO φτάσει στα χέρια μας, θα δούμε κατά πόσο ισχύουν οι εργοστασιακές ανακοινώσεις. Το ίδιο θα πράξουμε και με την ιπποδύναμη, με τη δυναμομέτρηση της μνοτοσυκλέτας. Στον εξοπλισμό το 800X PRO διαθέτει μεταξύ άλλων αναρτήσεις KYB, TFT οθόνη, στάνταρ traction control, αισθητήρες ελαστικών, σταμπιλιζατέρ τιμονιού και σύστημα quickshifter. Εξίσου εντυπωσιακή είναι η ανακοίνωση του βάρους και για το 450 RALLY, με 51,2 hp, 4 κιλά ροπής, και βάρος με όλα του τα υγρά στα μόλις 145 κιλά! Κι εδώ φυσικά η ζυγαριά του ΜΟΤΟ θα επιβεβαιώσει ή όχι το εκπληκτικό αυτό νούμερο.

Ετικέτες

QJMOTOR SRT 125 DX 2026 – Νέα adventure παρουσιάστηκε στην έκθεση της Λυών με πιστοποίηση Euro 5+

Απευθείας από τη γαλλική έκθεση αποκαλύπτουμε τον νέο βενιαμίν της οικογένειας SRT που η QJMOTOR φέρνει στην Ευρώπη.
QJMOTOR SRT 125 DX
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

27/2/2026

Η adventure γκάμα της QJMOTOR ετοιμάζεται να υποδεχτεί δύο νέα μέλη, το SRT 300 DX που ήδη προλογίζεται στην ελληνική ιστοσελίδα της εταιρείας - έχοντας πρώτα εμφανιστεί και στην EICMA 2025 - καθώς και το νέο SRT 125 DX που κάνει το πανευρωπαϊκό του ντεμπούτο αυτές τις μέρες στην Έκθεση της Λυών στη Γαλλία, όπου το ΜΟΤΟ είναι παρόν.

Το νέο 125 χτίζεται πάνω στην ίδια σχεδιαστική βάση με το 300, με εμφάνιση μεγάλης μοτοσυκλέτας που από μπροστά θυμίζει κάτι από Honda Africa Twin και - ίσως λίγο περισσότερο - το MV Agusta Lucky Explorer 5.5 με τον κινητήρα της QJMOTOR/Benelli που τελικώς δεν έφτασε ποτέ στην παραγωγή.

 

QJMOTOR SRT 125 DX

Το SRT 125 DX βασίζεται στον ίδιο υγρόψυκτο μονοκύλινδρο τετραβάλβιδο κινητήρα που φορά το COV 125 με απόδοση 15 hp στις 9.500 rpm και 1.3 kgm στις 7.500 rpm για υγρό βάρος 129 κιλών.

Στημένο για χρήση σε κάθε είδους έδαφος, κυλά σε τροχούς 21 και 18 ιντσών, φορά ανεστραμμένο μη ρυθμιζόμενο πιρούνι και ένα κεντρικά τοποθετημένο αμορτισέρ με μοχλικό με μόνη διαθέσιμη ρύθμιση την προφόρτιση ελατηρίου, ενώ φρενάρει με έναν δίσκο 300 mm με διπίστονη δαγκάνα μπροστά και δίσκο 220 mm με μονοπίστονη πίσω, υποστηριζόμενο από δικάναλο σύστημα ABS.

QJMOTOR SRT 125 DX

Αν και δεν έχουν κοινοποιηθεί οι διαδρομές των αναρτήσεών του, οι ικανότητές του εκτός δρόμου φωτογραφίζονται και από τη χορταστική ελάχιστη απόσταση από το έδαφος που φτάνει στα 225 mm, με τον αναβάτη να κάθεται σε ύψος 860 mm.

QJMOTOR SRT 125 DX

Στον εξοπλισμό του ξεχωρίζει η έγχρωμη TFT οθόνη με διαγώνιο 5 ιντσών με συνδεσιμότητα Bluetooth και ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης (GPS), ενώ διαθέτει και τις απαραίτητες παροχές φόρτισης USB, μια τύπου Α και μια τύπου C.

QJMOTOR SRT 125 DX

 

Το SRT 125 DX παρουσιάστηκε στη Λυών με πιστοποίηση Euro 5+ και ήδη έχει ανακοινωθεί σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γαλλία (προς €3.999) και η Πολωνία, αποκλειστικά σε κόκκινο χρώμα, καθώς αναμένεται να έρθει και στην Ελλάδα όπου κουμπώνει αρμονικά με τα δεδομένα της αγοράς. Λογικά αυτό θα συμβεί μετά το ανάλογο SRT 300 DX, που ήδη προλογίζεται στην ελληνική ιστοσελίδα της QJMOTOR, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη καθορισμένο χρονικό πλαίσιο.

Ετικέτες