Γκοργκόλης Α.Ε. - Kove: Ανακοίνωση αντιπροσώπευσης στην Ελλάδα

Με τα μοντέλα 800X Pro και 450 RALLY να αναμένονται στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2024
Η Γκοργκόλης Α.Ε. αναλαμβάνει την αντιπροσώπευση της KOVE στην Ελλάδα
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

1/11/2023

Η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. παρουσιάζει τη νέα της συνεργασία για την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων της KOVE στην Ελλάδα.

Η KOVE αποτελεί ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα εργοστάσια παραγωγής μοτοσυκλετών στον κόσμο, με προϊόντα που ήδη έχουν καθιερωθεί ως σημεία αναφοράς στη Μοτοσυκλέτα. Η παρουσία της KOVE στην Ελλάδα και η πρώτη μορφή συνεργασίας με την ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ_Α.Ε. ξεκίνησε  το 2021, με  διάθεση του MAVERICK 500 και στη συνέχεια του ROCKSTAR 500 στη χώρα μας, με το brand της DAYTONA MOTORS. Η διάθεση των πρώτων μοντέλων θα ξεκινήσει στη χώρα μας τις αρχές του 2024 και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site της εταιρείας που βρίσκεται ήδη στον “αέρα”! Όσον αφορά στα δυο μοντέλα της Kove, τo 800X PRO αποδίδει 95 hp και 8,15 kgm ροπής, για βάρος μόλις 185 γεμάτων κιλών, τουλάχιστον σύμφωνα με τα νούμερα του εργοστασίου. Το ΜΟΤΟ παραμένει το μόνο μέσο του ειδικού τύπου στην Ελλάδα που ζυγίζει στις δικές του ζυγαριές ακριβείας τις μοτοσυκλέτες δοκιμής, κι έτσι μόλις το 800X PRO φτάσει στα χέρια μας, θα δούμε κατά πόσο ισχύουν οι εργοστασιακές ανακοινώσεις. Το ίδιο θα πράξουμε και με την ιπποδύναμη, με τη δυναμομέτρηση της μνοτοσυκλέτας. Στον εξοπλισμό το 800X PRO διαθέτει μεταξύ άλλων αναρτήσεις KYB, TFT οθόνη, στάνταρ traction control, αισθητήρες ελαστικών, σταμπιλιζατέρ τιμονιού και σύστημα quickshifter. Εξίσου εντυπωσιακή είναι η ανακοίνωση του βάρους και για το 450 RALLY, με 51,2 hp, 4 κιλά ροπής, και βάρος με όλα του τα υγρά στα μόλις 145 κιλά! Κι εδώ φυσικά η ζυγαριά του ΜΟΤΟ θα επιβεβαιώσει ή όχι το εκπληκτικό αυτό νούμερο.

Ετικέτες

SYM Cruisym 400i – Ανακοινώθηκε διαθεσιμότητα και τιμή στο κάτω άκρο της κατηγορίας του

Το νέο GT σκούτερ της SYM έρχεται τον Ιούνιο και θα είναι αισθητά φθηνότερο και από το Maxsym 400 GT!
sym cruisym 400i
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

30/4/2026

Η SYM δημοσίευσε την τιμή του νέου της GT σκούτερ, Cruisym 400i, το οποίο είχε παρουσιαστεί το 2024 στην EICMA και μόλις τώρα φτάνει στις αγορές του κόσμου. Στην πρόσφατη ελληνική Έκθεση Μοτοσυκλέτας το είδαμε για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους, αλλά τότε δεν συνοδευόταν από τιμή.

Το Cruisym 400i κοστολογείται προς 5.645 ευρώ στην Ελλάδα, τιμή που το κάνει κατά 550 ευρώ φθηνότερο από το Maxsym 400 GT με το οποίο μοιράζονται τον ίδιο μονοκύλινδρο κινητήρα και παρόμοια σχεδιαστική λογική, ενώ είναι και αισθητά φθηνότερο από τους περισσότερους ανταγωνιστές του.

sym cruisym 400i

Η SYM χαρίζει στο Cruisym 400i σύγχρονη εμφάνιση, του φορά τροχούς 15 ιντσών μπροστά και 14 πίσω με ευρύχωρο κορμί και μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους, ενώ ο υγρόψυκτος, τετραβάλβιδος μονοκύλινδρος κινητήρας των 399 cc αποδίδει μέγιστη ισχύ 34 hp και ροπή 3.8 kgm.

Το νέο μοντέλο προσφέρει υψηλού επιπέδου εξοπλισμό που περιλαμβάνει ρυθμιζόμενη ζελατίνα, μαξιλαράκι μέσης ρυθμιζόμενο σε 3 θέσεις για τον αναβάτη, αποθηκευτικό χώρο 42 λίτρων κάτω από τη σέλα για ένα full-face κι ένα ανοικτό κράνος, TFT οθόνη 7 ιντσών με πλήρη συνδεσιμότητα, ενδείξεις πίεσης και θερμοκρασίας ελαστικών, κάμερες καταγραφής μπρος-πίσω, Smart Key, παροχές USB Type-C και QC 3.0 και immobilizer.

Ετικέτες