Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

Ήρθαν στην Ελλάδα τα πρώτα Triumph Trident 660! [video]

H στιγμή του unboxing!

Δεν έχουν περάσει παρά λίγες ώρες από την στιγμή που έφτασαν στην αντιπροσωπεία οι πρώτες τρεις Triumph Trident, συσκευασμένες μέσα στις κούτες τους, όπου γίνεται και το unboxing όπως μπορείτε να δείτε στο σχετικό βίντεο.

Το μεσαίου κυβισμού τρικύλινδρο αποτελεί ένα ορόσημο για την Triumph, καθώς θα αποτελέσει την αρχή για μία σειρά μοντέλων πάνω σε μια κοινή πλατφόρμα, ενώ είναι και η απάντηση του βρετανικού εργοστασίου σε μια κατηγορία που γνωρίζει μεγάλη άνθιση τα τελευταία χρόνια. Τόσο η Yamaha με το ΜΤ-07 όσο η Honda με το CB650, η Kawasaki με το Ζ650 και η Suzuki με το SV650, συνθέτουν έναν δυνατό ανταγωνισμό.

Δείτε εδώ το video με το unboxing του νέου Triumph Trident 660

Σημαντικό όπλο στην φαρέτρα του νέου τρικύλινδρου Trident είναι η ανταγωνιστική τιμή του, καθώς στην μονόχρωμη έκδοση θα κοστίζει 7.990 ευρώ, ενώ η έκδοση με τα γραφικά θα κοστίζει 200 ευρώ περισσότερα (8.190 ευρώ).

Όπως είχε δηλώσει ο Steve Sargent, Chief Product Officer της Triumph, στην συνέντευξη που είχαμε κατ' αποκλειστικότητα, το Trident 660 θέλει να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την κατηγορία και το εισιτήριο για το "σύμπαν" της Triumph, παίζοντας το ρόλο του entry level για την γκάμα των Βρετανών. Το δυνατό του χαρτί είναι το άπλωμα της δύναμης σε όλη την γκάμα των στροφών, καθώς όπως λέει ο ίδιος, το 90% της δύναμης και της ροπής είναι διαθέσιμο στο φάσμα μεταξύ 3.600 και 9.750 στροφών.

Ήδη οι πρώτες μοτοσυκλέτες προετοιμάζονται για τους ιδιοκτήτες τους και σύντομα θα μπορέσετε να διαβάσετε και τις πρώτες εντυπώσεις επί ελληνικού εδάφους εδώ!