Moto Guzzi V7 III Stone S: Νέα έκδοση περιορισμένης παραγωγής!

Σε 750 αριθμημένα αντίτυπα!
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

9/3/2020

Η Moto Guzzi είναι μια απ' τις ελάχιστες εταιρείες που προσφέρει ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο με σχετικά χαμηλό κόστος. Για το 2020, παρουσιάσε την V7 III Stone S, που θα παραχθεί σε μόλις 750 αντίτυπα! Διάσπαρτες κόκκινες λεπτομέρειες, αδιάβροχη σέλα με επένδυση Alcantara, φώτα LED και βαφή που ξεχωρίζει, είναι μερικά απ' τα στοιχεία που την καθιστούν μοναδική. Και όλα αυτά με κόστος απόκτησης που περιορίζεται στις 9.980 ευρώ! Στο δελτίο τύπου που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες:

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

MOTO GUZZI V7 III STONE S

MIA NEA ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ BEST SELLER ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΤΟΥ MANDELLO, ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΑ 750 ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ.

Η V7 III STONE S ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ SPORT ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΠΟΥ ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ FULL LED ΦΩΤΑ, ΤΑ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ 

Στην ιστορία του αετού, το γράμμα S συνδέεται με τις σπορ Moto Guzzi της δεκαετίας του ‘70, όπως η επιτυχημένη 750 S του 1974, διάδοχος της V7 Sport του 1971, του αριστουργήματος του σχεδιαστή Lino Tonti, της οποίας οι πρώτες 200 μονάδες είχαν πλαίσιο σε κόκκινο χρώμα.

Εμπνευσμένη από αυτή την πλούσια παράδοση, παρουσιάζεται μία νέα αποκλειστική έκδοση της Moto Guzzi V7 III Stone, με την ονομασία S: μοντέλο περιορισμένης και αριθμημένης παραγωγής, η V7 III Stone S αποτελεί την πιο σπορ και μοντέρνα έκφραση ενός εξαιρετικά επιτυχημένου μοντέλου, που χαρακτηρίζεται από το ουσιώδες στυλ και το περιθώριο για customization.

H Moto Guzzi V7 III Stone S, η μοναδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής στην γκάμα V7 III 2020, πρόκειται να παραχθεί σε μόλις 750 αριθμημένα οχήματα, αριθμός που αναφέρεται στον κυβισμό του κινητήρα “settemmezzo” (εφτάμησι) από το Mandello.  Ο σειριακός αριθμός κάθε μοντέλου αποτυπώνεται στην τιμονόπλακα.

Τα χαρακτηριστικά που καθιστούν άμεσα αναγνωρίσιμη τη νέα Moto Guzzi V7 III Stone S είναι το ρεζερβουάρ σε στυλ βουρτσισμένου χρωμίου που διατρέχει ένας μαύρος δερμάτινος ιμάντας, τα full-LED φώτα, συμπεριλαμβανομένων του προβολέα, του πίσω φαναριού και των φλας. Αυτή η σύγχρονη, τεχνολογική πλευρά παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην έκδοση "Night Pack" της V7 III Stone, η οποία περιλαμβάνει επίσης τη χαμηλωμένη θέση του προβολέα και του πίνακα οργάνων και ένα πιο κοντό και λεπτό πίσω φτερό. Οι νέοι καθρέφτες τύπου bar-end έρχονται να ολοκληρώσουν τη σπορ, δυναμική εμφάνιση.

Μια ακόμα σπορ πινελιά χαρίζουν οι πολυάριθμες κόκκινες λεπτομέρειες: ο εμβληματικός αετός που δεσπόζει και στις δύο πλευρές του ρεζερβουάρ, τα ελατήρια των αμορτισέρ και η κομψή κόκκινη ραφή στην αποκλειστική αδιάβροχη σέλα, επενδεδυμένη με Alcantara®, ένα εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό. Το πακέτο εξοπλισμού περιλαμβάνει επίσης τάπα ρεζερβουάρ από ανοδιωμένο billet αλουμίνιο και πλαϊνά φέρινγκ αλουμινίου με το ειδικό λογότυπο.

Τα μηχανικά μέρη παρουσιάζονται επίσης εκλεπτυσμένα, με τα καλύμματα των σωμάτων ψεκασμού από βουρτσισμένο αλουμίνιο και τις γυαλισμένες ψύκτρες κυλινδροκεφαλών. Όπως σε όλα τα μοντέλα V7 III Stone, ο πίνακας οργάνων αποτελείται από  μια ενιαία κυκλική οθόνη με αναλογικό ταχύμετρο και όλες τις άλλες πληροφορίες να εμφανίζονται στην ψηφιακή οθόνη. Επιπλέον, τα ελαστικά Dunlop Arrowmax Streetsmart, δίνουν ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στα δυναμικά χαρακτηριστικά αυτής της νέας, σπορ έκδοσης του «εφτάμησι» από το Mandello.

Η V7 III Stone S διατίθεται στα σημεία πώλησης Moto Guzzi, με ενδεικτική τιμή λιανικής 9.980€ και ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα.

Επιπλέον η Moto Guzzi προσφέρει δωρεάν ένα σημαντικό πακέτο προνομίων με αγορά οποιασδήποτε καινούριας μοτοσυκλέτας, εξασφαλίζοντας υψηλή αξία μεταπώλησης και ξέγνοιαστα χιλιόμετρα:

  • 2 χρόνια επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης*
  • 4 χρόνια οδική βοήθεια

 

*Η εγγύηση καλύπτει κάθε κόστος επισκευής που σχετίζεται με βλάβες ή δυσλειτουργίες, οι οποίες προκαλούνται λόγω κατασκευής ή λόγω ελαττωματικών εξαρτημάτων, καθώς και την αντικατάσταση εξαρτημάτων με ζημιές, και την εργασία που απαιτείται για την αποσυναρμολόγηση και τοποθέτησή τους.

ΚΤΜ – Νέα KTM XC και XC-F για το 2025 με σημαντικές αναβαθμίσεις!

Αναβαθμίσεις σε πλαίσιο, αναρτήσεις, εργονομία και πλέον με την Μονάδα Συνδεσιμότητας Offroad
motomag ΚΤΜ – Αναβάθμιση για την σειρά KTM XC και XC-F για το 2025
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

19/4/2024

Για το 2025 η σειρά KTM XC και XC-F δέχεται τις αναβαθμίσεις που υιοθετήθηκαν απευθείας από την KTM Factory Racing, παρέχοντας στους αναβάτες μια ακόμη πιο Ready 2 Race εμπειρία.

Όσον αφορά το πλαίσιο αυτό έχει λάβει την πιο σημαντική αναβάθμιση, με ορατές εγκοπές και αλλαγές στο πάχος του τοιχώματος του σωλήνα γύρω από το μπροστινό μέρος, τις βάσεις κινητήρα και τις περιοχές στήριξης του πίσω αμορτισέρ.

ΚΤΜ – Αναβάθμιση για την σειρά KTM XC και XC-F για το 2025

Αυτές οι αλλαγές έγιναν για να βελτιώσουν τα χαρακτηριστικά ελαστικότητας του πλαισίου και να μειώσουν το βάρος κατά περίπου 300 γραμμάρια, διατηρώντας παράλληλα τη συνολική σταθερότητα και βελτιώνοντας τη συμπεριφορά των μοτοσυκλετών της σειράς στις στροφές. Ένα αναβαθμισμένο ψαλίδι με επεξεργασμένη γλίστρα αλυσίδας και νέο πεντάλ πίσω φρένου με βελτιωμένη ανθεκτικότητα ολοκληρώνει τις αναβαθμίσεις που έγιναν στο πλαίσιο.

Το πιρούνι WP XACT Closed Cartridge παρέχει βελτιωμένη αίσθηση ενώ τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά απόσβεσης έρχονται χάρη σε μια νέα φιλοσοφία εμβόλου μεσαίας βαλβίδας που βελτιστοποιεί τη ροή λαδιού εντός του φυσιγγίου.

ΚΤΜ – Αναβάθμιση για την σειρά KTM XC και XC-F για το 2025

Στο πίσω μέρος, το πίσω αμορτισέρ WP XACT επωφελείται από μια αναβαθμισμένη σύνδεση με ανανεωμένες τσιμούχες και μπουλόνια σύνδεσης μικρότερης διαμέτρου. Η ρύθμιση αυτή έχει έρθει απευθείας από την KTM Factory Racing Team. Με αυτές τις αναβαθμίσεις μειώνεται το βάρος ενώ βελτιώνεται και η ακαμψία.

Εργονομικά, η σειρά KTM XC και XC-F διαθέτει νέα καλύμματα, ρεζερβουάρ με διπλά πλαστικά παρέχοντας μια φρέσκια και πιο επιθετική εικόνα ενώ έχει βελτιωθεί λόγω της συγκεκριμένης εργονομίας και η ψύξη. Αλλαγές έχουμε και στα γραφικά τα οποία τονίζουν το πορτοκαλί και μαύρο χρώμα της σειράς.

ΚΤΜ – Αναβάθμιση για την σειρά KTM XC και XC-F για το 2025

Τα μοντέλα KTM XC και XC-F του 2025 διαθέτουν επίσης νέα σχεδίαση στην εισαγωγή αέρα όπως επίσης νέο είναι το snorkel στο φίλτρο αέρα.

Η Μονάδα Συνδεσιμότητας Offroad -δίνεται ως έξτρα στα KTM PowerParts- για τη σειρά XC και XC-F θα υπάρχει στον βασικό εξοπλισμό. Το CUO προσφέρει διάφορες λειτουργίες και επιλογές προσαρμογής μέσω της εφαρμογής KTMconnect. Αυτό λειτουργεί σε δύο μέρη: το CUO είναι τοποθετημένο στο επάνω δεξί πιρούνι μεταξύ της πάνω και της κάτω τιμονόπλακας, και ο αισθητήρας GPS στο μπροστινό φτερό το οποίο πρέπει να αγοραστεί από τα KTM PowerParts.

ΚΤΜ – Αναβάθμιση για την σειρά KTM XC και XC-F για το 2025

Η σειρά KTM XC και XC-F του 2025 θα φτάσει στους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της KTM τον Μάιο.

Ετικέτες