Νέο SYM Joymax Z 300!

Πολυτέλεια και προσιτή τιμή
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

1/10/2020

Η SYM παρουσίασε μια νέα πρόταση στην κατηγορία των μεσαίων κυβικών scooters, το Joymax Z300, το οποίο συνδυάζει την πρακτικότητα με την πολυτέλεια και την προσιτή τιμή. Περισσότερες λεπτομέρειες για τα πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες του νέου σκούτερ της SYM, αλλά και για την δωρεάν επέκταση της εγγύησης στα τέσσερα χρόνια, μπορείτε να βρείτε στο δελτίο τύπου που ακολουθεί:

 

Δελτίο τύπου

 

JOYMAX Z 300

 

Max απόλαυση σε compact διαστάσεις

Κράτα την ουσία και ζήσε στο maximum!

 

Τι θέλεις από την καθημερινή σου μετακίνηση; Ευελιξία, άνεση, πρακτικότητα; Η νέα πρόταση της SYM, το JOYMAX Z 300, έρχεται για να προσφέρει όλα τα παραπάνω, μέσα από ένα στιβαρό, πολυτελές σύνολο και σε προσιτή τιμή.

Το JOYMAX Z 300 χτίζει πάνω στην επιτυχία του JOYMAX Z 250 χρησιμοποιώντας τον γνωστό για την ισχύ και αξιοπιστία, κινητήρα F4 της SYM. O υγρόψυκτος, τετραβάλβιδος, SOHC κινητήρας αποδίδει 27,5 ίππους στις 8.000 σ.α.λ. με μέγιστη ροπή 27,3 Nm στις 6.750 σ.α.λ. Η τροφοδοσία πραγματοποιείται από ηλεκτρονικό ψεκασμό με τη μονάδα ελέγχου ECU να προέρχεται από την Keihin.

To JOYMAX Z 300 διατηρεί τους μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους και την άριστη οδηγική συμπεριφορά που φέρουν τα οχήματα της SYM σε αυτήν την κατηγορία. Με το κουστούμι της σειράς JOYMAX Z να αυξάνει την ευελιξία μετακίνησης στην πόλη με τις μικρότερες διαστάσεις του, ενώ χάρη σε στοχευμένες επιλογές της SYM σε συγκεκριμένα σημεία του οχήματος, έχει επιτύχει να δημιουργήσει μία νέα άκρως ανταγωνιστική πρόταση.

Compact σε διαστάσεις, το JOYMAX Z 300 διαθέτει carbon υφής επιφάνειες και αεραγωγούς, προσδίδοντας sport χαρακτήρα στο scooter. Ο οπίσθιος φανός αποτελείται από 28 LED  φώτα ενώ κεντρικά τοποθετημένος στη μάσκα πλαισίου, βρίσκεται φανός που φέρει λυχνία H4. Στον τομέα της άνεσης και της πολυτέλειας, το JOYMAX Z 300 υπερισχύει. Προσφέρει μία εργονομική και αναπαυτική θέση οδήγησης, με τη σέλα να απέχει μόλις 770mm από το έδαφος. Το δάπεδο δύο επιπέδων, δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να επιλέξει ανάμεσα σε διαφορετικά στιλ οδήγησης, ενώ το ύψος του ανεμοθώρακα έχει δύο θέσεις ρύθμισης, καλύπτοντας και τα υψηλότερα αναστήματα. Η οδήγηση του JOYMAX Z 300 γίνεται ακόμη πιο ξεκούραστη, χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο τιμόνι.

Το JOYMAX Z 300 φέρνει στο επίκεντρο τον αναβάτη. Με μεγάλο φωτιζόμενο αποθηκευτικό χώρο 48 λίτρων, μπορεί να φιλοξενήσει 2 Full Face κράνη και μικροπράγματα. Επιπλέον στο εσωτερικό της ποδιάς, υπάρχει κλειστός αποθηκευτικός χώρος, με θύρα USB QC2.0 για τη φόρτιση συσκευής. Η εγκατάσταση σχάρας βαλίτσας ή πλάτης συνεπιβάτη, είναι εύκολη, χάρη στις ειδικά σχεδιασμένες χειρολαβές συνεπιβάτη. Διαθέτει κεντρικό και πλαϊνό σταντ με διακόπτη λειτουργίας, καθώς και μαγνητικό πολυδιακόπτη ασφαλείας κλειδαριάς, αυξάνοντας την ασφάλεια σε απόπειρα κλοπής.

Το JOYMAX Z 300, παρέχει μέγιστη οδηγική ασφάλεια. Διαθέτει πίσω και εμπρός δισκόφρενα με σωληνάκια υψηλής πίεσης και σύστημα πέδησης ABS Βosch 9.1. Ο εμπρός δίσκος φέρει τετραπίστονη αντικριστή δαγκάνα με σωληνάκια υψηλής πίεσης  εξασφαλίζοντας μέγιστη ισχύ κατά την πέδηση. Το πιρούνι είναι 37mm ενώ το πίσω σύστημα  αναρτήσεων αποτελείται από διπλά αμορτισέρ ρυθμιζόμενα ως προς την προφόρτιση του ελατηρίου. Το πλαίσιο είναι ενισχυμένο διπλό και άκαμπτο, δημιουργώντας ένα στιβαρό σύνολο. Οι τροχοί, 14” εμπρός και 13” πίσω φέρουν τα ελαστικά MA-PRO της Maxxis, για εξαιρετικό κράτημα και μεγάλη διάρκεια ζωής. 

 

JOYMAX Z 300. Ένα άριστο σύνολο ποιότητας, πολυτέλειας, πρακτικότητας και οδηγικής συμπεριφοράς, με εξαιρετικά έξυπνες επιλογές από τη SYM, κυκλοφορεί στη μοναδική τιμή των 3.995 € και με Δωρεάν Επέκταση Εγγύησης στα 4 Χρόνια

Διαθέσιμο σε 3 χρωματισμούς: MAT BLACK, WHITE, MAT GREY

Μάθετε περισσότερα για το νέο scooter της SYM στο www.sym.gr και μέσω του δικτύου συνεργατών της SYM.

 

CFMOTO 450CL-C - Νέα έκδοση για "μοναχικούς καβαλάρηδες”

Μετά το cruiser, ακολουθεί και η έκδοση bobber που χαρίζει πιο επιθετική και άγρια εμφάνιση
motomagCFMOTO 450CL-C – Νέα έκδοση για μοναχικούς “καβαλάρηδες”
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

31/5/2024

Λίγο μετά την παρουσίαση του 450CL-C, η CFMOTO προσθέτει μια νέα έκδοση στην cruiser οικογένεια, με bobber χαρακτηριστικά, με το μονόσελο να ξεκαθαρίζει ότι μιλάμε για μοντέλο που απευθύνεται σε μοναχικούς αναβάτες.

Το 450CL-C Bobber χρησιμοποιεί την ίδια μονάδα ισχύος με το 450CL-C, την οποία έχουμε ήδη γνωρίσει από τα 450NK, 450SR-S και 450ΜΤ. Ο μοναδικός στην κατηγορία του δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας των 449 κυβικών, χάρη στη σειρά ανάφλεξης 270°, κρατά τους 40 ίππους στις 8.000 στροφές και τα 4,3 χιλιογραμμόμετρα ροπής στις 6.250 στροφές. Για τη μεταφορά της δύναμης στην άσφαλτο φροντίζει ένα κιβώτιο έξι σχέσεων, που συνεργάζεται με υγρό πολύδισκο συμπλέκτη περιορισμένης ολίσθησης. Όπως και στο 450CL-C, έτσι και στο Bobber η τελική μετάδοση γίνεται με ιμάντα, κρατώντας ψηλά την σημαία της παράδοσης για την κατηγορία που ανήκουν.

CFMOTO 450CL-C – Νέα έκδοση για μοναχικούς “καβαλάρηδες”

Φρένα, αναρτήσεις έρχονται από το μοντέλο βάσης, όπως και το πακέτο των ηλεκτρονικών. Οι διαφορές εντοπίζονται στον σχεδιασμό της νέας μοτοσυκλέτας, με το 450CL-C Bobber να χάνει τη θέση του συνεπιβάτη. Στην θέση της έχει μπει ένα μεγάλο μαύρο -και για τους δύο χρωματισμούς- φτερό, ενώ η σέλα του αναβάτη αιωρείται πάνω από τον πίσω τροχό, με το μονό ρυθμιζόμενο ως προς την προφόρτιση ελατηρίου αμορτισέρ κρυμμένο περίτεχνα πίσω από τα καπάκια. Ταυτόχρονα, η απόσταση από το έδαφος της όμορφης εξωτερικά σέλας, με εξωτερικές ραφές και το λογότυπο της CFMOTO πάνω της, έχει ανέβει στα 715 χιλιοστά, από τα 705 του 450 CL-C. Το ίσιο τιμόνι είναι 20 χιλιοστά πιο μακριά από τα χέρια του αναβάτη, για ένα περισσότερο σπορ εργονομικό τρίγωνο, σε σύγκριση με αυτό της έκδοσης βάσης. Χάρη στα λιγότερα πλαστικά και την απουσία μαρσπιέ και σέλας συνεπιβάτη, το 450CL-C Bobber είναι ολίγον τι ελαφρύτερο, σταματώντας την ζυγαριά στα 177 γεμάτα κιλά.

CFMOTO 450CL-C – Νέα έκδοση για μοναχικούς “καβαλάρηδες”

Από τις δύο χρωματικές επιλογές, Ivory White και Nebula Black, αυτή που έκανε σε εμάς την πιο δυνατή εντύπωση οπτικά, είναι η πρώτη. Η αντίθεση του μαύρου των γραφικών στο κρεμ λευκό ρεζερβουάρ, χαρίζει πόντους στην εμφάνιση, με το όνομα “CLC” γραμμένο σε όμορφη γραμματοσειρά. Για την ώρα, η CFMOTO δεν έχει ανακοινώσει αν το νέο 450 CL-C Bobber θα έρθει προς τα μέρη μας, ενώ για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή του ούτε για την αγορά της Κίνας, όπου και πρωτοπαρουσιάστηκε.

CFMOTO 450CL-C – Νέα έκδοση για μοναχικούς “καβαλάρηδες”
Ετικέτες