Sherco – Η Enduro γκάμα του 2025 σε τιμές του 2024 μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου!

Για επτά μοντέλα της νέας σειράς Enduro MY25 ισχύει το “πάγωμα τιμών”
motomag Sherco – Η Enduro γκάμα του 2025 σε τιμές του 2024 μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

22/7/2024

Η νέα σειρά Εnduro της Sherco MY25 για την οποία διαβάσατε στο ΜΟΤΟ, έχει νέο πλαίσιο, νέο σύστημα ψύξης, νέο φιλτροκούτι, νέο σύστημα πέδησης αλλά και πολλά άλλα τα οποία θα ωφελήσουν τους φίλους της εκτός δρόμου οδήγησης.

Εκτός από τις μηχανικές βελτιώσεις της σειράς Enduro, η Sherco προχωρά  τώρα σε “πάγωμα των τιμών” για τα μοντέλα 125/250/300 SE και για τα 250/300/450/500 SEF με τους υποψήφιους αγοραστές να έχουν τη δυνατότητα μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη να αγοράσουν κάποιο από τα μοντέλα της γκάμας του 2025 στην τιμή του 2024.

Sherco – Η Enduro γκάμα του 2025 σε τιμές του 2024 μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου

Όσον αφορά τις κοινές βελτιώσεις όλης της γκάμας αυτές περιλαμβάνουν:

  • Γραφικά 2025
  • Καινούργιο κουτί φίλτρου αέρα
  • Νέο πλαίσιο
  • Νέο σύστημα ψύξης
  • Νέους δίσκους φρένων
  • Νέες τιμονόπλακες CNC
  • Νέες βάσεις κοντέρ
  • Νέες χούφτες
  • Νέες καλαμίδες πιρουνιού
  • Νέα ποδιά κινητήρα
  • Νέο πλαϊνό σταντ
  • Νέα πλεξούδα
  • Νέο ρεζερβουάρ καυσίμου
  • Νέους άξονες μοχλικού
  • Η προσβασιμότητα στο τελικό της εξάτμισης βελτιώθηκε


Βελτιώσεις ανά μοντέλα:

125/250/300 SE
– Τροποποίηση της θέσης της παροχής καυσίμου

250/300 SE
– Νέος σωλήνας εξάτμισης

250 SE
– Καινούργιο κιβώτιο ταχυτήτων

250/300/450/500 SEF
– Νέο πλήρες σύστημα εξάτμισης Akrapovic
– Νέα αντλία καυσίμου
– Νέος χάρτης

250/300 SEF
– Νέα κυλινδροκεφαλή

450/500 SEF
– Νέο ψαλίδι
– Νέοι τροχοί
– Αισθητήρας κλίσης

Ετικέτες

INTERMOT: Suzuki Hayabusa Special Edition 2026 από κοντά στην Γερμανία! Άμεσα διαθέσιμη στην Ελλάδα

Με 190 ίππους, ξεχωριστός χρωματικός συνδιασμός και μοναδικές πινελιές
Suzuki Hayabusa Special Edition 2026: Από αύριο διαθέσιμη στην χώρα μας
Από τον

Παύλο Καρατζά

8/12/2025

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε το MOTO βρέθηκε στην δεύτερη μεγαλύτερη έκθεση μοτοσυκλέτας της Ευρώπης, την Intermot, όπου είδαμε από κοντά την ειδική έκδοση της νέας Hayabusa που μάλιστα από αύριο θα είναι διαθέσιμη και στην χώρα μας.

Η μοτοσυκλέτα φέρει τον γνωστό κινητήρα των 1.340 κυβικών που αποδίδει 190 ίππους στις 9.700 στροφές και 15,3 kg.m ροπής στις 7.000 στροφές, με το βάρος της να ανέρχεται στα 262 κιλά.

Στον τομέα των αναρτήσεων μπροστά συναντάμε ανεστραμμένο πιρούνι 43mm πλήρως ρυθμιζόμενο της KYB και πίσω monoshock πλήρως ρυθμιζόμενο αμορτισέρ και πάλι της KYB. Στο σύστημα πέδησης βρίσκουμε δύο δίσκους 320mm με τετραπίστονες δαγκάνες της Brembo μπροστά και μονό δίσκο πίσω.

Suzuki Hayabusa Special Edition: Από αύριο διαθέσιμη στην χώρα μας

Το μεταξόνιο βρίσκεται στα 1.480 mm, το ύψος της σέλας στα 800 mm, ενώ η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ είναι στα 20 λίτρα. Ο εξοπλισμός της νέας Hayabusa περιλαμβάνει μπαταρία λιθίου, LED φώτα, 3 χαρτογραφήσεις, 6 riding modes, traction control 10 θέσεων, μονάδα IMU 6 αξόνων, cruise control, ABS και launch control.

Στην ειδική έκδοση που πρώτα από όλα ξεχωρίζει ο χρωματισμός Pearl Vigor Blue και από αύριο θα είναι διαθέσιμη και στην χώρα μας, υπάρχει και ένα 3D λογότυπο της Suzuki που κοσμεί το ρεζερβουάρ της.

Πιάνοντάς το αντιλαμβάνεσαι την ποιότητα του αυτοκόλλητου, το οποίο τραβά το μάτι από μακριά. Ιδιαίτερα μάλιστα από την στιγμή που δημιουργεί αντίθεση με την λευκή λωρίδα στο ρεζερβουάρ.

Υπάρχει επίσης κάλυμα σέλας και διαφορετική, μαύρη απόληξη εξάτμισης, όπως επίσης και οι τροχοί της είναι βαμμένοι στο χρώμα Pearl Vigor Blue στην ειδική αυτή έκδοση, με την τιμή της να διαμορφώνεται στα 23.795 ευρώ, δηλαδή 1.200 ευρώ παραπάνω από την βασική έκδοση.