Suzuki Hayabusa 2025 - Σε νέο, εντυπωσιακό χρωματισμό

Μαύρο είδαμε, λευκό έχουμε, σειρά έχει τώρα το ματ τιρκουάζ
Suzuki Hayabusa 2025
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

27/9/2024

H Suzuki παρουσίασε τα τρία χρώματα στα οποία θα κυκλοφορήσει το Hayabusa του 2025, και δίπλα στο ασημί με τις μπλε λεπτομέρειες και στο μαύρο με τις μπρονζέ πινελιές, βρίσκουμε έναν εξαιρετικά εντυπωσιακό τιρκουάζ χρωματισμό (Metallic Matte Steel Green / Glass Sparkle Black (C0T)).

Το συγκεκριμένο χρώμα αναφέρεται και από τον ιαπωνικό τύπο ως χρωματισμός που αφορά στην Ευρώπη, ενώ έχει ήδη ανέβει στο global site της Suzuki στο διαδίκτυο, οπότε το περιμένουμε και από τα μέρη μας.

Κατά τα άλλα, η μοτοσυκλέτα παραμένει χωρίς αλλαγές, φέροντας τον ίδιο τετρακύλινδρο κινητήρα 1.340 κ.εκ. με τους 187 hp / 9.700 rpm και τα 15,3 kgm / 7.000 rpm. Ίδια παραμένουν πλαίσιο, αναρτήσεις και φρένα, ίδιο το φαίρινγκ, ίδια τα όργανα και ίδια τα ηλεκτρονικά.

Ετικέτες

Husqvarna: Αποκάλυψε τη σειρά Motocross για το 2027 – Μόνο εμφανισιακές οι αλλαγές

Με λευκά πλαίσια και κορυφαία περιφερειακά
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

8/5/2026

Αποκαλύφθηκαν τα δίχρονα και τετράχρονα μοντέλα motocross της Husqvarna για το 2027 έχουν ανακοινωθεί επίσημα, παρουσιάζοντας μια νέα εμφάνιση και κορυφαία περιφερειακά από εταιρείες όπως οι εξαρτήματα Brembo, ODI, WP, Pro Taper και Dunlop.

Για το 2027, η πλήρης γκάμα motocross της Husqvarna ανανεώνεται με λευκά πλαίσια και αφορά όλη τη γκάμα: TC 50, TC 65 και TC 85, TC 125, TC 250, TC 300, FC 250, FC 350 και FC 450. Ας δούμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Husqvarna TC 250
Husqvarna TC 250

Δίχρονη σειρά

  • TC 125
  • TC 250
  • TC 300
Husqvarna FC 450
Husqvarna FC 450

Τετράχρονη σειρά

  • FC 250
  • FC 350
  • FC 450

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Νέο λευκό πλαίσιο
  • Νέα γραφικά
  • Ανάρτηση WP XACT
  • Κορυφαία περιφερειακά από τις Brembo, ProTaper, Twin Air και ODI
  • Ελαστικά Dunlop Geomax MX34
  • Σύστημα Throttle Body Injection (TBI)
  • Quickshifter
  • Δύο χάρτες που αλλάζουν από τον πολυλειτουργικό διακόπτη
Husqvarna TC 50
Husqvarna TC 50

Μικρή σειρά

  • TC 50
  • TC 65
  • TC 85 (19/16 & 17/14)

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Νέο λευκό πλαίσιο
  • Νέα γραφικά
  • Ρυθμιζόμενο πιρούνι WP XACT και αμορτισέρ XACT PDS
  • Ελαστικά MAXXIS MAXXCROSS MX-ST
  • Η εργονομία στα μοντέλα TC 50 και TC 65 μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα καθώς οι αναβάτες μεγαλώνουν
  • Ποιοτικά εξαρτήματα δοκιμασμένα σε αγώνες από τις εταιρείες Formula, Galfer, Excel, Neken και ODI

Η σειρά motocross και μίνι μοτοσυκλετών του 2027 θα είναι διαθέσιμη στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα της Husqvarna Mobility πολύ σύντομα.