Suzuki Hayabusa 2025 - Σε νέο, εντυπωσιακό χρωματισμό

Μαύρο είδαμε, λευκό έχουμε, σειρά έχει τώρα το ματ τιρκουάζ
Suzuki Hayabusa 2025
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

27/9/2024

H Suzuki παρουσίασε τα τρία χρώματα στα οποία θα κυκλοφορήσει το Hayabusa του 2025, και δίπλα στο ασημί με τις μπλε λεπτομέρειες και στο μαύρο με τις μπρονζέ πινελιές, βρίσκουμε έναν εξαιρετικά εντυπωσιακό τιρκουάζ χρωματισμό (Metallic Matte Steel Green / Glass Sparkle Black (C0T)).

Το συγκεκριμένο χρώμα αναφέρεται και από τον ιαπωνικό τύπο ως χρωματισμός που αφορά στην Ευρώπη, ενώ έχει ήδη ανέβει στο global site της Suzuki στο διαδίκτυο, οπότε το περιμένουμε και από τα μέρη μας.

Κατά τα άλλα, η μοτοσυκλέτα παραμένει χωρίς αλλαγές, φέροντας τον ίδιο τετρακύλινδρο κινητήρα 1.340 κ.εκ. με τους 187 hp / 9.700 rpm και τα 15,3 kgm / 7.000 rpm. Ίδια παραμένουν πλαίσιο, αναρτήσεις και φρένα, ίδιο το φαίρινγκ, ίδια τα όργανα και ίδια τα ηλεκτρονικά.

Ετικέτες

Honda CB1000F: Το οδηγήσαμε στο Goodwood Festival of Speed! Σύντομα στο ΜΟΤΟ

Ο Άγγλος συνεργάτης μας, Adam ‘Chad’ Child, άδραξε την ευκαιρία
Honda CB1000F Adam at Goodwood
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

17/7/2026

Στις αρχές Ιουλίου ανακοινώθηκε η τιμή του CB1000F για την ελληνική αγορά, ωστόσο ως τώρα δεν είχαμε την ευκαιρία να το οδηγήσουμε, καθώς η Honda δεν έχει κάνει ακόμη τη σχετική δημοσιογραφική παρουσίαση.

Στο μεταξύ ωστόσο ήταν δεδομένο πως στο πρόσφατο Goodwood Festival of Speed (9-12/7) το CB1000F θα έκανε μια από τις πρώτες εμφανίσεις του επί ευρωπαϊκού εδάφους μετά την EICMA του περασμένου Νοέμβρη, αφετέρου γιατί ήταν ήδη γνωστό πως εκεί θα έδινε το παρών ο Freddie Spencer με την αγωνιστική CB750F που ενέπνευσε το σχέδιο του σύγχρονου μοντέλου.

Ακόμη περισσότερο όμως, το ενδιαφέρον κορυφώθηκε με τη δυνατότητα κάποιων επιλεγμένων δημοσιογράφων να οδηγήσουν το νέο Honda CB1000F στο Goodwood, κάτι που φυσικά αφορά και τον Adam.

Λίγη υπομονή λοιπόν ακόμη, καθώς ο συνεργάτης μας έγινε ένας από τους πολύ λίγους Ευρωπαίους που έχουν καβαλήσει το CB1000F και η οδηγική του ανταπόκριση αναμένεται σύντομα, σε κάποιο από τα επόμενα τεύχη του περιοδικού ΜΟΤΟ.

Μείνετε συντονισμένοι!