Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

Suzuki V-Strom 1050 XT 2020 VIDEO: Το video μας από την παρουσίαση

Με DNA από… Big!

Οι πρώτες εντυπώσεις από την παρουσίαση του νέου Suzuki V-Strom 1050XT που μπορείτε να βρείτε εδώ, ήταν ουσιαστικά μια… αναμενόμενη έκπληξη, όσο οξύμωρο και αν ακούγεται αυτό. Έχοντας ως πρόγευση το προηγούμενο V-Strom 1000, που ήταν μια μοτοσυκλέτα που σου πρόσφερε περισσότερα από όσα περίμενες, περιμέναμε και από το νέο 1050 να μας εκπλήξει ευχάριστα, πράγμα που συνέβη!

Με μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση που αντλεί έμπνευση από το παρελθόν –και πιο συγκεκριμένα από  τα θηριώδη μονοκύλινδρα DR-Big- σε συνδυασμό με σύγχρονα ηλεκτρονικά βοηθήματα, πολλά από τα οποία μπαίνουν για πρώτη φορά σε μοτοσυκλέτα της οικογένειας των V-Strom, το 1050 XT αποδείχθηκε μια συναρπαστική εμπειρία.

Φυσικά έπαιξε ρόλο και η εκπληκτική διαδρομή που είχαν σχεδιάσει οι άνθρωποι της Suzuki βόρεια της Marbella, για την οποία ο καλύτερος τρόπος να πάρετε μια γεύση είναι η ίδια η εικόνα. Γι' αυτό ετοιμάσαμε ένα πλούσιο και αναλυτικό video από την παρουσίαση του νέου V-Strom, δίνοντας έμφαση όχι μόνο στο λόγο, αλλά –κυρίως- στην εικόνα. Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να κάτσετε στην σέλα του αναβάτη και να οδηγήσετε μαζί μας, μαθαίνοντας παράλληλα τα πάντα γύρω από το νέο Suzuki V-Strom 1050XT. Στο άρθρο που μπορείτε να βρείτε από το παραπάνω link, εκτός από τις οδηγικές εντυπώσεις και τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά, έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε και ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό των νέων V-Strom.

Δείτε εδώ το video

Έκδοση
Τιμή €
V-Strom 1050
12.795
V-Strom 1050 XT
14.595