SWM RE 300R & RE 500R - Enduro για όλους από τη “Σβουμ”

Με αξιόλογο εξοπλισμό, και συντήρηση “πολιτικής” μοτοσυκλέτας
SWM RE500R - RE300R
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

1/12/2023

Κατασκευασμένα στην Ιταλία, βασισμένα στην τεχνογνωσία και την εμπειρία που κληρονόμησε η SWM από τις Husqvarna TE, με αποδεδειγμένη αξιοπιστία μέσα στα χρόνια, τα RE 300R και RE 500R παραδίδονται σε “ανοιχτές” εκδόσεις, και έχουν τα εχέγγυα να σας συντροφεύουν με αξιώσεις σε απαιτητικές enduro διαδρομές.

Τα δυο μοντέλα έρχονται εξοπλισμένα με πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις μεγάλων διαδρομών της Kayaba, ηλεκτρονικό σύστημα ψεκασμού Mikuni, ECU GET-Athena, Racing εξάτμιση WRP, μοχλικό στο αμορτισέρ πίσω, φρένα της Brembo, ελαστικά Michelin, βεντιλατέρ, χούφτες και φώτα Led. Το RE 300R κοστίζει 7.300 ευρώ, με το RE 500 R να τιμάται στα 7.600 ευρώ.

Σημειώστε πως δίπλα στα παραπάνω 2 μοντέλα υπάρχουν και οι εκδόσεις RS300 R & RS500 R που πληρούν τις προδιαγραφές για κυκλοφορία και στον δρόμο και κοστίζουν 8.300 ευρώ και 8.600 ευρώ αντίστοιχα.

Αν θέλεις να “μπεις” στον χώρο του Enduro, θέλεις να επιστρέψεις στο βουνό μετά από χρόνια, ή ψάχνεις ένα ολοκληρωμένο On-Off και για τον δρόμο, κατευθύνσου στην Έξοδο 7 της Αττικής Οδού, στο Central Store, Λεωφόρο Φιλαδελφείας 161, τηλέφωνο 210 5540 640.

Ετικέτες

Η Multistrada V4 Rally συμμετέχει πλέον στο πρόγραμμα Ducati Factory Made

Επεκτείνεται το πρόγραμμα που συνδέει τον πελάτη απευθείας με τη γραμμή παραγωγής
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

24/4/2026

Η Ducati επεκτείνει το πρόγραμμα Ducati Factory Made εντάσσοντας τη Multistrada V4 Rally, τη μεγάλη on/off των Ιταλών που έχει σχεδιαστεί για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων χάρη στο ρεζερβουάρ καυσίμου 30 λίτρων, την ανάρτηση Adaptative DSS EVO μεγάλης διαδρομής και το υψηλό επίπεδο άνεσης.

Λίγους μήνες πριν σας είχαμε ενημερώσει για την έναρξη του προγράμματος Ducati Factory Made. Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια ποικιλία χρωμάτων που αφορά το κοστούμι, το υποπλαίσιο και τα φρένα, έτσι ώστε ο κάθε αναβάτης να μπορεί να προσαρμόσει τη Ducati στα αγαπημένα του χρώματα.

Η πρώτη μοτοσυκλέτα που μπήκε στο εν λόγω πρόγραμμα ήταν η Multistrada V4, ενώ πλέον η Ducati μας ενημερώνει πως και η Multistrada V4 Rally θα μπορεί να προσαρμοστεί αντίστοιχα, με το πρόγραμμα που συνδέει τον πελάτη απευθείας με τη γραμμή παραγωγής.

Multistrada

Τα διαθέσιμα χρώματα περιλαμβάνουν τις σειρές Icone (με παραδοσιακούς χρωματισμούς της εταιρείας), Style (γυαλιστερό φινίρισμα), Sophistication (ματ φινίρισμα), όπως και τα χρώματα του - συνεργάτη της Ducati - Automobili Lamborghini Ad Personam, Viola Pasifae, Arancio Xanto και Blu Uranus.

Εκτός των χρωμάτων των φέρινγκ, οι αναβάτες μπορούν να επιλέξουν διαφορετικό χρώμα για το πλαίσιο, το υποπλαίσιο και τις ζάντες, ενώ μπορούν να προσθέσουν από σέλες αναβάτη και αναρτήσεις, έως τα πακέτα εξοπλισμού των εκδόσεων Touring, Adventure, Sport, Tech και Enduro.