Thrust Motor X-SUV 125 & 300 – Έρχονται στην Ελλάδα [VIDEO]

Σχεδιασμένα στην Ιταλία θα τα δούμε σύντομα στις εκθέσεις της Thrust Motor στην χώρα μας
motomag Thrust Motor XSUV 125 & 300 – Έρχονται στην Ελλάδα [VIDEO]
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

2/5/2024

Δύο νέα μοντέλα scooter θα ενσωματωθούν στην γκάμα της Thrust Motor, ο λόγος για τα X-SUV 125 και 300 τα οποία παρουσιάστηκαν στην έκθεση Canton Fair της Κίνας και σύντομα θα τα δούμε και στην ελληνική αγορά.

Τα X-SUV 125 & 300 ξεχωρίζουν με το καλημέρα χάρη στον μοντέρνο σχεδιασμό τους ο οποίος έχει γίνει στην Ιταλία. Οι ιδιαίτερα επιθετικές πλαστικές επιφάνειες, οι διπλοί LED προβολείς, η μεγάλη σέλα δύο επιπέδων και οι αποθηκευτικοί χώροι στην ποδιά και κάτω από την σέλα χαρίζουν πόντους στην σχεδιαστική ταυτότητα του νέου scooter της εταιρείας.

Thrust Motor XSUV 125 & 300 – Έρχονται στην Ελλάδα [VIDEO]

Εκτός όμως από την ελκυστική εικόνα τα X-SUV 125 & 300 ξεχωρίζουν και για τον εξοπλισμό τους. Αυτός περιλαμβάνει Traction Control, ABS, σύστημα keyless καθώς και έγχρωμη TFT οθόνη 7 ιντσών. Όσον αφορά τους κινητήρες το XSUV 125 χρησιμοποιεί έναν υγρόψυκτο, μονοκύλινδρο κινητήρα 125 κυβικών ο οποίος αποδίδει 11,2 ίππους στις 8.500 σ.α.λ. και 1,1 κιλά ροπής στις 6.500 σ.α.λ. Το X-SUV 300 χρησιμοποιεί επίσης έναν υγρόψυκτο, μονοκύλινδρο κινητήρα 278 κυβικών ο οποίος αποδίδει 27 ίππους στις 8.000 σ.α.λ. και 2,4 κιλά ροπής στις 7.000 σ.α.λ.

Ετικέτες

Η Royal Enfield ετοιμάζει το Continental GT-R 750 για παραγωγή

Το αγωνιστικό πρωτότυπο που είχε εμφανιστεί στην EICMA έχει πάρει ρότα για τον δρόμο
royal enfield continental gt-r 750 spy pics
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

9/3/2026

Η Royal Enfield προετοιμάζεται για να λανσάρει έναν νέο κινητήρα, δικύλινδρο σε σειρά με 750 κυβικά εκατοστά χωρητικότητα και ήδη έχουμε δει πρωτότυπα εξέλιξης να δοκιμάζονται με αυτόν σε δύο διαφορετικές μορφές: Himalayan 750 και Continental GT 750.

Η νέα έκπληξη μας έρχεται από την Ινδία και αφορά μιαν ακόμη μοτοσυκλέτα με τον νέο δικύλινδρο που δοκιμάζεται στον δρόμο και η οποία μοιάζει πολύ με το πρωτότυπο Continental GT-R που είχε κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην εκδήλωση MotoVerse στην Ινδία και μετά στην έκθεση EICMA 2025 στο Μιλάνο.

Σε αμφότερες περιπτώσεις η μοτοσυκλέτα δεν διέθετε εξοπλισμό δρόμου και έμοιαζε με ένα αγωνιστικό πρωτότυπο στημένο πάνω στον νέο κινητήρα, με τη σιλουέτα του Continental GT και ένα κοντό ρετρό φέρινγκ.

Σε αυτό το νέο μοντέλο η Royal Enfield πατά στη βάση του πρωτοτύπου Continental GT 750 που είχαμε δει πρόσφατα σε δοκιμές στον δρόμο, με δύο δίσκους μπροστά.

Συγκριτικά με το πρωτότυπο GT-R 750 της EICMA, ξεχωρίζουν οι μακρύτερες εξατμίσεις, προφανώς ελέω προδιαγραφών και φυσικά ο πλήρης εξοπλισμός δρόμου.

Οι πληροφορίες μας μιλούν για ένα μοντέλο 2027 πιθανότατα θα εμφανιστεί δίπλα στο Continental GT 750 στις μεγάλες εκθέσεις στο τέλος της φετινής χρονιάς.