Thrust Motor X-SUV 125 & 300 – Έρχονται στην Ελλάδα [VIDEO]

Σχεδιασμένα στην Ιταλία θα τα δούμε σύντομα στις εκθέσεις της Thrust Motor στην χώρα μας
motomag Thrust Motor XSUV 125 & 300 – Έρχονται στην Ελλάδα [VIDEO]
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

2/5/2024

Δύο νέα μοντέλα scooter θα ενσωματωθούν στην γκάμα της Thrust Motor, ο λόγος για τα X-SUV 125 και 300 τα οποία παρουσιάστηκαν στην έκθεση Canton Fair της Κίνας και σύντομα θα τα δούμε και στην ελληνική αγορά.

Τα X-SUV 125 & 300 ξεχωρίζουν με το καλημέρα χάρη στον μοντέρνο σχεδιασμό τους ο οποίος έχει γίνει στην Ιταλία. Οι ιδιαίτερα επιθετικές πλαστικές επιφάνειες, οι διπλοί LED προβολείς, η μεγάλη σέλα δύο επιπέδων και οι αποθηκευτικοί χώροι στην ποδιά και κάτω από την σέλα χαρίζουν πόντους στην σχεδιαστική ταυτότητα του νέου scooter της εταιρείας.

Thrust Motor XSUV 125 & 300 – Έρχονται στην Ελλάδα [VIDEO]

Εκτός όμως από την ελκυστική εικόνα τα X-SUV 125 & 300 ξεχωρίζουν και για τον εξοπλισμό τους. Αυτός περιλαμβάνει Traction Control, ABS, σύστημα keyless καθώς και έγχρωμη TFT οθόνη 7 ιντσών. Όσον αφορά τους κινητήρες το XSUV 125 χρησιμοποιεί έναν υγρόψυκτο, μονοκύλινδρο κινητήρα 125 κυβικών ο οποίος αποδίδει 11,2 ίππους στις 8.500 σ.α.λ. και 1,1 κιλά ροπής στις 6.500 σ.α.λ. Το X-SUV 300 χρησιμοποιεί επίσης έναν υγρόψυκτο, μονοκύλινδρο κινητήρα 278 κυβικών ο οποίος αποδίδει 27 ίππους στις 8.000 σ.α.λ. και 2,4 κιλά ροπής στις 7.000 σ.α.λ.

Ετικέτες

QJMOTOR SRK 125 R1: Aνανέωση στην εμφάνιση με αεροδυναμικά φτερά που δεν χρειάζεται

Αναμένουμε πληροφορίες για το αν θα τη δούμε στην χώρα μας
SRK
Από τον

Παύλο Καρατζά

22/5/2026

Η QJMOTOR παρουσίασε την SRK 125 R1 τοποθετώντας στη μικρή μοτοσυκλέτα με απόδοση μόλις 15 ίππων, αεροδυναμικά φτερά (!), κάτι που σίγουρα κανείς δεν μπορεί να πει ότι της έλειπε.

Η μοτοσυκλέτα ζυγίζει 144 κιλά πλήρες υγρών και τοποθετείται απέναντι σε μοντέλα όπως τα Yamaha R125 και KTM RC125, που έχουν και παρόμοιο βάρος. Η SRK 125 R1 διαθέτει ανεστραμμένο πιρούνι, τετραπίστονη δαγκάνα και το ύψος σέλας βρίσκεται στα 785 χιλιοστά, βασισμένη κυρίως το τεχνικό μέρος της SRK 125R που ήδη διατίθεται στην ελληνική αγορά. Έχει νέα επιθετική εμφάνιση, TFT έγχρωμη οθόνη, αισθητήρες πίεσης ελαστικών (TPMS), θύρα USB και LED φώτα, όμως ξεχωρίζει για τα - επίσης νέα - αεροδυναμικά βοηθήματα που είναι μάλλον ανώφελα σε μία τέτοια μοτοσυκλέτα, αλλά από την άλλη θα την κάνουν πιο ελκυστική και μάχιμη στα μάτια των νεαρών που απευθύνεται.

QJ

Δεν υπάρχει καμία αναφορά για το αν ή πότε αυτό το μοντέλο θα φτάσει στην Ευρώπη. Βέβαια, η προηγούμενη έκδοση είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα στην τιμή των 3.295 ευρώ και δεν αποκλείεται στο μέλλον να δούμε στη χώρα μας και την SRK 125 R1.

Ετικέτες