Triumph Street Triple 765 R A2 - Έκδοση περιορισμένης ισχύος [VIDEO]

Κοντά μας από τον Σεπτέμβριο, σε δυο χρωματισμούς
Triumph Street Triple 765 R A2
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

19/7/2024

H Triumph παρουσίασε μια νέα Α2 έκδοση για την τρικύλινδρη Street Triple 765 R, με μειωμένη απόδοση 70 kW (93,87 hp) η οποία μπορεί να περιοριστεί περαιτέρω στα 35 Kw (46,93 hp) για τις προδιαγραφές του συγκεκριμένου διπλώματος οδήγησης.

Το κιτ περιορισμού μπορεί να αφαιρεθεί από έναν αντιπρόσωπο της Triumph μόλις αποκτηθεί το δίπλωμα οδήγησης “Α”, επαναφέροντας τη μοτοσυκλέτα στην ισχύ των 70 kW. Δυστυχώς δεν φαίνεται η μοτοσυκλέτα να μπορεί να ανέβει το ίδιο εύκολα και στους 118,3 hp της έκδοσης χωρίς κανένα περιορισμό.

Κατά τα άλλα, η A2 έκδοση είναι ίδια με την Street Triple 765 R χωρίς περιορισμό, με ίδιο πλαίσιο, ίδιες αναρτήσεις, ίδια φρένα, ίδια ηλεκτρονικά και ίδια οθόνη οργάνων.

Triumph Street Triple 765 R A2

Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται: πλαίσιο αλουμινίου δυο δοκών, πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις που αποτελούνται από ανεστραμμένο πιρούνι Showa 41 mm και Showa piggyback μονό πίσω αμορτισέρ, ακτινικές τετραπίστονες δαγκάνες Brembo M4.32, δικάναλο Cornering ABS, Wheelie Control, Cornering Traction Control, 4 Riding Modes, shifter στον στάνταρ εξοπλισμό, συμπλέκτης περιορισμένης ολίσθησης με υποβοήθηση, ρεζερβουάρ 15 λίτρων, full-LED φώτα και TFT οθόνη οργάνων.

Η Street Triple 765 R A2 θα διατίθεται από τον Σεπτέμβριο σε δυο χρώματα, πορτοκαλί και λευκό, ενώ ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή της στην Ελλάδα.

Ετικέτες

Morbidelli F125 – Streetfighter με δυνατό εξοπλισμό σε άριστη τιμή

Μετά το scrambler NR125X η Morbidelli φέρνει στην Ελλάδα και ένα ασφάλτινο σπορ γυμνό προδιαγραφών Α1
morbidellil f125
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

30/4/2026

Χτισμένο πάνω στην ίδια βάση με το NR125X, το F125 μοιράζεται τον ίδιο κινητήρα, πλαίσιο, αναρτήσεις και φρένα με το scrambler μοντέλο, σε μια υλοποίηση με πιο ασφάλτινη και επιθετική εμφάνιση steetfighter.

morbidelli f125

Ο μονοκύλινδρος του F125 αποδίδει 14,7 ίππους και 1.2 χιλιογραμμόμετρα μέσω μονόδρομου συμπλέκτη και εξατάχυτου κιβωτίου, σε μια μοτοσυκλέτα που δηλώνει 143 υγρά κιλά, συμπεριλαμβανομένου ενός γεμάτου ρεζερβουάρ 14 λίτρων.

morbidelli f125

Το F125 διακρίνεται από τον ίδιο εξοπλισμό με το NR125X, ήτοι αναρτήσεις με ανεστραμμένο πιρούνι 33 mm και διαδρομή 130 mm, αμορτισέρ με μοχλικό Pro Link και ρύθμιση προφόρτισης ελατηρίου, δικάναλο ABS της Bosch, οθόνη LCD στα όργανα και δύο παροχές φόρτισης USB-A και USB-C.

morbidelli f125

Η Morbidelli φέρνει το F125 στην Ελλάδα σε δύο χρώματα, μαύρο και γκρι, με πολύ ανταγωνιστική λιανική τιμή στα 2.650 ευρώ.

Ετικέτες