Triumph Street Triple 765 R A2 - Έκδοση περιορισμένης ισχύος [VIDEO]

Κοντά μας από τον Σεπτέμβριο, σε δυο χρωματισμούς
Triumph Street Triple 765 R A2
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

19/7/2024

H Triumph παρουσίασε μια νέα Α2 έκδοση για την τρικύλινδρη Street Triple 765 R, με μειωμένη απόδοση 70 kW (93,87 hp) η οποία μπορεί να περιοριστεί περαιτέρω στα 35 Kw (46,93 hp) για τις προδιαγραφές του συγκεκριμένου διπλώματος οδήγησης.

Το κιτ περιορισμού μπορεί να αφαιρεθεί από έναν αντιπρόσωπο της Triumph μόλις αποκτηθεί το δίπλωμα οδήγησης “Α”, επαναφέροντας τη μοτοσυκλέτα στην ισχύ των 70 kW. Δυστυχώς δεν φαίνεται η μοτοσυκλέτα να μπορεί να ανέβει το ίδιο εύκολα και στους 118,3 hp της έκδοσης χωρίς κανένα περιορισμό.

Κατά τα άλλα, η A2 έκδοση είναι ίδια με την Street Triple 765 R χωρίς περιορισμό, με ίδιο πλαίσιο, ίδιες αναρτήσεις, ίδια φρένα, ίδια ηλεκτρονικά και ίδια οθόνη οργάνων.

Triumph Street Triple 765 R A2

Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται: πλαίσιο αλουμινίου δυο δοκών, πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις που αποτελούνται από ανεστραμμένο πιρούνι Showa 41 mm και Showa piggyback μονό πίσω αμορτισέρ, ακτινικές τετραπίστονες δαγκάνες Brembo M4.32, δικάναλο Cornering ABS, Wheelie Control, Cornering Traction Control, 4 Riding Modes, shifter στον στάνταρ εξοπλισμό, συμπλέκτης περιορισμένης ολίσθησης με υποβοήθηση, ρεζερβουάρ 15 λίτρων, full-LED φώτα και TFT οθόνη οργάνων.

Η Street Triple 765 R A2 θα διατίθεται από τον Σεπτέμβριο σε δυο χρώματα, πορτοκαλί και λευκό, ενώ ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή της στην Ελλάδα.

Ετικέτες

CFMOTO: Νέα προαναγγελία για την EICMA – Φήμες για απάντηση στο δικύλινδρο σκούτερ της ΖΧΜΟΤΟ

Ακούγεται έντονα στην Κίνα πως η CFMOTO ετοιμάζει δικύλινδρο σκούτερ
cfmoto
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

19/10/2026

Η CFMOTO έχει αναδειχθεί ως μια από τις δημοφιλέστερες κινέζικες εταιρείες στην Ευρώπη, με αρκετά μοντέλα της να διακρίνονται και στην ελληνική αγορά. Καθώς οι Κινέζοι διαρκώς διευρύνουν τη γκάμα τους επεκτεινόμενοι σε νέες κατηγορίες, μια από αυτές με ιδιαίτερο εμπορικό ενδιαφέρον είναι τα σκούτερ.

Στο πεδίο αυτό η CFMOTO έχει στην παραγωγή στην Κίνα τρία μοντέλα με κινητήρα 150 κυβικών εκατοστών – τα 150SC, 150SC-F και 150 Aura. Στο μεταξύ ωστόσο είναι σαφές πως η επέκταση στα σκούτερ έχει ιδιαίτερο νόημα για τις ευρωπαϊκές αγορές και ήδη έχουμε δει πολύ ενδιαφέροντα μοντέλα που θα έρθουν σύντομα. Μάλιστα οι Κινέζοι επενδύουν σε δικύλινδρους κινητήρες για σχετικά μικρούς κυβισμούς, όπως για παράδειγμα κάνει η ΖΧΜΟΤΟ του Zhang Xue που έχει ήδη δείξει στην Κίνα το πρώτο της σκούτερ, το 250T ADV με δικύλινδρο κινητήρα τοποθετημένο κεντρικά στο πλαίσιο αλά ΤΜΑΧ.

Το νέο teaser που έδωσε στη δημοσιότητα η CFMOTO μέσω των κοινωνικών της δικτύων δεν προσφέρει καμιά ξεκάθαρη οπτική ως προς το ποιόν του – όχι πάντως όπως είχε κάνει προ ημερών με τη σχετική εικόνα για τη superbike V4 SR-RR που δεν αφήνει αμφιβολία περί τίνος πρόκειται.

Εδώ τώρα έχουμε μια ασαφή εικόνα από το μούτρο ενός νέου μοντέλου προλογίζεται ενόψει EICMA 2026 και εικάζουμε πως πιθανώς να πρόκειται για ένα νέο σκούτερ. Από την όψη του μπορούμε να αποκλείσουμε τα υπάρχοντα 150άρια σκούτερ της, αλλά κάπου εδώ θυμόμαστε πως στην Κίνα κυκλοφορούν εντονότατες φήμες ότι η CFMOTO θέλει να φέρει στην αγορά την απάντηση στη ΖΧΜΟΤΟ, οπότε είναι αρκετά πιθανό αυτό που βλέπουμε στη φωτογραφία να είναι ένα νέο σκούτερ που θα ανταγωνιστεί ευθέως το 250Τ ADV.

Δεν μπορούμε βέβαια να αποκλείσουμε το γεγονός να είναι κάτι διαφορετικό και θα πρέπει να περιμένουμε ως τις 3 και 4 Νοεμβρίου, τις ημέρες Τύπου στην EICMA που θα παρουσιαστούν όλα τα νέα μοντέλα 2027 της έκθεσης από τους κατασκευαστές, για να αποκαλυφθεί η πραγματικότητα.