UM Xpeed 125 RX – Σε νέα χαμηλότερη τιμή

Κατά 110 ευρώ φθηνότερο σε σχέση με την αρχική τιμή λανσαρίσματος
motomag UM Xpeed 125 RX – Σε νέα χαμηλότερη τιμή
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

18/12/2023

Το νέο scooter Xpeed 125 RX, του αμερικάνικου οίκου δίκυκλων UM Motorcycles, το οποίο οδηγείται και με δίπλωμα αυτοκινήτου υπό προϋποθέσεις, προσφέρεται πλέον σε νέα χαμηλότερη τιμή κατά 15%.

Το νέο Xpeed 125 RX της UM Motorcycles είναι ένα σύγχρονο σκούτερ, σχεδιασμένο για ευέλικτη, ασφαλή και άνετη οδήγηση, το οποίο αποτελεί ιδανική λύση για αστικές μετακινήσεις. Οι τροχοί των 14’’, η αιχμηρή σχεδίαση των εμπρός και πίσω φώτων, αλλά και των φτερών, αναδεικνύουν την σύγχρονη εικόνα του scooter της UM, με τον προβολέα LED να προσφέρει επαρκή φωτισμό. Ο χώρος κάτω από τη σέλα συμβάλει στην χρηστικότητα, με το Xpeed 125 RX να διατίθεται σε τρία χρώματα: μαύρο, λευκό και μαύρο/κόκκινο.

UM Xpeed 125 RX – Σε νέα χαμηλότερη τιμή

Το UM Xpeed 125 RX εφοδιάζεται με έναν 4χρονο κινητήρα, με ηλεκτρονικό ψεκασμό, 125 κ. εκ. απόδοσης 8,84 ίππων και 0.87 κιλών ροπής. Το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 6 λίτρα, ενώ σύμφωνα με την UM η μέση κατανάλωση κυμαίνεται στα 2,4 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. Με την μείωση κατά 15% στην αρχική τιμή λανσαρίσματος τώρα το Xpeed 125 RX θα πωλείται στα 2.090 ευρώ (2.200 ευρώ ήταν η τιμή λανσαρίσματος), έχοντας ταυτόχρονα 2 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

UM Xpeed 125 RX – Σε νέα χαμηλότερη τιμή

Για να μάθετε περισσότερα για τη UM Motorcyles και να δείτε τα μοντέλα της μπορείτε να επισκεφθείτε το: https://ummotorcycles.gr/

Ακολουθήστε τη UM και στα Social Media

Facebook: https://www.facebook.com/UMMotorcyclesGR/

Ιnstagram: https://www.instagram.com/ummotorcycles_gr/

ΥouTube: https://www.youtube.com/@UMMotorcyclesGR

UM Xpeed 125 RX – Σε νέα χαμηλότερη τιμή
Ετικέτες

ΚΤΜ - Νέα KTM XC και XC-F για το 2025 με σημαντικές αναβαθμίσεις

Αναβαθμίσεις σε πλαίσιο, αναρτήσεις, εργονομία και πλέον με την Μονάδα Συνδεσιμότητας Offroad
motomag ΚΤΜ – Αναβάθμιση για την σειρά KTM XC και XC-F για το 2025
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

19/4/2024

Για το 2025 η σειρά των Cross-Country μοντέλων KTM XC και XC-F, που απευθύνεται στους Αμερικανούς αναβάτες, δέχεται τις αναβαθμίσεις που υιοθετήθηκαν απευθείας από την KTM Factory Racing, παρέχοντας στους αναβάτες μια ακόμη πιο Ready 2 Race εμπειρία.

Όσον αφορά το πλαίσιο αυτό έχει λάβει την πιο σημαντική αναβάθμιση, με ορατές εγκοπές και αλλαγές στο πάχος του τοιχώματος του σωλήνα γύρω από το μπροστινό μέρος, τις βάσεις κινητήρα και τις περιοχές στήριξης του πίσω αμορτισέρ.

ΚΤΜ – Αναβάθμιση για την σειρά KTM XC και XC-F για το 2025

Αυτές οι αλλαγές έγιναν για να βελτιώσουν τα χαρακτηριστικά ελαστικότητας του πλαισίου και να μειώσουν το βάρος κατά περίπου 300 γραμμάρια, διατηρώντας παράλληλα τη συνολική σταθερότητα και βελτιώνοντας τη συμπεριφορά των μοτοσυκλετών της σειράς στις στροφές. Ένα αναβαθμισμένο ψαλίδι με επεξεργασμένη γλίστρα αλυσίδας και νέο πεντάλ πίσω φρένου με βελτιωμένη ανθεκτικότητα ολοκληρώνει τις αναβαθμίσεις που έγιναν στο πλαίσιο.

Το πιρούνι WP XACT Closed Cartridge παρέχει βελτιωμένη αίσθηση ενώ τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά απόσβεσης έρχονται χάρη σε μια νέα φιλοσοφία εμβόλου μεσαίας βαλβίδας που βελτιστοποιεί τη ροή λαδιού εντός του φυσιγγίου.

ΚΤΜ – Αναβάθμιση για την σειρά KTM XC και XC-F για το 2025

Στο πίσω μέρος, το πίσω αμορτισέρ WP XACT επωφελείται από μια αναβαθμισμένη σύνδεση με ανανεωμένες τσιμούχες και μπουλόνια σύνδεσης μικρότερης διαμέτρου. Η ρύθμιση αυτή έχει έρθει απευθείας από την KTM Factory Racing Team. Με αυτές τις αναβαθμίσεις μειώνεται το βάρος ενώ βελτιώνεται και η ακαμψία.

Εργονομικά, η σειρά KTM XC και XC-F διαθέτει νέα καλύμματα, ρεζερβουάρ με διπλά πλαστικά παρέχοντας μια φρέσκια και πιο επιθετική εικόνα ενώ έχει βελτιωθεί λόγω της συγκεκριμένης εργονομίας και η ψύξη. Αλλαγές έχουμε και στα γραφικά τα οποία τονίζουν το πορτοκαλί και μαύρο χρώμα της σειράς.

ΚΤΜ – Αναβάθμιση για την σειρά KTM XC και XC-F για το 2025

Τα μοντέλα KTM XC και XC-F του 2025 διαθέτουν επίσης νέα σχεδίαση στην εισαγωγή αέρα όπως επίσης νέο είναι το snorkel στο φίλτρο αέρα.

Η Μονάδα Συνδεσιμότητας Offroad -δίνεται ως έξτρα στα KTM PowerParts- για τη σειρά XC και XC-F θα υπάρχει στον βασικό εξοπλισμό. Το CUO προσφέρει διάφορες λειτουργίες και επιλογές προσαρμογής μέσω της εφαρμογής KTMconnect. Αυτό λειτουργεί σε δύο μέρη: το CUO είναι τοποθετημένο στο επάνω δεξί πιρούνι μεταξύ της πάνω και της κάτω τιμονόπλακας, και ο αισθητήρας GPS στο μπροστινό φτερό το οποίο πρέπει να αγοραστεί από τα KTM PowerParts.

ΚΤΜ – Αναβάθμιση για την σειρά KTM XC και XC-F για το 2025

Η σειρά KTM XC και XC-F του 2025 θα φτάσει στους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της KTM τον Μάιο.

Ετικέτες