Vespa - Νέα συνεργασία με την Disney

Για τη δημιουργία της Disney Mickey Mouse Edition by Vespa
Vespa Mickey Mouse edition
Από το

motomag

21/6/2023

Δύο ιστορικά ονόματα, από δύο διαφορετικούς κόσμους, η Vespa και η Disney ενώνουν τις δυνάμεις τους για να γιορτάσουν μαζί την επέτειο των 100 χρόνων ύπαρξης της Disney με την έκδοση περιορισμένης παραγωγής “Disney Mickey Mouse Edition by Vespa”.

Για τη συγκεκριμένη έκδοση τα Primavera 50, 125 και 150 θα έχουν ένα συνδυασμό μαύρου, κόκκινου, λευκού και κίτρινου (στο φόντο), χρώματα που χαρακτηρίζουν εδώ και πολλές δεκαετίες το πιο διάσημο ποντίκι, τον Mickey Mouse, δημιουργίας του Walt Disney.

Οι στρογγυλοί μαύροι καθρέπτες θυμίζουν τα αντίστοιχου σχήματος αυτιά του Mickey Mouse, ενώ οι κίτρινοι τροχοί τα παπούτσια του θρυλικού ποντικού.

Vespa Mickey Mouse edition

Στα πλαϊνά καπάκια και το μπροστινό μέρος της ποδιάς, κάτω από τον προβολέα, βρίσκεται ένα σχέδιο με... πολλούς Mickey Mouse, σε λευκό χρώμα. Η... υπογραφή του Mickey εντοπίζεται τόσο στα πλάγια του μπροστινού τμήματος της σέλας, σε ανάγλυφο μοτίβο, όσο και στο μπροστινό δεξί φιλέτο της ποδιάς, σε άσπρο χρώμα, κάτω από τη γραφική αναπαράσταση του ήρωα της Disney.

Η Disney Mickey Mouse Edition by Vespa έρχεται μαζί με ένα κράνος στον ίδιο χρωματικό συνδυασμό με το σκούτερ.

Ετικέτες

ΖΧΜΟΤΟ: Ευρωπαϊκή απόβαση στην EICMA με 820Χ, adventure σκούτερ και νέο 350 on-off!

Η εταιρεία του Zhang Xue φτιάχνει μια δυνατή γκάμα για την πρώτη της χρονιά στην Ευρώπη
Zxmoto X820
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

2/11/2026

Αφότου έφυγε από την Kove και ξεκίνησε τη δική του εταιρεία, τη ZXMOTO, o Zhang Xue καταφέρνει να βρίσκεται μονίμως στην πρώτη γραμμή επικαιρότητας με τις μοτοσυκλέτες που σχεδιάζει, όσο και με τα κατορθώματά του στο Παγκόσμιο Supersport με την τρικύλινδρη 820RR.

Η δε εξασφάλιση της αντιπροσώπευσης της ΖΧΜΟΤΟ από τον Όμιλο Σφακιανάκη στη χώρα μας πολλαπλασιάζει το ενδιαφέρον, καθώς πλέον μιλάμε για νέα μοντέλα που σε μερικούς μήνες θα κυκλοφορούν και σε ελληνικούς δρόμους.

zxmoto 820x

Βάσει αυτών, η έλευση της ψηλής 820Χ έχει ήδη ελκύσει αρκετό ενδιαφέρον, ωστόσο δίπλα σε αυτήν η ΖΧΜΟΤΟ θα δείξει δύο (τουλάχιστον) ακόμη πολύ ενδιαφέροντα νέα μοντέλα, με πρώτο και καλύτερο το MX350 Dualsport.

zxmoto mx350 dualsport

Πρόκειται για μια μονοκύλινδρη αεροελαιόψυκτη on-off που θα επιχειρήσει να επαναφέρει στην καθημερινότητά μας τη μοτοσυκλέτα-πολυεργαλείο, το προσιτό και οικονομικό εντουράκι.

zxmoto 250adv

Δίπλα τους το πρώτο σκούτερ της ΖΧΜΟΤΟ είναι ένα δικύλινδρο 250 με adventure σχεδίαση και τον κινητήρα κεντρικά τοποθετημένο στο πλαίσιο. Πρόκειται για ένα σκούτερ του οποίου την ύπαρξη γνωρίζαμε εδώ και καιρό μέσω της κινέζικης επικαιρότητας, ωστόσο η εμφάνισή του στην EICMA έρχεται να επιβεβαιώσει πως θα έρθει και στην Ευρώπη.

Περισσότερα και αναλυτικότερα θα έχουμε αύριο, Τρίτη 3/11, όταν θα γίνει η παρουσίαση των νέων μοντέλων και θα έχουμε ακριβείς τεχνικές πληροφορίες και, ελπίζουμε, πρακτικές ειδήσεις σχετικά με τον αναμενόμενο χρόνο έλευσης στις ευρωπαϊκές αγορές.