Ανταλλακτικά Husqvarna χωρίς κανένα πρόβλημα

Από το

Μαύρο Σκύλο

30/7/2013

Με Δελτίο Τύπου απαντά η ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ Α.Ε. σε φήμες σχετικά με την διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών:

Μετά την πρόσφατη συνεργασία της ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ Α.Ε. με τη HUSQVARNA MOTORCYCLES πολλές φήμες και ανακρίβειες έχουν διαδοθεί κυρίως σε σχέση με την κάλυψη σε ανταλλακτικά των μοτοσυκλετών που εισήχθησαν ή πρόκειται να εισαχθούν μέχρι εξαντλήσεως του stock του εργοστασίου.

Βέβαια, ο χρόνος και μόνο που διέθεσαν ορισμένοι για να συκοφαντήσουν το προϊόν και να δημιουργήσουν τη λανθασμένη αυτή εικόνα όσον αφορά το after sales των μοτοσυκλετών Husqvarna, επιβεβαιώνει τόσο την ποιότητα όσο και την εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή τους.

Για τους ενδιαφερόμενους, θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε πως η μέχρι τώρα πολιτική κάλυψης σε ανταλλακτικά και της εταιρίας μας αλλά ακόμα πιο σημαντικά και των εργοστασίων KTM SPORTMOTORCYCLE AG, BMW MOTORRAD και HUSQVARNA MOTORCYCLES δεν σταματά με το πέρας κατασκευής ενός μοντέλου. Αντιθέτως σεβόμενοι τον τελικό καταναλωτή, οι ανάγκες της αγοράς για ανταλλακτικά καλύπτονται για αρκετά χρόνια μετά τη διακοπή της όποιας γραμμής παραγωγής, όπως άλλωστε ορίζεται και από τις κείμενες νομοθεσίες και αντίστοιχες Ευρωπαϊκές Οδηγίες. Σε διαφορετική περίπτωση κανένα από τα παραπάνω ονόματα δε θα είχε τη φήμη και το γόητρο που διαθέτουν στην Παγκόσμια αγορά μοτοσυκλέτας.

Για παράδειγμα η BMW, όπως και η ΚΤΜ, εξυπηρετούν μέχρι και σήμερα με ανταλλακτικά τους πελάτες τους για μοτοσυκλέτες που έχουν σταματήσει να παράγονται για πολύ μεγαλύτερο διάστημα από αυτό που υποχρεούνται και ορίζει ο νόμος, γεγονός που γνωρίζουν καλά όσοι ασχολούνται με το χώρο.

Παρ' όλα αυτά, για να εξαλείψουμε οποιαδήποτε πιθανή αμφιβολία, η ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ διαβεβαιώνει ρητά τους πελάτες της πως δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας όσον αφορά τις καλύψεις ανταλλακτικών της Husqvarna και θα εξακολουθεί να τους εξυπηρετεί σεβόμενη τις επιλογές και τις ανάγκες τους.

Η μόνη σκοπιμότητα που εξυπηρετούν οι ανακριβείς αυτές φήμες είναι να προσπαθούν να περιορίσουν, εν μέσω της κρίσης που διανύουμε, τη δυνατότητα του 'Έλληνα καταναλωτή που αγαπάει ή χρειάζεται τη μοτοσυκλέτα να επιλέξει και να αποκτήσει στην εξαιρετική τιμή που εξασφάλισε η ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ Α.Β.Ε.Ε.Ο., ένα αντίστοιχα εξαιρετικό ασφαλές και σύγχρονης τεχνολογίας – παραγωγής 2013 - όχημα.

Οι κρίσεις και τα συμπεράσματα δικά σας.

Με εκτίμηση

Για την ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ Α.Ε.

Στέλιος Δελιδάκης

EICMA: Zontes 703T 2026 - Τρικύλινδρο crossover με χυτούς τροχους 17 ιντσών

Με 95 ίππους και υπερπλήρη εξοπλισμό - Δίπλα στο γνωστό μας 703F με τις ακτινωτές ζάντες
703
Από τον

Παύλο Καρατζά

5/11/2025

Την Zontes 703T που είναι η crossover έκδοση της 703F την είχαμε δει και στην περσινή έκθεση EICMA, μόνο που στο μεταξύ έχουμε ήδη δει και οδηγήσει την 703F.

Τη μοτοσυκλέτα κινεί ένας τρικύλινδρος κινητήρας 699cc που είναι ίδιος με της 703F με απόδοση 95,2 ίππων στις 10.000 σ.α.λ. και 7,13 kg.m ροπής στις 7.500 σ.α.λ,, με την Zontes να κάνει λόγο για τελική ταχύτητα 215 χλμ/ώρα.

Το πλαίσιο και το ψαλίδι είναι αλουμινένια και οι ζάντες είναι χυτές 17 ιντσών. Στο σύστημα πέδησης συναντάμε δύο δίσκους μπροστά με τετραπίστονες ακτινικές δαγκάνες, ενώ το πιρούνι είναι πλήρως ρυθμιζόμενο και έρχεται από τη Marzocchi.

Ο εξοπλισμός είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα και περιλαμβάνει προστατευτικά κάγκελα, TPMS, οθόνη TFT με συνδεσιμότητα, φώτα LED, σύστημα Keyless, TCS, διαφορετικές χαρτογραφήσεις, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα, προβολάκια, χούφτες με ενσωματωμένα φλας, θύρα USB, cornering ABS που συνεργάζεται με IMU, θερμαινόμενα grip, ενώ η ισχύς, το traction control και το φρένο κινητήρα είναι ρυθμιζόμενα.

Η Zontes 703T έρχεται με εμφάνιση που θυμίζει Tracer 9, το βάρος ανακοινώνεται στα 206 κιλά, και το ντεπόζιτο χωράει 20 λίτρα καυσίμου.

Αναμένουμε νεότερα για την άφιξή της και για την τιμή της.

Ετικέτες