Borile: Kαι εκτός Ευρώπης

Από το

Μαύρο Σκύλο

25/2/2011

Η τελευταία δημιουργία του Umberto Borile είναι η B500Ricki. Θα κατασκευάσει μόνο είκοσι για να τιμήσει τη μνήμη του γιου του που χάθηκε το 2009. Η scrambler αυτή είναι χειροποίητη με το ρεζερβουάρ και τα φτερά να φτιάχνονται από αλουμίνιο και να μένουν στο φυσικό του χρώμα. Η τιμή της έχει καθοριστεί στις €17.500. Η Β500Ricki χρησιμοποιεί κινητήρα της GM, ίδιο με αυτόν που τρέχει σε Speedway, με κιβώτιο τεσσάρων ταχυτήτων και ξερό συμπλέκτη που κινείται από οδοντωτό ιμάντα. Υπάρχουν δισκόφρενα και στους δυο τροχούς με τον μπροστινό να έχει διάμετρο 21 ιντσών και ο πίσω 18. Ένα παραδοσιακό Keihin FCR έχει σαν αποστολή του την τροφοδοσία του κυλίνδρου, ενώ πραγματικά αξιοπρόσεκτη είναι η εξάτμιση, στριμωγμένη πίσω από τον κινητήρα. Από τις 9 έως 12 Φεβρουαρίου πήρε μέρος σε έκθεση που έγινε εκτός ιταλικών συνόρων και συγκεκριμένα στο… Ντουμπάϊ, στο Gulf Bike Week. Έχει δημιουργηθεί και ειδικό site αφιερωμένο σε αυτήν, στη διεύθυνση www.b500ricki.it

Η Multistrada V4 Rally συμμετέχει πλέον στο πρόγραμμα Ducati Factory Made

Επεκτείνεται το πρόγραμμα που συνδέει τον πελάτη απευθείας με τη γραμμή παραγωγής
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

24/4/2026

Η Ducati επεκτείνει το πρόγραμμα Ducati Factory Made εντάσσοντας τη Multistrada V4 Rally, τη μεγάλη on/off των Ιταλών που έχει σχεδιαστεί για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων χάρη στο ρεζερβουάρ καυσίμου 30 λίτρων, την ανάρτηση Adaptative DSS EVO μεγάλης διαδρομής και το υψηλό επίπεδο άνεσης.

Λίγους μήνες πριν σας είχαμε ενημερώσει για την έναρξη του προγράμματος Ducati Factory Made. Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια ποικιλία χρωμάτων που αφορά το κοστούμι, το υποπλαίσιο και τα φρένα, έτσι ώστε ο κάθε αναβάτης να μπορεί να προσαρμόσει τη Ducati στα αγαπημένα του χρώματα.

Η πρώτη μοτοσυκλέτα που μπήκε στο εν λόγω πρόγραμμα ήταν η Multistrada V4, ενώ πλέον η Ducati μας ενημερώνει πως και η Multistrada V4 Rally θα μπορεί να προσαρμοστεί αντίστοιχα, με το πρόγραμμα που συνδέει τον πελάτη απευθείας με τη γραμμή παραγωγής.

Multistrada

Τα διαθέσιμα χρώματα περιλαμβάνουν τις σειρές Icone (με παραδοσιακούς χρωματισμούς της εταιρείας), Style (γυαλιστερό φινίρισμα), Sophistication (ματ φινίρισμα), όπως και τα χρώματα του - συνεργάτη της Ducati - Automobili Lamborghini Ad Personam, Viola Pasifae, Arancio Xanto και Blu Uranus.

Εκτός των χρωμάτων των φέρινγκ, οι αναβάτες μπορούν να επιλέξουν διαφορετικό χρώμα για το πλαίσιο, το υποπλαίσιο και τις ζάντες, ενώ μπορούν να προσθέσουν από σέλες αναβάτη και αναρτήσεις, έως τα πακέτα εξοπλισμού των εκδόσεων Touring, Adventure, Sport, Tech και Enduro.