Γράφτηκε από: 
τον Κώστα Γκαζή

CFMOTO 700CL-X ADV - Νέα scrambler έκδοση

Φωτογραφίες, χρόνος άφιξης και εκτιμώμενη τιμή
Μετά τα 700CL-X Sport & 700 CL-X Heritage, η CFMOTO παρουσιάζει τον τρίτο “αδελφό” της οικογένειας που ακούει στο όνομα 700CL-X ADV, αν και δεν πρόκειται για μια πλήρως εξοπλισμένη Adventure μοτοσυκλέτα, αλλά για ένα μοντέλο με Scrambler ύφος.
 
Για την ώρα η CFMOTO δεν έχει βγάλει επίσημο δελτίο τύπου, παρά μόνο φωτογραφίες στη σελίδα της στο Facebook.
Η βάση της μοτοσυκλέτας δείχνει ίδια με τα άλλα δύο μοντέλα της οικογένειας, με τις αλλαγές να εντοπίζονται στα ελαστικά με τα τακούνια, στους ακτινωτούς τροχούς, στο ελαφρώς διαφορετικό τιμόνι (δείχνει πλατύτερο και ελαφρώς πιο ψηλό), στη ζελατίνα πάνω από τον προβολέα, τις βάσεις πλαϊνών βαλιτσών και στο ψηλό μπροστινό φτερό.
Επίσης υπάρχει και μια μικρή στιλάτη μεταλλική προέκταση στο πίσω μέρος της σέλας, που παίζει τον ρόλο των χειρολαβών συνεπιβάτη, καθώς δεν υπάρχει λουρί στη σέλα,
αλλά και ένα κουμπί στο τιμόνι που αναγράφει “Street / Off-Road” και μάλλον πρόκειται για Riding Modes, αν και δεν αποκλείουμε και την περίπτωση να απενεργοποιεί το ABS στον πίσω τροχό.
 
Δεν γνωρίζουμε αν ο μπροστινός τροχός είναι 19 ιντσών ή αν το ADV θα παραμείνει με τροχούς 18 ιντσών όπως στο Heritage, ούτε όμως κι αν οι αναρτήσεις προικιστούν με μερικά έξτρα χιλιοστά για τον νέο ρόλο της μοτοσυκλέτας.
Η απόδοση του δικύλινδρου εν σειρά κινητήρα αναμένεται ίδια με του Heritage, στους 71 hp / 8.750 rpm, και στα 6,2 kgm / 6.500 rpm.
Ίδιο είναι το πλαίσιο, ίδιο το αλουμινένιο ψαλίδι, ίδια τα LED φώτα και ίδια η οθόνη οργάνων αλλά και το ρεζερβουάρ των 13,5 λίτρων.
 
Η μοτοσυκλέτα αναμένεται να φτάσει και στη χώρα μας, στα τέλη του 2022, ενώ η τιμή της θα βρίσκεται ανάμεσα σε εκείνες των άλλων δυο μοντέλων (6.590 ευρώ για το Heritage και 7.290 για το Sport).
Βρισκόμαστε εις αναμονή για τις επίσημες πληροφορίες και τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας.