Ducati “46” - Monster GP Replica

Από το

Μαύρο Σκύλο

21/3/2011

Το πρώτο μοντέλο της Ducati με το 46 του Rossi, παρουσιάστηκε. Δεν είναι μια καινούργια μοτοσυκλέτα, αλλά ένα ακόμη στάδιο του Monster Art, με τίτλο GP Replica. Ξεκίνησε το 2009 και με μια σειρά από βαμμένα τμήματα μπορούσε ο ιδιοκτήτης ενός Monster  να δώσει προσωπικό τόνο στη μοτοσυκλέτα του. Στη συνέχεια, ακολούθησε το 2010 η Logomania με τα διαφορετικά λογότυπα της Ducati από τα πενήντα χρόνια της ιστορίας της και φέτος, προστίθεται στη συλλογή η εμφάνιση των Desmosedici GP11 των αναβατών της, Valentino Rossi και Nicky Hayden. “Kentucky Kid” με το 69 και “Doctor” με το 46, σε κιτ που περιλαμβάνει κάλυμμα ρεζερβουάρ και σέλας συνεπιβάτη, φτερό και μασκάκι και δίνει μια αγωνιστική νότα στο Monster.

Suzuki SV-7GX: Ανακοινώθηκε τιμή και διαθεσιμότητα στην Ελλάδα – Φθηνότερο από DR-Z4! [Video]

Η ελληνική Suzuki δέχεται ήδη προπαραγγελίες για το νέο μοντέλο
Suzuki SV-7GX
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

18/6/2026

H Suzuki παρουσίασε το SV-7GX στην έκθεση EICMA τον περασμένο Νοέμβρη, χαράσσοντας μια νέα Euro 5+ ζωή για τον αειθαλή V2 που έχει γράψει χιλιάδες πωλήσεις στη χώρα μας με τα SV650 και V-Strom 650.

Το νέο μοντέλο συνδυάζει την ασφάλτινη στόχευση που εκφράζουν οι τροχοί 17 ιντσών μπροστά και πίσω με την πιο όρθια θέση οδήγησης που δημιουργεί η εργονομία του SV-7GX ενώ, παρά την προσαρμογή στις πιο πρόσφατες ευρωπαϊκές προδιαγραφές εκπομπών καυσαερίων, η απόδοση του δικύλινδρου V των 645 cc διατηρείται σε οικεία επίπεδα με 73 ονομαστικούς ίππους για 211 υγρά κιλά.

Suzuki SV-7GX

Η νέα μοτοσυκλέτα της Suzuki αναμένεται στην Ελλάδα στα τέλη Αυγούστου 2026, ωστόσο η ελληνική αντιπροσωπεία δέχεται ήδη προπαραγγελίες για όσους δεν μπορούν να περιμένουν κι ανακοινώνει την τιμή για την αγορά της χώρας μας στα 8.295 ευρώ.

Πρόκειται για μια τιμολόγηση που το διατηρεί στα ίδια περίπου επίπεδα που κόστιζε το βασικό μοντέλο DL650 V-Strom (από 7.995), ενώ το φέρνει και 200 ευρώ χαμηλότερα από τα DR-Z4S και DR-Z4SM (αμφότερα στα 8.495).

Suzuki SV-7GX

Στην Ελλάδα το νέο SV-7GX θα έρθει σε τέσσερις χρωματισμούς: Λευκό (Pearl Brilliant White), Μπλε (Pearl Brilliant White / Metallic Triton Blue), Γκρι (Pearl Mat Greige) και Μαύρο (Glass Sparkle Black).

Η έναρξη των προπαραγγελιών πραγματοποιείται μέσω της ελληνικής ιστοσελίδας της Suzuki και του δικτύου εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων της.

Ετικέτες