Ducati “46” - Monster GP Replica

Από το

Μαύρο Σκύλο

21/3/2011

Το πρώτο μοντέλο της Ducati με το 46 του Rossi, παρουσιάστηκε. Δεν είναι μια καινούργια μοτοσυκλέτα, αλλά ένα ακόμη στάδιο του Monster Art, με τίτλο GP Replica. Ξεκίνησε το 2009 και με μια σειρά από βαμμένα τμήματα μπορούσε ο ιδιοκτήτης ενός Monster  να δώσει προσωπικό τόνο στη μοτοσυκλέτα του. Στη συνέχεια, ακολούθησε το 2010 η Logomania με τα διαφορετικά λογότυπα της Ducati από τα πενήντα χρόνια της ιστορίας της και φέτος, προστίθεται στη συλλογή η εμφάνιση των Desmosedici GP11 των αναβατών της, Valentino Rossi και Nicky Hayden. “Kentucky Kid” με το 69 και “Doctor” με το 46, σε κιτ που περιλαμβάνει κάλυμμα ρεζερβουάρ και σέλας συνεπιβάτη, φτερό και μασκάκι και δίνει μια αγωνιστική νότα στο Monster.

Royal Enfield HNTR 350 – Νέα χρώματα για το ανανεωμένο μοντέλο που δεν έχουμε δει ακόμη στην Ευρώπη

Η αναβαθμισμένη γενιά του HNTR 350 αποκτά τρεις νέους χρωματισμούς στην Ινδία
royal enfield hntr 350
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

6/4/2026

Η Royal Enfield προέβη πέρυσι σε μερικές αλλαγές στο HNTR 350, οι οποίες περιλαμβάνουν μονόδρομο συμπλέκτη με υποβοήθηση, νέο τιμόνι και σέλα, πίσω ανάρτηση με νέα προοδευτικά ελατήρια και ενισχυμένες αποσβέσεις στα αμορτισέρ, αυξημένη απόσταση από το έδαφος, LED προβολέα και σύστημα πλοήγησης Tripper με το δικό του στρογγυλό όργανο.

Τώρα η ινδική εταιρεία ξαναφρεσκάρει το μοντέλο εισάγοντας μια νέα έκδοση βάσης και δύο καινούργιους χρωματισμούς.

royal enfield hntr 350

Η νέα βασική έκδοση χαρακτηρίζεται από το μαύρο χρώμα Tarmac Black και ξεχωρίζει από τις νέες χυτές ζάντες που διαφοροποιούνται σχεδιαστικώς από αυτές των υπολοίπων εκδόσεων HNTR 350.

Παράλληλα η Royal Enfield εισήγαγε στην ινδική της γκάμα δύο νέους χρωματισμούς, τους Mumbai Yellow (κίτρινο) και Moonshot White (λευκό).

royal enfield hntr 350

Από τεχνικής πλευράς τίποτε δεν αλλάζει στον J-series αερόψυκτο μονοκύλινδρο κινητήρα των 349cc που αποδίδει μέγιστη ισχύ 20 hp και ροπή 2,8 kgm μέσω πεντατάχυτου κιβωτίου.

Στην ινδική αγορά η βασική έκδοση ξεχωρίζει από το ταμπούρο πίσω και μονοκάναλο σύστημα ABS, ενώ όλες οι υπόλοιπες διαθέτουν δισκόφρενα μπρος-πίσω και δικάναλο ABS. Στην Ευρώπη ωστόσο η βασική έκδοση δεν ήρθε ποτέ, όπως δεν έχουν εμφανιστεί ακόμη και τα ανανεωμένα από το 2025 μοντέλα με τις αλλαγές που αναφέραμε παραπάνω.

Λογικά όλα αυτά θα έρθουν κάποια στιγμή στα μέρη μας και εκεί θα δούμε και ποια χρώματα θα επιλεχθούν για τις αγορές μας από τα συνολικά δέκα (10) που διαθέτει η Royal Enfield στην Ινδία για το HNTR 350.

Ετικέτες