Ducati Streetfighter 848: Ετοιμάζεται

Από το

Μαύρο Σκύλο

13/9/2011

Η Ducati απ’ ότι αποδεικνύει η φωτογραφία που τραβήχτηκε στην έξοδο του εργοστασίου στη Bologna, ετοιμάζει μια μικρότερη έκδοση του Streetfighter με τον μικρότερο υγρόψυκτο κινητήρα της εταιρείας. Για τον κινητήρα που χρησιμοποιεί ήδη η 848 Evo, η Ducati ανακοινώνει απόδοση 140 ίππων στις 10.500 στροφές, μια απόδοση που κάθε άλλο παρά αργό θα κάνει και το μικρότερο Streetfighter που θα εφοδιαστεί με αυτόν τον κινητήρα. Ο σχεδιασμός του αρχικού μοντέλου διατηρείται όσον αφορά τα δυο τελικά των εξατμίσεων στη δεξιά πλευρά της μοτοσυκλέτας όσο και του μονόμπρατσου ψαλιδιού της. Σε σχέση με την υπάρχουσα Streetfighter με τον κινητήρα των 1099 κυβικών, η μικρή μοιάζει να φοράει ακτινικές δαγκάνες της Brembo, αλλά όχι τις monobloc, ενώ το ανεστραμμένο πιρούνι θυμίζει αυτό της Marzocchi που φοράει το Monster 1100 Evo. Λογικές κινήσεις ώστε να μπορεί να έχει και χαμηλότερη τιμή πώλησης από το Streetfighter με τον κινητήρα των 1099 κυβικών.

Husqvarna: Αποκάλυψε τη σειρά Motocross για το 2027 – Μόνο εμφανισιακές οι αλλαγές

Με λευκά πλαίσια και κορυφαία περιφερειακά
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

8/5/2026

Αποκαλύφθηκαν τα δίχρονα και τετράχρονα μοντέλα motocross της Husqvarna για το 2027 έχουν ανακοινωθεί επίσημα, παρουσιάζοντας μια νέα εμφάνιση και κορυφαία περιφερειακά από εταιρείες όπως οι εξαρτήματα Brembo, ODI, WP, Pro Taper και Dunlop.

Για το 2027, η πλήρης γκάμα motocross της Husqvarna ανανεώνεται με λευκά πλαίσια και αφορά όλη τη γκάμα: TC 50, TC 65 και TC 85, TC 125, TC 250, TC 300, FC 250, FC 350 και FC 450. Ας δούμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Husqvarna TC 250
Husqvarna TC 250

Δίχρονη σειρά

  • TC 125
  • TC 250
  • TC 300
Husqvarna FC 450
Husqvarna FC 450

Τετράχρονη σειρά

  • FC 250
  • FC 350
  • FC 450

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Νέο λευκό πλαίσιο
  • Νέα γραφικά
  • Ανάρτηση WP XACT
  • Κορυφαία περιφερειακά από τις Brembo, ProTaper, Twin Air και ODI
  • Ελαστικά Dunlop Geomax MX34
  • Σύστημα Throttle Body Injection (TBI)
  • Quickshifter
  • Δύο χάρτες που αλλάζουν από τον πολυλειτουργικό διακόπτη
Husqvarna TC 50
Husqvarna TC 50

Μικρή σειρά

  • TC 50
  • TC 65
  • TC 85 (19/16 & 17/14)

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Νέο λευκό πλαίσιο
  • Νέα γραφικά
  • Ρυθμιζόμενο πιρούνι WP XACT και αμορτισέρ XACT PDS
  • Ελαστικά MAXXIS MAXXCROSS MX-ST
  • Η εργονομία στα μοντέλα TC 50 και TC 65 μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα καθώς οι αναβάτες μεγαλώνουν
  • Ποιοτικά εξαρτήματα δοκιμασμένα σε αγώνες από τις εταιρείες Formula, Galfer, Excel, Neken και ODI

Η σειρά motocross και μίνι μοτοσυκλετών του 2027 θα είναι διαθέσιμη στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα της Husqvarna Mobility πολύ σύντομα.