EICMA 2022: SYM Joymax Z+ 300 - Ακόμα καλύτερα εξοπλισμένο

Και με αισθητικό φρεσκάρισμα
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

9/11/2022

Για το 2023 η SYM αναβαθμίζει το Joymax Z+ 250, με τη νέα έκδοση να ονομάζεται Joymax Z+ 300, με πιο πολλά κυβικά, νέα TFT οθόνη οργάνων, αναβαθμισμένο επίπεδο εξοπλισμού αλλά και αισθητικό φρεσκάρισμα.

Νέα είναι η TFT οθόνη οργάνων, νέο και το Keyeless 2.0 σύστημα, με ευκολότερη λειτουργία, ενώ σου επιτρέπει να εκκινήσεις τον κινητήρα ακόμα κι αν η στάθμη της μπαταρίας είναι χαμηλή.

Το αισθητικό φρεσκάρισμα αφορά σε επανασχεδιασμό του κοστουμιού, δίχως όμως δραματικές αλλαγές, έτσι ώστε να πρέπει να ψάξεις για να βρεις τις αισθητικές αλλαγές σε σχέση με το 250.

Νέο είναι το LED πίσω φωτιστικό σώμα, που συνδυάζει φώτα πορείας και φρένων μαζί με τα φλας.

Στον εξοπλισμό του νέου Joymax περιλαμβάνεται ζελατίνα ρυθμιζόμενη σε 2 θέσεις, ρυθμιζόμενη πλάτη αναβάτη σε 2 θέσεις, Traction Control, full-LED φώτα, Keyless σύστημα, αποθηκευτικός χώρος 48 λίτρων κάτω από τη σέλα που χωρά 2 κράνη και μερικά ακόμη αντικείμενα, θύρα φόρτισης USB QC 3.0, κ.α.

Ο μονοκύλινδρος τετράχρονος και τετραβάλβιδος, υγρόψυκτος κινητήρας των 278.3 κ.εκ. αποδίδει 25,6 hp / 7.500 rpm και 2,7 kgm / 6.750 rpm.

Στις αναρτήσεις έχουμε συμβατικό πιρούνι και δυο αμορτισέρ πίσω, οι τροχοί είναι 14 και 13 ιντσών, και στα φρένα βρίσκουμε δίσκο 260 mm μπροστά και 240 mm πίσω, με δικάναλο ABS.

Το ρεζερβουάρ χωρά 12 λίτρα καυσίμου και το ύψος σέλας αναβάτη είναι 747 mm.

Husqvarna: Αποκάλυψε τη σειρά Motocross για το 2027 – Μόνο εμφανισιακές οι αλλαγές

Με λευκά πλαίσια και κορυφαία περιφερειακά
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

8/5/2026

Αποκαλύφθηκαν τα δίχρονα και τετράχρονα μοντέλα motocross της Husqvarna για το 2027 έχουν ανακοινωθεί επίσημα, παρουσιάζοντας μια νέα εμφάνιση και κορυφαία περιφερειακά από εταιρείες όπως οι εξαρτήματα Brembo, ODI, WP, Pro Taper και Dunlop.

Για το 2027, η πλήρης γκάμα motocross της Husqvarna ανανεώνεται με λευκά πλαίσια και αφορά όλη τη γκάμα: TC 50, TC 65 και TC 85, TC 125, TC 250, TC 300, FC 250, FC 350 και FC 450. Ας δούμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Husqvarna TC 250
Husqvarna TC 250

Δίχρονη σειρά

  • TC 125
  • TC 250
  • TC 300
Husqvarna FC 450
Husqvarna FC 450

Τετράχρονη σειρά

  • FC 250
  • FC 350
  • FC 450

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Νέο λευκό πλαίσιο
  • Νέα γραφικά
  • Ανάρτηση WP XACT
  • Κορυφαία περιφερειακά από τις Brembo, ProTaper, Twin Air και ODI
  • Ελαστικά Dunlop Geomax MX34
  • Σύστημα Throttle Body Injection (TBI)
  • Quickshifter
  • Δύο χάρτες που αλλάζουν από τον πολυλειτουργικό διακόπτη
Husqvarna TC 50
Husqvarna TC 50

Μικρή σειρά

  • TC 50
  • TC 65
  • TC 85 (19/16 & 17/14)

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Νέο λευκό πλαίσιο
  • Νέα γραφικά
  • Ρυθμιζόμενο πιρούνι WP XACT και αμορτισέρ XACT PDS
  • Ελαστικά MAXXIS MAXXCROSS MX-ST
  • Η εργονομία στα μοντέλα TC 50 και TC 65 μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα καθώς οι αναβάτες μεγαλώνουν
  • Ποιοτικά εξαρτήματα δοκιμασμένα σε αγώνες από τις εταιρείες Formula, Galfer, Excel, Neken και ODI

Η σειρά motocross και μίνι μοτοσυκλετών του 2027 θα είναι διαθέσιμη στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα της Husqvarna Mobility πολύ σύντομα.