EICMA: H CFMOTO αφήνει αιχμές για νέο Superbike V4 – με φτερά!

Με το σλόγκαν Tech Driven και Sport γονίδια 200+hp… φύγαμε για Μιλάνο
EICMA: H CFMOTO αφήνει αιχμές για νέο Superbike V4 – με φτερά!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

16/10/2024

Η CFMOTO αποκάλυψε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία συμπληρώνοντας τα 35 χρόνια παρουσίας, στην οποία απεικονίζει περίτεχνα φτερά και LED προβολείς, με καμπύλες βγαλμένες από Superbike, υπονοώντας ότι κάτι νέο θα παρουσιαστεί στις 5-10 Νοεμβρίου στη Διεθνή Έκθεση Μοτοσυκλέτας Eicma.

Παρατηρώντας το 450SR S, που έχει παρόμοιες γραμμές στην σχεδίαση του εμπρός τμήματος, θα μπορούσαμε να πούμε ότι δώσανε μια νέα νότα στο ήδη μικρό SS. Από την άλλη όμως μπορεί να ετοιμάζουν κάποιο μεγάλο Superbike V4 1000κ.εκ με 200+ ίππους όπως είχαμε αναφέρει εδώ και ένα χρόνο πως ετοιμάζουν, στο πλαίσιο μίας βροντερής παρουσία της εταιρείας με τα εκθεσιακά μοντέλα που θα διαθέτει στο Μιλάνο της Ιταλίας.

 

Φαίνεται πως πέρα από τις συνεργασίες της CFMOTO με KTM και τελευταία και με Yamaha, οι κινέζικη εταιρεία προχωρά σε πιο βαθιά μονοπάτια εξέλιξης όπως δείχνουν οι πατέντες που έχουν κατατεθεί τον Ιούνιο του 2022 και κάνουν λόγο για ένα Superbike σύνολο με V4 κινητήρα.

Η μοτοσυκλέτα δεν έχει μείνει στα χαρτιά, όπως δείχνει και το παρακάτω VIDEO που έχει κυκλοφορήσει παράλληλα με την αρθρογραφία που παραθέτουμε πιο πάνω και είναι από τον προαύλιο χώρο του νέου εργοστασίου της CFMOTO. Το αναγνωρίζουμε γιατί έχουμε επισκεφτεί τον χώρο.

Δείτε το σύντομο VIDEO

 

Está en pruebas la nueva CF MOTO 1000RR. ¿Qué opinan?

Posted by PubliMotos on Tuesday, July 18, 2023

 

 

Περιμένουμε λοιπόν από την CFMOTO να έχει μία νέα μοτοσυκλέτα, έστω και σε μορφή πρωτότυπου, που θα πλαισιώνει τη σειρά SR-S, με έντονη σπορ διάθεση όπως δείχνει και η μπροστινή σιλουέτα της. Εν αναμονή πλέον για χαμηλές πτήσεις εδάφους – εδάφους, με αεροδυναμικά φτερά, χαμηλά clip-on, ανεστραμμένο μπροστινό πιρούνι, μονόμπρατσο πίσω και επιδόσεις που θα προκαλούν έντονα συναισθήματα…!!!

Περιμένουμε λοιπόν από την CFMOTO να έχει μία νέα μοτοσυκλέτα, έστω και σε μορφή πρωτότυπου, που θα πλαισιώνει τη σειρά SR-S, με έντονη σπορ διάθεση όπως δείχνει και η μπροστινή σιλουέτα της. Εν αναμονή πλέον για χαμηλές πτήσεις εδάφους – εδάφους, με αεροδυναμικά φτερά, χαμηλά clip-on, ανεστραμμένο μπροστινό πιρούνι, μονόμπρατσο πίσω και επιδόσεις που θα προκαλούν έντονα συναισθήματα…!!!

 

Husqvarna: Αποκάλυψε τη σειρά Motocross για το 2027 – Μόνο εμφανισιακές οι αλλαγές

Με λευκά πλαίσια και κορυφαία περιφερειακά
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

8/5/2026

Αποκαλύφθηκαν τα δίχρονα και τετράχρονα μοντέλα motocross της Husqvarna για το 2027 έχουν ανακοινωθεί επίσημα, παρουσιάζοντας μια νέα εμφάνιση και κορυφαία περιφερειακά από εταιρείες όπως οι εξαρτήματα Brembo, ODI, WP, Pro Taper και Dunlop.

Για το 2027, η πλήρης γκάμα motocross της Husqvarna ανανεώνεται με λευκά πλαίσια και αφορά όλη τη γκάμα: TC 50, TC 65 και TC 85, TC 125, TC 250, TC 300, FC 250, FC 350 και FC 450. Ας δούμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Husqvarna TC 250
Husqvarna TC 250

Δίχρονη σειρά

  • TC 125
  • TC 250
  • TC 300
Husqvarna FC 450
Husqvarna FC 450

Τετράχρονη σειρά

  • FC 250
  • FC 350
  • FC 450

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Νέο λευκό πλαίσιο
  • Νέα γραφικά
  • Ανάρτηση WP XACT
  • Κορυφαία περιφερειακά από τις Brembo, ProTaper, Twin Air και ODI
  • Ελαστικά Dunlop Geomax MX34
  • Σύστημα Throttle Body Injection (TBI)
  • Quickshifter
  • Δύο χάρτες που αλλάζουν από τον πολυλειτουργικό διακόπτη
Husqvarna TC 50
Husqvarna TC 50

Μικρή σειρά

  • TC 50
  • TC 65
  • TC 85 (19/16 & 17/14)

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Νέο λευκό πλαίσιο
  • Νέα γραφικά
  • Ρυθμιζόμενο πιρούνι WP XACT και αμορτισέρ XACT PDS
  • Ελαστικά MAXXIS MAXXCROSS MX-ST
  • Η εργονομία στα μοντέλα TC 50 και TC 65 μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα καθώς οι αναβάτες μεγαλώνουν
  • Ποιοτικά εξαρτήματα δοκιμασμένα σε αγώνες από τις εταιρείες Formula, Galfer, Excel, Neken και ODI

Η σειρά motocross και μίνι μοτοσυκλετών του 2027 θα είναι διαθέσιμη στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα της Husqvarna Mobility πολύ σύντομα.