Έρχεται τον Ιούνιο το νέο SYM Joyride 300 16’’

Ανακοινώθηκε και η τιμή του
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

27/5/2022

Σε μία κατηγορία που πουλάει σα ζεστό ψωμί στην Ελλάδα, η Sym φέρνει έναν καινούργιο παίκτη στην κατηγορία, όπου με έμφαση στην πρακτικότητα και στην τιμή το Joyride 300 16’’ αποσκοπεί να κερδίσει τις εντυπώσεις. Λεπτομέρειες για το μοντέλο θα βρείτε στο δελτίο τύπου που ακολουθεί:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οδηγική απόλαυση και πρακτικότητα είναι συνυφασμένα πάνω στο επερχόμενο νέο Joyride 300 16’’. Ο χαρακτήρας του εντυπωσιακού Joyride είναι αποτέλεσμα συνδυασμού των βασικών αξιών της κατηγορίας των σκούτερ, όπως η ευελιξία, οι μαζεμένες διαστάσεις, η ευρυχωρία, η ασφάλεια και η τεχνολογία. Με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα χωρητικότητας 35lt που χωράει δύο κράνη, με σύστημα keyless, full LED φώτα και ρυθμιζόμενη ζελατίνα, το Joyride πληροί όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις στον τομέα της πρακτικότητας και του εξοπλισμού, με ιδιαίτερη έμφαση όμως τόσο στην ασφάλεια όσο και στην άνεση, χάρη στον μπροστινό τροχό των 16’’, τα ρυθμιζόμενα πίσω αμορτισέρ και το ABS της Continental.

Οι 26 ίπποι που αποδίδει ο μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος, κινητήρας του, διασφαλίζουν ικανοποιητικές επιδόσεις, ενώ τα υψηλά επίπεδα αυτονομίας και η χαμηλή κατανάλωση, μειώνουν δραματικά το κόστος χρήσης για τον αναβάτη του.

Η τιμή του έχει καθοριστεί στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό επίπεδο των €4.695 και τα πρώτα μοντέλα της νέας γενιάς θα βρίσκονται στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε. από τα μέσα Ιουνίου!


 

Aprilia Tuono 457 Special Edition στην Ινδία με νέο μαύρο χρώμα και εργονομικές βελτιώσεις

Η Special Edition αφορά τόσο στο γκρίζο χρώμα (Puma Grey), που διατίθεται και στην Ελλάδα, όσο και στο νέο κατάμαυρο (Mamba Black)
aprilia_tuono_457
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

24/6/2026

To Tuono 457 υποδέχεται μια νέα ειδική έκδοση στην Ινδία, χώρα στην οποία κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Piaggio στη Baramati.

aprilia_tuono_457

Ωστόσο η ειδική έκδοση δεν μένει μόνο στα χρώματα, καθώς ενσωματώνει μερικές αποκλειστικές βελτιώσεις που περιλαμβάνουν κοντό ανεμοθώρακα, νέο αφρώδες για τη σέλα που δηλώνει ανετότερο στην πολύωρη παραμονή πάνω της, τιμόνι τοποθετημένο ελαφρώς ψηλότερα, ρυθμιζόμενη μανέτα μπροστινού φρένου και νέες ρυθμίσεις στις αναρτήσεις για περισσότερη άνεση χάρη σε ελαφρώς μαλακότερες αποσβέσεις.

aprilia_tuono_457

Επί του παρόντος η Special Edition του Tuono 457 συνιστά ινδική αποκλειστικότητα, καθώς στην Ευρώπη το μοντέλο διατίθεται σε τρεις χρωματισμούς – Puma Grey (γκρι), Piranha Red (κόκκινο) και το φετινό νέο Mantis Purple (μωβ) που δεν έχει φτάσει στην Ελλάδα – χωρίς τα επιπλέον στοιχεία που διακρίνουν την ειδική έκδοση.

 

Ετικέτες