Έρχεται τον Ιούνιο το νέο SYM Joyride 300 16’’

Ανακοινώθηκε και η τιμή του
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

27/5/2022

Σε μία κατηγορία που πουλάει σα ζεστό ψωμί στην Ελλάδα, η Sym φέρνει έναν καινούργιο παίκτη στην κατηγορία, όπου με έμφαση στην πρακτικότητα και στην τιμή το Joyride 300 16’’ αποσκοπεί να κερδίσει τις εντυπώσεις. Λεπτομέρειες για το μοντέλο θα βρείτε στο δελτίο τύπου που ακολουθεί:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οδηγική απόλαυση και πρακτικότητα είναι συνυφασμένα πάνω στο επερχόμενο νέο Joyride 300 16’’. Ο χαρακτήρας του εντυπωσιακού Joyride είναι αποτέλεσμα συνδυασμού των βασικών αξιών της κατηγορίας των σκούτερ, όπως η ευελιξία, οι μαζεμένες διαστάσεις, η ευρυχωρία, η ασφάλεια και η τεχνολογία. Με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα χωρητικότητας 35lt που χωράει δύο κράνη, με σύστημα keyless, full LED φώτα και ρυθμιζόμενη ζελατίνα, το Joyride πληροί όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις στον τομέα της πρακτικότητας και του εξοπλισμού, με ιδιαίτερη έμφαση όμως τόσο στην ασφάλεια όσο και στην άνεση, χάρη στον μπροστινό τροχό των 16’’, τα ρυθμιζόμενα πίσω αμορτισέρ και το ABS της Continental.

Οι 26 ίπποι που αποδίδει ο μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος, κινητήρας του, διασφαλίζουν ικανοποιητικές επιδόσεις, ενώ τα υψηλά επίπεδα αυτονομίας και η χαμηλή κατανάλωση, μειώνουν δραματικά το κόστος χρήσης για τον αναβάτη του.

Η τιμή του έχει καθοριστεί στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό επίπεδο των €4.695 και τα πρώτα μοντέλα της νέας γενιάς θα βρίσκονται στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε. από τα μέσα Ιουνίου!


 

Bimota KB998 Rimini Elite: Ειδική έκδοση σε μόλις πέντε κομμάτια [Τιμή]

Η τιμή της είναι αντίστοιχη αγοράς ενός μικρού διαμερίσματος
Bimota
Από τον

Παύλο Καρατζά

22/4/2026

Η ισπανική αγωνιστική ομάδα του WSBK, Provec Racing, αποκάλυψε τη Bimota KB998 Rimini Elite που είναι φτιαγμένη για πίστα και αποτελεί μια πιο ακραία έκδοση της KB998 Rimini.

Ο τετρακύλινδρος κινητήρας των 998 κυβικών αποδίδει 209 ίππους και ζυγίζει 176 κιλά – χωρίς υγρά - δηλαδή 16,7 κιλά λιγότερα από τη βασική έκδοση.

Η μοτοσυκλέτα είναι εξοπλισμένη με περιφερειακά από το πάνω ράφι, με φρένα της Brembo, αναβαθμισμένη ανάρτηση της Showa, εξάτμιση της Akrapovic, φέρινγκ της SpeedFiber, προστατευτικά κινητήρα GB Racing, ελαστικά Pirelli και η λίστα δεν τελειώνει εδώ. Η Bimota KB998 Rimini Elite φέρει επίσης τηλεμετρία ανεπτυγμένη από την Mectronik που παίρνει μετρήσεις από πολλαπλούς σένσορες, όπως και ρυθμιζόμενο traction control, χάρτες γκαζιού και φρένου κινητήρα.

Bimota

Η KB998 Rimini Elite αναπτύχθηκε με τη συμβολή του αναβάτη δοκιμών Xavi Forés και των αναβατών του WorldSBK Alex Lowes και Axel Bassani. Έκανε ήδη το αγωνιστικό της ντεμπούτο στον τελικό γύρο του Ισπανικού Πρωταθλήματος Superbike στη Jerez, όπου ο Tito Rabat ανέβηκε στο βάθρο.

Bimota

Η μοτοσυκλέτα θα παραχθεί σε μόλις πέντε κομμάτια παγκοσμίως και η τιμή της είναι 90.800 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ). Εκτός από τη μοτοσυκλέτα, οι αγοραστές θα έχουν πρόσβαση σε μια αποκλειστική εκδήλωση σε πίστα με την ομάδα Bimota by Kawasaki Racing Team. Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης τεχνική υποστήριξη από την ομάδα Provec και VIP φιλοξενία σε επιλεγμένους γύρους του WorldSBK.

Bimota

Η Bimota KB998 Rimini Elite είναι μία πολύ ξεχωριστή μοτοσυκλέτα, προσανατολισμένη για πίστα, που μόλις πέντε πολύ τυχεροί και παράλληλα πολύ πλούσιοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν.