Γράφτηκε από: 
το Μαύρο Σκύλο

Husqvarna enduro 2012

Όλα τα μοντέλα enduro της Husqvarna για την επόμενη χρονιά θα έχουν έντονα διαφορετική εμφάνιση. Το πλαίσιο είναι βαμμένο μαύρο, οι ζάντες έχουν το φυσικό χρώμα του αλουμινίου ενώ και τα αυτοκόλλητα είναι διαφορετικά, με το χαρακτηριστικό κόκκινο - λευκό της εταιρείας.

Στα τετράχρονα ΤΕ 250 και 310 έχουν καινούριο αμορτισέρ της Kayaba και επανασχεδιασμένη εξάτμιση της LeoVince. Ακόμη έχουν γίνει και ενισχύσεις στην περιοχή του λαιμού, ενώ τα ελατήρια και όλες οι ρυθμίσεις του πιρουνιού με τα καλάμια των 48 χιλιοστών είναι καινούρια. Αλλαγές έχουν γίνει και σε ρυθμίσεις για να βελτιωθεί η απόκριση στις χαμηλές στροφές λειτουργίας του κινητήρα.
Tα μεγάλα τετράχρονα ΤΕ 449 και 511 παραμένουν με εξάτμιση Akrapovic, ενώ το αμορτισέρ τους είναι νέο, επίσης της Kayaba, με τέσσερα χιλιοστά μικρότερο μήκος, οδηγώντας και στο χαμήλωμα του πίσω μέρους των μοτοσυκλετών. Η ανανεωμένη εμφάνιση θα συνοδεύει και τη σειρά των δίχρονων enduro, η οποία θα περιλαμβάνει τα WR 125, 250 και 300. Και σε αυτών τα πλαίσιο έχει ενισχυθεί η περιοχή του λαιμού με τη συγκόλληση πρόσθετων φύλλων από χρωμιομολυβδαινιούχο ατσάλι 25CrMo4.