Γράφτηκε από: 
τον Κώστα Γκαζή

Kawasaki - Φήμες για νέο Supersport μοντέλο

Ανταγωνιστής των Honda CBR650R, Yamaha R7 & Aprilia RS660
Το ιαπωνικό περιοδικό Young Machine, γνωστό για τις εικασίες του πάνω σε μελλοντικά μοντέλα των ιαπωνικών εταιρειών -πολλές εκ των οποίων βγαίνουν αληθινές-, αναφέρεται σε ένα φημολογούμενο νέο Supersport μοντέλο από το Akashi, που θα μπορούσε να αποτελέσει αντίπαλο των Honda CBR650R, Yamaha R7 & Aprilia RS660.
 
Το γνωστό μας δικύλινδρο Ninja 650 έχει μείνει χωρίς αλλαγές για πολλά χρόνια, και όσον αφορά σε επιδόσεις και εξοπλισμό βρίσκεται αρκετά πίσω από τον ανταγωνισμό της κατηγορίας του.
 
Τώρα, οι Ιάπωνες δημοσιογράφοι μιλούν για την έλευση ενός δραστικά ανανεωμένου Ninja 650, με αλλαγές παντού και με εμφάνιση που θα εμπνέεται από την οικογένεια Ninja H2!
 
Ο κυβισμός θα είναι μεγαλύτερος από πριν, μεταξύ 750-800 κ.εκ., ενώ για την ώρα δεν υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για τον τύπο του κινητήρα (V ή εν σειρά), ούτε για τον αριθμό των κυλίνδρων του, αν και οι πιθανότητες κάνουν λόγο για δύο κυλίνδρους. 
 
Αναμένουμε επίσης να δούμε αν η Kawasaki επιλέξει να παρουσιάσει μια low budget πρόταση χωρίς ακριβές τεχνολογίες και πολλά ηλεκτρονικά βοηθήματα, ή αν θα δημιουργήσει μια πιο προηγμένη αλλά και ακριβή μοτοσυκλέτα.
 
Αν οι εικασίες έχουν βάση, αναμένουμε να δούμε τη νέα μοτοσυκλέτα να εμφανίζεται στις αρχές του 2023.