Kawasaki W800 - Εφθασε στην Ελλάδα

Από το

Μαύρο Σκύλο

5/4/2011

Έφθασε στην χώρα μας το νέο W800 της Kawasaki, με την ίδια κλασσική εμφάνιση που μάθαμε από τον προκάτοχό του, W650. O δικύλινδρος κινητήρας με την ιδιαίτερη όψη, μεγάλωσε σε κυβισμό και προσαρμόστηκε στις ισχύουσες ευρωπαϊκές προδιαγραφές, αποκτώντας τροφοδοσία από ψεκασμό. Η αερόψυξη και η κίνηση του εκκεντροφόρου από άξονα, στη δεξιά πλευρά των κάρτερ και κωνικά γρανάζια, διατηρεί τη σχέση με τον πρώτο κινητήρα σε μοτοσυκλέτα της Kawasaki με τον κωδικό W, την W1 του 1966. H W800 έρχεται να προστεθεί στο ολιγομελές club των “σύγχρονων κλασσικών” που περιλαμβάνει τις Bonneville της Triumph, το V7 της Moto Guzzi και τις Royal Enfield Bullet. Ο μπροστινός τροχός της έχει χορταστική διάμετρο 19'', ο πίσω 18'', η σέλα είναι ίσια και μακριά, τα αμορτισέρ δύο και τα πλαστικά ελάχιστα. Αισθητική ανανέωση αποτελούν τα νέα ανάγλυφα λογότυπα στο ρεζερβουάρ. Η αντιπροσωπεία διαθέτει το W800 σε διχρωμία μαύρου και Dark Metallic Green και προτεινόμενη τιμή 8.990 ευρώ. (Σημ. Αναζητούμε για τεστ μια W800. Κάθε ιδιοκτήτης W800 μπορεί να γίνει ΔΩ.ΜΟ.ΤΕ, ΔΩρητής ΜΟτοσυκλέτας για ΤΕστ ….)

CFMOTO 675NK - Νέο χρώμα εμπνευσμένο από τα αγωνιστικά GP

Τα χρώματα της εκλεκτής έκδοσης 675NK GP εξαπλώνονται και στη βασική γκάμα του μοντέλου.
cfmoto-675nk
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

3/6/2026

Η CFMOTO ανακοίνωσε έναν νέο χρωματισμό για το 675ΝΚ, ο οποίος έρχεται να προστεθεί στους δύο υπάρχοντες, τον λευκό (Glacier White) και τον γκρίζο (Tundra Grey).

Η νέα απόχρωση έχει ως βάση το μαύρο χρώμα σε συνδυασμό με γαλάζιο, δηλαδή τα χρώματα που χαρακτηρίζουν τις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες της CFMOTO σε Moto2 και Moto3.

cfmoto 675nk gp
Το πρωτότυπο CFMOTO 675NK GP όπως είχε παρουσιαστεί πέρυσι στην EICMA

Πέραν της εμφάνισης δεν προκύπτει καμιά άλλη διαφορά στο μοντέλο, ενώ ο χρωματισμός αυτός εμφανώς βασίζεται στο πρωτότυπο 675NK GP που είχε παρουσιαστεί πέρυσι στην EICMA, χωρίς βέβαια τα εκλεκτά καλούδια που έλαμπαν πάνω του, όπως οι δαγκάνες GP4-MotoGP της Brembo και οι αναρτήσεις της Ohlins. Διατηρεί πάντως το λογότυπο Aspar Team στα πλανά του ψυγείου, δηλώνοντας ευθέως τη διασύνδεση με τα αγωνιστικά χρώματα του MotoGP.

CFMOTO

Προς το παρόν δεν γίνεται αναφορά στο πότε θα περάσει στην παραγωγή αυτό το νέο χρώμα, καθώς ακόμη δεν έχει ενταχθεί ούτε στην κινέζικη ιστοσελίδα της CFMOTO. Πιθανότατα θα ενταχθεί στη γκάμα του μοντέλου κάποια στιγμή αργότερα φέτος στην Κίνα, για να έρθει στα μέρη μας από το 2027.

 

Ετικέτες