KTM - Αποκαλύπτει σήμερα ανανεωμένο 690 σε εκδόσεις Supermoto & Enduro - Video

Something new is on its way
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

2/11/2022

Με ένα teaser-video κάθετου πλάνου -που δείχνει πόσο σημαντικά έχουν γίνει τα smartphones στην προώθηση προϊόντων- η KTM προαναγγέλει την ανανέωση των 690 Enduro R & 690 SMC R με την KTM να προωθεί το "something new" γιατί όσο εξελίσσεται η κατηγορία των μεσαίων το 690 πραγματικά μία ξεχωριστή πρόταση.

Στο βίντεο βλέπουμε τα δυο μοντέλα να οδηγούνται γρήγορα σε μια πίστα Supermoto και στο χώμα, ενώ στο 9ο-10ο δευτερόλεπτο, αν παγώσεις το πλάνο, μπορείς να δεις στα πλάγια της μοτοσυκλέτας να αναγράφεται ένα νούμερο - πιθανότατα το 690.

Λογικά σκεπτόμενοι, ετοιμαζόμαστε να δούμε την ανανέωση των 690 Enduro R & 690 SMC R,  και ο μονοκύλινδρος ήχος του κινητήρα στο βίντεο, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για κάτι άλλο.

Περισσότερα σύντομα, καθώς η επίσημη παρουσίαση θα γίνει σήμερα, 2/11/2022.

Δείτε το VIDEO:

 

Leoncino Bobber 400 – Η πρώτη V2 μοτοσυκλέτα της Benelli έφτασε Ελλάδα [Τιμή]

Νέα cruiser μοτοσυκλέτα με 33,5 ίππους στα 165 κιλά χωρίς υγρά
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

10/12/2025

Η Leoncino Bobber 400 είναι μία cruiser μοτοσυκλέτα μικρομεσαίων κυβικών με V2 κινητήρα, που μάλιστα είναι ο πρώτος στην ιστορία της Benelli.

Να αναφέρουμε εδώ πως την μοτοσυκλέτα την είχαμε δει από κοντά στην έκθεση EICMA του 2024. Ο V2 κινητήρας 60 μοιρών 385 κυβικών είναι υγρόψυκτος και 8-βάλβιδος και αποδίδει 33,5 ίππους στις 8.000 στροφές και 3,57 kg.m ροπής στις 5.000 στροφές, ενώ το πλαίσιο είναι ατσάλινο σωληνωτό.

Την ανάρτηση αναλαμβάνει ανεστραμμένο πιρούνι με διαδρομή 125 mm και δύο αμορτισέρ με διαδρομή 100 mm. Στο σύστημα πέδησης συναντάμε μονό δίσκο 300 mm με τετραπίστονη ακτινική δαγκάνα μπροστά και μονό δίσκο 240 mm με μονοπίστονη δαγκάνα πίσω.

Leoncino

Το βάρος της μοτοσυκλέτας ανακοινώνεται στα 165 κιλά χωρίς υγρά, με την χωρητικότητα του ρεζερβουάρ καυσίμου να είναι στα 15 λίτρα. Το ύψος της σέλας είναι στα 730mm και το μεταξόνιο στα 1.520 mm, ενώ εντύπωση προκαλεί η διάσταση του μπροστινού ελαστικού που είναι 130/90 με τους τροχούς να είναι 16 ιντσών τόσο μπροστά, όσο και πίσω.

Ο εξοπλισμός της μοτοσυκλέτας περιλαμβάνει Traction Control με δυνατότητα απενεργοποίησης, καθρέπτες bar-end και ABS της Bosch.

Η μοτοσυκλέτα είναι διαθέσιμη σε χρώματα Desert Tan και Midnight Black και η τιμή της έχει οριστεί στα 5.690 ευρώ.