KYMCO Dink R 125 2023 – Άφιξη και τιμή

Συνεχίζοντας την παράδοση της σειράς Dink
1
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

18/5/2023

Η KYMCO συνεχίζει να προσφέρει στο κοινό ένα μοντέλο με 20ετή ύπαρξη στην παγκόσμια αγορά, ο λόγος για KYMCO Dink R 125 το οποίο έφτασε στην Ελλάδα στοχεύοντας στην άνετη μετακίνηση.

3

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της KYMCO:

Το Kymco Dink R 125 συνεχίζει την παράδοση της σειράς Dink με παγκόσμια παρουσία που ξεπερνά τα 20 χρόνια ζωής. Πρόκειται για ένα compact GT scooter πολυτελείας, ιδανικό για τα αστικά κέντρα, που μπορεί να οδηγηθεί από αναβάτες με δίπλωμα Α1 αλλά και αυτοκινήτου.

Τροφοδοτείται από έναν τετράχρονο μονοκύλινδρο 4βάλβιδο κινητήρα 125 κ .ε κ.. Η απόδοσή του φτάνει τους 11.5 ίππους στις 7.000 στροφές, ενώ η ροπή στα 10.4Nm, κάνοντάς το αρκετά «ζωηρό» στην οδήγηση. Στο βασικό εξοπλισμό διατίθεται το σύστημα συνδυασμένης λειτουργίας φρένων CBS, που συνδυάζεται με δίσκους τύπου μαργαρίτα σε τροχούς 13 ιντσών.

4

Ένα τούνελ διασχίζει το scooter στο διαμήκη άξονα για λόγους ακαμψίας του πλαισίου, κάτι που προσφέρει καλύτερη οδική συμπεριφορά. Η μεγάλη σέλα του Dink R προσφέρει άνετες διαδρομές στους δυο επιβαίνοντες ενώ η χαμηλή απόσταση από το έδαφος κάνει το scooter ιδανικό για μικρότερα αναστήματα, παρέχοντας εύκολο χειρισμό στις χαμηλές ταχύτητες.

6

Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα είναι ιδιαίτερα μεγάλος καθώς φτάνει στα 40 λίτρα, ο φωτισμός είναι Full Led και ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει πίνακα οργάνων με τρεις ψηφιακές οθόνες, αποθηκευτικούς χώρους κάτω από το τιμόνι και πάνω στο τούνελ, όπως επίσης σχάρα με χειρολαβές συνεπιβάτη, άγγιστρο χειραποσκευών και δύο σταντ, πλαϊνό και κεντρικό.

2

Η εμπορική πορεία του Dink R 125 CBS μόλις ξεκίνησε στη χώρα μας και η τιμή του έχει διαμορφωθεί στα 3.245 ευρώ.

7

 

CFMOTO 700MT - Πρώτη επίσημη εμφάνιση

Ο αντικαταστάτης του 650MT σε έκθεση μοτοσυκλέτας στην… Αργεντινή
CFMOTO 700MT
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

26/5/2023

Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση έκανε στο σαλόνι του Buenos Aires στην Αργεντινή, το επερχόμενο CFMOTO 700MT που έρχεται να αντικαταστήσει το δημοφιλές και στη χώρα μας 650MT.

Εμφανισιακά το 700MT πατάει πάνω στα πρότυπα του 650ΜΤ, με ελαφρώς διαφορετικό προβολέα, νέο πίσω φωτιστικό σώμα, ανανεωμένο κοστούμι, συμβατικούς δίσκους αντί για “μαργαρίτες” στα φρένα μπροστά, μαύρο αντί χρυσό χρώμα στο πιρούνι, νέα σέλα, νέες χειρολαβές συνεπιβάτη και νέα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης.

Νέος είναι και ο δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας που ανεβαίνει στα 693 κ.εκ. (από 649 κ.εκ.), διαθέτοντας 2 εκκεντροφόρους επικεφαλής, 4 βαλβίδες στον κύλινδρο, υγρόψυξη και ηλεκτρονικό ψεκασμό Bosch.

CFMOTO 700MT

Το πιθανότερο είναι ο κινητήρας αυτός να είναι ίδιος με εκείνον που κινεί την οικογένεια 700 CL-X, και αν αυτό όντως συμβαίνει τότε θα μπορούσαμε να κάνουμε λόγο και για παρόμοια απόδοση 74 hp / 8.750 rpm και 6,2 kgm / 6.500 rpm, που θα ήταν μια σημαντική άνοδος επιδόσεων σε σχέση με τους 60,3 hp / 8.750 rpm και τα 5,7 kgm / 7.000 rpm.

Τα φώτα είναι full-LED, υπάρχει δικάναλο ABS στον στάνταρ εξοπλισμό, ενώ στα φρένα υπεύθυνη είναι η J.Juan.

CFMOTO 700MT

Ελαφρώς διαφορετική είναι όσον αφορά στην απεικόνιση των ενδείξεων η νέα έγχρωμη TFT οθόνη οργάνων (TFT ήταν και στο τελευταίο 650MT).

CFMOTO 700MT

Και τέλος νέοι και πιο εργονομικοί είναι οι διακόπτες της μοτοσυκλέτας.

CFMOTO 700MT

Σημειώστε πως ενώ η CFMOTO έχει επίσημες φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης του 700MT στο global site της, ακόμα δεν έχει ανεβάσει κανένα επίσημο τεχνικό χαρακτηριστικό της μοτοσυκλέτας.

Ετικέτες