Με χρηματοδότηση τα ATV της ADLY

Από το

Μαύρο Σκύλο

30/7/2013

Η ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ προωθεί την αντιπροσώπευση της ADLY Moto με συμφέρουσες χρηματοδοτικές επιλογές για όποιον ενδιαφέρεται για ATV.

Καταρχήν η ADLY είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής scooter και ATV στην Taiwan. Ήδη από τα τέλη του ΄90 κατασκεύασε τα πρώτα ATV για την Ευρωπαϊκή αγορά, που σημαίνει ότι από τότε κάλυπτε τις απαιτούμενες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.

Τα ATV της ADLY διαθέτουν τετράχρονους μονοκύλινδρους κινητήρες με ανάφλεξη CDI, μετάδοση CVT με αργό-γρήγορο, τελική μετάδοση με αλυσίδα, καθώς και όπισθεν. Η εκκίνηση γίνεται με μίζα και κορδονιέρα και επιβραδύνουν με διπλά δισκόφρενα στους εμπρός τροχούς και μονό στον πίσω άξονα, τα πίσω φώτα είναι τεχνολογίας LED.

Επίσης η γκάμα των ATV της ADLY περιλαμβάνει και ένα ασφάλτινο Quad, το 300S Bestia SM, ιδανικό για όσους προτιμούν το παραδοσιακό κιβώτιο καθώς έχει 4 ταχύτητες, συμπλέκτη και όπισθεν. Το 300S διαθέτει τροχούς με ελαστικά για χρήση στο δρόμο και πιο Sport στήσιμο σε αναρτήσεις και θέση οδήγησης.

Η ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ αναγνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες της συγκεκριμένης κατηγορίας μοτοσυκλετών, που για τους περισσότερους είναι εργαλείο δουλειάς ή αντικείμενο για χόμπι, ετοίμασε προγράμματα δόσεων που ξεκινούν από το 0% για του ιδιώτες. Παράλληλα ισχύουν ειδικές τιμές για τους εμπόρους που θέλουν να εξοπλίσουν την επιχείρησή τους με στόλο ενοικιαζόμενων οχημάτων.

Η γκάμα της ADLY περιλαμβάνει τέσσερα ATV:

• ADLY 150U (γενικής χρήσης, 9Hp, ψυγείο λαδιού)
• ADLY 320U (γενικής χρήσης, 19Hp, υγρόψυκτος)
• ADLY 320S (Off-Road, 19Hp, υγρόψυκτος)
• ADLY 300S Bestia SM (Supermoto, 19Hp, αερόψυκτος)

τα οποία είναι ετοιμοπαράδοτα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ Α.Ε.
Πλαταιών 4-6
10435 Αθήνα
Τηλ.: 210 924 89 96

Husqvarna: Αποκάλυψε τη σειρά Motocross για το 2027 – Μόνο εμφανισιακές οι αλλαγές

Με λευκά πλαίσια και κορυφαία περιφερειακά
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

8/5/2026

Αποκαλύφθηκαν τα δίχρονα και τετράχρονα μοντέλα motocross της Husqvarna για το 2027 έχουν ανακοινωθεί επίσημα, παρουσιάζοντας μια νέα εμφάνιση και κορυφαία περιφερειακά από εταιρείες όπως οι εξαρτήματα Brembo, ODI, WP, Pro Taper και Dunlop.

Για το 2027, η πλήρης γκάμα motocross της Husqvarna ανανεώνεται με λευκά πλαίσια και αφορά όλη τη γκάμα: TC 50, TC 65 και TC 85, TC 125, TC 250, TC 300, FC 250, FC 350 και FC 450. Ας δούμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Husqvarna TC 250
Husqvarna TC 250

Δίχρονη σειρά

  • TC 125
  • TC 250
  • TC 300
Husqvarna FC 450
Husqvarna FC 450

Τετράχρονη σειρά

  • FC 250
  • FC 350
  • FC 450

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Νέο λευκό πλαίσιο
  • Νέα γραφικά
  • Ανάρτηση WP XACT
  • Κορυφαία περιφερειακά από τις Brembo, ProTaper, Twin Air και ODI
  • Ελαστικά Dunlop Geomax MX34
  • Σύστημα Throttle Body Injection (TBI)
  • Quickshifter
  • Δύο χάρτες που αλλάζουν από τον πολυλειτουργικό διακόπτη
Husqvarna TC 50
Husqvarna TC 50

Μικρή σειρά

  • TC 50
  • TC 65
  • TC 85 (19/16 & 17/14)

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Νέο λευκό πλαίσιο
  • Νέα γραφικά
  • Ρυθμιζόμενο πιρούνι WP XACT και αμορτισέρ XACT PDS
  • Ελαστικά MAXXIS MAXXCROSS MX-ST
  • Η εργονομία στα μοντέλα TC 50 και TC 65 μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα καθώς οι αναβάτες μεγαλώνουν
  • Ποιοτικά εξαρτήματα δοκιμασμένα σε αγώνες από τις εταιρείες Formula, Galfer, Excel, Neken και ODI

Η σειρά motocross και μίνι μοτοσυκλετών του 2027 θα είναι διαθέσιμη στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα της Husqvarna Mobility πολύ σύντομα.