Nέα Aprilia Scarabeo 125/200ie

Από το

Μαύρο Σκύλο

15/7/2011

Η Aprilia ανανέωσε τα Scarabeo με τους κινητήρες των 125 και 200 κυβικών. Τα νέα μοντέλα έχουν δεχθεί αλλαγές τόσο στην εμφάνισή τους όσο και σε λειτουργικούς τομείς. Η σέλα έχει επανασχεδιαστεί για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση ενώ ο νέος πίνακας οργάνων απεικονίζει περισσότερες πληροφορίες, ενώ παραμένει και η επιλογή του αναβάτη ανάμεσα σε δυο διαφορετικές χαρτογραφήσεις που καθορίζουν την απόδοση του κινητήρα. Επανασχεδιασμένο είναι το εμπρός μέρος, νέα είναι τα φλας, το φτερό και η ζελατίνα. Τα Scarabeo θα διατίθενται άμεσα στην ελληνική αγορά και μάλιστα στην ίδια τιμή με τα απερχόμενα μοντέλα. Ειδικά για την έκδοση των 200 κυβικών συνεχίζεται η προσφορά του στη τιμή των 2.800 ευρώ ή με 24μηνο επιδοτούμενο χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Θα προσφέρονται σε έξι χρωματικές επιλογές σε  όλα τα σημεία πώλησης Aprilia.

Morbidelli F125 – Streetfighter με δυνατό εξοπλισμό σε άριστη τιμή

Μετά το scrambler NR125X η Morbidelli φέρνει στην Ελλάδα και ένα ασφάλτινο σπορ γυμνό προδιαγραφών Α1
morbidellil f125
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

30/4/2026

Χτισμένο πάνω στην ίδια βάση με το NR125X, το F125 μοιράζεται τον ίδιο κινητήρα, πλαίσιο, αναρτήσεις και φρένα με το scrambler μοντέλο, σε μια υλοποίηση με πιο ασφάλτινη και επιθετική εμφάνιση steetfighter.

morbidelli f125

Ο μονοκύλινδρος του F125 αποδίδει 14,7 ίππους και 1.2 χιλιογραμμόμετρα μέσω μονόδρομου συμπλέκτη και εξατάχυτου κιβωτίου, σε μια μοτοσυκλέτα που δηλώνει 143 υγρά κιλά, συμπεριλαμβανομένου ενός γεμάτου ρεζερβουάρ 14 λίτρων.

morbidelli f125

Το F125 διακρίνεται από τον ίδιο εξοπλισμό με το NR125X, ήτοι αναρτήσεις με ανεστραμμένο πιρούνι 33 mm και διαδρομή 130 mm, αμορτισέρ με μοχλικό Pro Link και ρύθμιση προφόρτισης ελατηρίου, δικάναλο ABS της Bosch, οθόνη LCD στα όργανα και δύο παροχές φόρτισης USB-A και USB-C.

morbidelli f125

Η Morbidelli φέρνει το F125 στην Ελλάδα σε δύο χρώματα, μαύρο και γκρι, με πολύ ανταγωνιστική λιανική τιμή στα 2.650 ευρώ.

Ετικέτες