Νέο Benelli BN 600i (TNT600)

Με προδιαγραφές Euro 5 και νέα ηλεκτρονικά
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

15/7/2019

Το τετρακύλινδρο εν σειρά TNT 600 είχε αρκετά χρόνια στην πλάτη του και όπως είναι φυσιολογικό είχε μείνει πίσω σε επίπεδο εξοπλισμού και προδιαγραφές ρύπων.  

Με τις νέες προδιαγραφές Euro5 της Ε.Ε. να είναι προ των πυλών, η Benelli προετοίμασε κατάλληλα το τετρακύλινδρο εν σειρά BN 600, ώστε να αντιμετωπίσει με επιτυχία τις προκλήσεις της νέας εποχής. Όχι μόνο σε επίπεδο ρύπων και θορύβου, αλλά και σε επίπεδο τεχνολογίας και εξοπλισμού.

Οι φήμες θέλουν να έχει traction control, ενώ όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες τα όργανα είναι πλέον μια ψηφιακή έγχρωμη οθόνη και τα φώτα εμπρός και πίσω είναι LED. Η απόδοση του κινητήρα δεν έχει δημοσιευθεί επίσημα ακόμα, όμως αναμένεται να παραμείνει στους 86 ονομαστικούς ίππους του TNT 600. Τη μοτοσυκλέτα θα την δούμε στην Ευρώπη το φθινόπωρο στην EICMA στην Ιταλία, μια χώρα όπου η Benelli έχει πολύ ισχυρή παρουσία εμπορικά με το TRΚ 502.

H Sherco ετοιμάζεται να παρουσιάσει “κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί”

Την Πέμπτη 9 Απριλίου τα αποκαλυπτήρια
sherco teaser
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

7/4/2026

Το teaser που κυκλοφόρησε η γαλλική εταιρεία μας κλείνει ραντεβού για την Πέμπτη 9 Απριλίου και την αποκάλυψη μιας νέας μοτοσυκλέτας, η οποία συνοδεύεται ωστόσο από μια βαρύγδουπη δήλωση: κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί.

Η ερμηνεία της σκοτεινής φωτογραφίας πάντως μας κατευθύνει σε συγκεκριμένες σκέψεις. Πρώτον, είναι ξεκάθαρο πως δεν πρόκειται για κάτι ηλεκτρικό, διακρίνεται καθαρά η τάπα του ρεζερβουάρ καυσίμου και, παίζοντας λίγο με τον φωτισμό της εικόνας, οι λαιμοί των εξατμίσεων που παραπέμπουν σε τετράχρονο κινητήρα.

sherco teaser

Δεύτερον, είναι ένα μοντέλο εντούρο, καθώς επίσης διακρίνεται καθαρά ο προβολέας μπροστά.

Από κει και πέρα όλα τα ενδεχόμενα μοιάζουν ανοικτά, αναμένουμε λοιπόν με μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι καινούργιο θα παρουσιαστεί σε δύο μέρες από τώρα.

 

Ετικέτες