Νέο GTS 300i F4 ABS Start & Stop (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

10/5/2016

Το νέο GTS 300i ABS Start & Stop της SYM συνδυάζει την πολυτέλεια με τις υψηλές επιδόσεις!

Ο κινητήρας «F4» της SYM με 29PS, φέρνει το GTS300i στην κορυφή των επιδόσεων, χωρίς να παραμελεί τον τομέα ασφάλειας που αναλαμβάνει το εξελιγμένο σύστημα φρένων ABS της BOSCH.

H επιβλητική του εμφάνιση, με τον άρτιο συνδυασμό άνεσης, πολυτέλειας, δύναμης και ασφάλειας, έχουν καθιερώσει το GTS ως το δημοφιλέστερο scooter στην κατηγορία του.

Νέα έκδοση, νέα επιλογή για τη δημοφιλή σειρά των GTS.

ΣYΣΤΗΜΑ START & STOP

Η SYM καινοτομεί, με το GTS 300i F4 να είναι το πρώτο maxi scooter που υιοθετεί την τεχνολογία START & STOP.

Με το σύστημα start & stop απενεργοποιείται και επανεκκινείται αυτόματα ο κινητήρας για να μειώσει τον χρόνο που λειτουργεί το scooter στο ρελαντί, μειώνοντας έτσι την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων. Χάρη στο σύστημα START & STOP, η κατανάλωση του GTS είναι μειωμένη κατά 7,6%.

Το START & STOP της SYM χρησιμοποιεί δεδομένα θερμοκρασίας κινητήρα, τάσης της μπαταρίας και την κίνηση του scooter για να σβήσει τον κινητήρα, ο οποίος επανεκκινείται και πάλι με το άνοιγμα  το γκαζιού.

 

GTS 300i F4 ABS Start & Stop              4.595€ τιμή μετρητοίς

Husqvarna: Αποκάλυψε τη σειρά Motocross για το 2027 – Μόνο εμφανισιακές οι αλλαγές

Με λευκά πλαίσια και κορυφαία περιφερειακά
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

8/5/2026

Αποκαλύφθηκαν τα δίχρονα και τετράχρονα μοντέλα motocross της Husqvarna για το 2027 έχουν ανακοινωθεί επίσημα, παρουσιάζοντας μια νέα εμφάνιση και κορυφαία περιφερειακά από εταιρείες όπως οι εξαρτήματα Brembo, ODI, WP, Pro Taper και Dunlop.

Για το 2027, η πλήρης γκάμα motocross της Husqvarna ανανεώνεται με λευκά πλαίσια και αφορά όλη τη γκάμα: TC 50, TC 65 και TC 85, TC 125, TC 250, TC 300, FC 250, FC 350 και FC 450. Ας δούμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Husqvarna TC 250
Husqvarna TC 250

Δίχρονη σειρά

  • TC 125
  • TC 250
  • TC 300
Husqvarna FC 450
Husqvarna FC 450

Τετράχρονη σειρά

  • FC 250
  • FC 350
  • FC 450

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Νέο λευκό πλαίσιο
  • Νέα γραφικά
  • Ανάρτηση WP XACT
  • Κορυφαία περιφερειακά από τις Brembo, ProTaper, Twin Air και ODI
  • Ελαστικά Dunlop Geomax MX34
  • Σύστημα Throttle Body Injection (TBI)
  • Quickshifter
  • Δύο χάρτες που αλλάζουν από τον πολυλειτουργικό διακόπτη
Husqvarna TC 50
Husqvarna TC 50

Μικρή σειρά

  • TC 50
  • TC 65
  • TC 85 (19/16 & 17/14)

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Νέο λευκό πλαίσιο
  • Νέα γραφικά
  • Ρυθμιζόμενο πιρούνι WP XACT και αμορτισέρ XACT PDS
  • Ελαστικά MAXXIS MAXXCROSS MX-ST
  • Η εργονομία στα μοντέλα TC 50 και TC 65 μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα καθώς οι αναβάτες μεγαλώνουν
  • Ποιοτικά εξαρτήματα δοκιμασμένα σε αγώνες από τις εταιρείες Formula, Galfer, Excel, Neken και ODI

Η σειρά motocross και μίνι μοτοσυκλετών του 2027 θα είναι διαθέσιμη στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα της Husqvarna Mobility πολύ σύντομα.