Piaggio MP3: Touring και 500

Από το

Μαύρο Σκύλο

17/8/2011

Το τρίτροχο Piaggio MP3 έχει συμπληρώσει 100.000 πωλήσεις σε όλες τις εκδόσεις του. Τώρα η Piaggio παρουσίασε την έκδοση Touring που θα προσφέρεται με κινητήρες 125, 300, 400 και 500 κυβικών.

Ο μεγαλύτερος κινητήρας δεν είχε τοποθετηθεί μέχρι τώρα σε MP3, και αποδίδει 40 ίππους στις 7.250 στροφές και 4,6 χιλιογραμμόμετρα ροπή στις 5.250 στροφές. Η έκδοση Touring, σε όλους τους κυβισμούς, έχει επανασχεδιασμένο εμπρός μέρος, νέα ζελατίνα ρυθμιζόμενη σε τρεις θέσεις, ενώ έχει προστεθεί και ντουλαπάκι στο εμπρός μέρος της ποδιάς. Σε όλους τους κυβισμούς θα προσφέρεται και στην έκδοση LT με το πλατύτερο μετατρόχιο εμπρός, ποδοστήριο που ενεργεί και στα τρία δισκόφρενα ταυτόχρονα, χαρακτηριστικά που του επιτρέπουν να οδηγείται με άδεια οδήγησης αυτοκινήτου. Επιπρόσθετα το μεγαλύτερο των MP3, αυτό με τον κινητήρα των 500 κυβικών θα παράγεται σε δυο εκδόσεις, την Sport και την Business με αισθητικές και χρωματικές διαφορές να τις ξεχωρίζουν. Η “σοβαρή” Business έχει σέλα και επένδυση στις χειρολαβές του συνεπιβάτη σε καφέ χρώμα, ενώ η Sport έχει μαύρες ζάντες, κάλυμμα εξάτμισης, χειρολαβή και διαφορετικούς καθρέφτες.

Husqvarna: Αποκάλυψε τη σειρά Motocross για το 2027 – Μόνο εμφανισιακές οι αλλαγές

Με λευκά πλαίσια και κορυφαία περιφερειακά
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

8/5/2026

Αποκαλύφθηκαν τα δίχρονα και τετράχρονα μοντέλα motocross της Husqvarna για το 2027 έχουν ανακοινωθεί επίσημα, παρουσιάζοντας μια νέα εμφάνιση και κορυφαία περιφερειακά από εταιρείες όπως οι εξαρτήματα Brembo, ODI, WP, Pro Taper και Dunlop.

Για το 2027, η πλήρης γκάμα motocross της Husqvarna ανανεώνεται με λευκά πλαίσια και αφορά όλη τη γκάμα: TC 50, TC 65 και TC 85, TC 125, TC 250, TC 300, FC 250, FC 350 και FC 450. Ας δούμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Husqvarna TC 250
Husqvarna TC 250

Δίχρονη σειρά

  • TC 125
  • TC 250
  • TC 300
Husqvarna FC 450
Husqvarna FC 450

Τετράχρονη σειρά

  • FC 250
  • FC 350
  • FC 450

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Νέο λευκό πλαίσιο
  • Νέα γραφικά
  • Ανάρτηση WP XACT
  • Κορυφαία περιφερειακά από τις Brembo, ProTaper, Twin Air και ODI
  • Ελαστικά Dunlop Geomax MX34
  • Σύστημα Throttle Body Injection (TBI)
  • Quickshifter
  • Δύο χάρτες που αλλάζουν από τον πολυλειτουργικό διακόπτη
Husqvarna TC 50
Husqvarna TC 50

Μικρή σειρά

  • TC 50
  • TC 65
  • TC 85 (19/16 & 17/14)

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Νέο λευκό πλαίσιο
  • Νέα γραφικά
  • Ρυθμιζόμενο πιρούνι WP XACT και αμορτισέρ XACT PDS
  • Ελαστικά MAXXIS MAXXCROSS MX-ST
  • Η εργονομία στα μοντέλα TC 50 και TC 65 μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα καθώς οι αναβάτες μεγαλώνουν
  • Ποιοτικά εξαρτήματα δοκιμασμένα σε αγώνες από τις εταιρείες Formula, Galfer, Excel, Neken και ODI

Η σειρά motocross και μίνι μοτοσυκλετών του 2027 θα είναι διαθέσιμη στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα της Husqvarna Mobility πολύ σύντομα.