Η ιταλική Quadro παρουσίασε ολοκληρωμένο το τρίτροχο σκούτερ της που θέλει να ανταγωνιστεί την επιτυχία του MP3 της Piaggio.
Η ανάρτηση όμως των εμπρός τροχών είναι τελείως διαφορετική σύλληψη από αυτήν της Piaggio διαθέτοντας μικρού μήκους ψαλίδια χαμηλά στον τροχό. Η εταιρεία έχει αναπτύξει και κατοχυρώσει ένα δικό της σύστημα αποφυγής ανατροπής με καθαρά υδραυλική λειτουργία και όνομα Hydraulic Tilting System. Ο κινητήρας του πρώτου της μοντέλου είναι μονοκύλινδρος με χωρητικότητα 350 κυβικών και κατασκευάζεται από την ΑΕΟΝ. Αποδίδει 22 ίππους και η τροφοδοσία του γίνεται από ψεκασμό. Τα εμπρός ελαστικά έχουν διαστάσεις 110/80-14 και το πίσω 140/70-15. Με άδειο το ρεζερβουάρ των 13,5 λίτρων το 350D ζυγίζει 195 κιλά.
Υποδεχόμαστε στην Ελλάδα το πρώτο ZONTES 703T που πατά στην Ευρώπη! [VIDEO]
Ήρθε με τιμή ΣΟΚ για τον ανταγωνισμό!
Από τον
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
19/5/2026
Αεροπορικώς έφτασε στην Ελλάδα το πρώτο ZONTES 703T που θα κυκλοφορήσει στους Ευρωπαϊκούς δρόμους ξεκινώντας το ταξίδι του πρώτα από την χώρα μας.
Η τεράστια εμπορική επιτυχία των σκούτερ της ZONTES, ανταμείβεται από το εργοστάσιο που έστειλε στην ελληνική αντιπροσωπεία το πρώτο 703T με αεροπλάνο για να προλάβει να γράψει χιλιόμετρα πριν φτάσουν οι μοτοσυκλέτες που έχουν αρχίσει ήδη να μπαίνουν σε προ-παραγγελία.
Το υποδεχτήκαμε στο αεροδρόμιο λοιπόν όπου αμέσως μετά την παραλαβή πέρασε την διαδικασία της προετοιμασίας και του τεχνικού ελέγχου και ήρθε στα γραφεία του περιοδικού για την πρώτη μας γνωριμία!
Το πρώτο που θα κυκλοφορήσει στους δρόμους της Ευρώπης
Η μοτοσυκλέτα δεν έχει ακόμη γράψει τα πρώτα της χιλιόμετρα, κάτι που θα γίνει το επόμενο διάστημα.
Αναμένοντας την αναλυτική δοκιμή του, έχουμε ένα σύντομο video με όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του και τον εξοπλισμό που φέρνει καθώς ο συνδυασμός αυτός, στο πλαίσιο τιμής που θα πωλείται στην Ελλάδα αλλάζουν τα δεδομένα της κατηγορίας.
Το νέο ZONTES 703T θα πωλείται στην Ελλάδα 6.995€ και επιγραμματικά περιλαμβάνει:
Τρικύλινδρος Κινητήρας 102 PS Ισχύς και 74,5 Nm Ροπής