Suzuki V-Strom 650 2020: Τα νέα χρώματα

Χωρίς αλλαγές συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία του
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

19/9/2019

Το Suzuki V-Strom 650 ήταν για πολλά χρόνια το best Seller της Ελληνικής αγοράς, καθώς ο θαυμάσιος V2 κινητήρας του και το μεγάλο μέγεθός του, πρόσφεραν επιδόσεις και ανέσεις σε προσιτή τιμή. Όμως η οικονομική κρίση σκότωσε την μεσαία τάξη και μαζί της παρέσυρε τις πωλήσεις των μεσαίου κυβισμού μοτοσυκλετών. Η εικόνα αυτή αρχίζει σιγά-σιγά να αλλάζει και το V-Strom 650 επανέρχεται στην αγορά. Φέτος η Suzuki έχει ήδη πουλήσει 235 μονάδες έως τον Αύγουστο, επαναφέροντας το V-Strom 650 μέσα στη λίστα με τις δημοφιλέστερες μεσαίες μοτοσυκλέτες της ελληνικής αγοράς. Για το 2020 η Suzuki δεν άλλαξε κάτι στα μηχανικά μέρη και οι μόνες αλλαγές περιορίζονται στα γραφικά και τα χρώματα.

Οι προδιαγραφές Euro5 είναι βέβαιο πως θα αναγκάσουν τη Suzuki να επέμβει στα μηχανικά μέρη της οικογένειας των V-Strom και όπως ήδη ξέρουμε από τις κατασκοπικές φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί, η νέα έκδοση των 1000 κυβικών δοκιμάζεται στους δρόμους. 

Ducati Hypermotard 698 Mono Nera – Σκοτεινή εμφάνιση και ενισχυμένος εξοπλισμός

Η τρίτη έκδοση του μονοκύλινδρου Hypermotard είναι μαύρη και φορά δυο Termignioni
ducati hyper mono
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

14/5/2026

H Ducati εμπλουτίζει τη γκάμα των Hypermotard 698 Mono με τη νέα έκδοση Nera, δηλαδή Μαύρη, δίπλα στο βασικό κόκκινο μοντέλο και το RVE. Προφανώς το όνομά του αντανακλά τον μαύρο χρωματισμό που χαρακτηρίζει τη Nera, με Ducati Red αντιθέσεις σε πλαίσιο και ζάντες.

Ωστόσο η Nera έχει και κάτι παραπάνω από απλώς μια βαφή, καθώς ξεχωρίζει επίσης από το δίδυμο τελικών εξάτμισης Termignoni, ομολογκαρισμένων για χρήση δρόμου και φυσικά σε μαύρο χρώμα, καθώς και την προσθήκη συστήματος Ducati Quick Shift στον βασικό πακέτο εξοπλισμού.

Ducati Hypermotard 698 Mono Nera

Ο μονοκύλινδρος Superquadro Mono αποδίδει, όπως και σε κάθε άλλη εκδοχή του Hypermotard 698 Mono, 77.5 hp στις 10.250 rpm, έχοντας να κινήσει μια μάζα 151 κιλών, χωρίς να υπολογίζουμε σε αυτό το καύσιμο.

Ducati Hypermotard 698 Mono Nera

Το νέο Hypermotard 698 Mono Nera θα αρχίσει να καταφτάνει στο ευρωπαϊκό δίκτυο της Ducati από τον Ιούνιο του 2026, με τη λιανική του τιμή στην Ιταλία να ξεκινά από 13.900 ευρώ.

Ετικέτες