Γράφτηκε από: 
τον Κώστα Γκαζή

Suzuki V-Strom 800DE - Ενθαρρυντική πορεία στις προ-παραγγελίες

Μέσω του microsite της εταιρείας για το μοντέλο στην Ελλάδα

Δεν πρόλαβε να παρουσιαστεί στην EICMA 2022 το νέο Suzuki V-Strom 800DE, και ήδη μετράει δεκάδες προ-παραγγελίες στο ειδικό microsite που της έφτιαξε η ελληνική αντιπροσωπεία, ένα αισιόδοξο ντεμπούτο για τον απόγονο του best-seller V-Strom 650.

Από ότι φαίνεται το έδαφος ήταν πρόσφορο, και το αγοραστικό κοινό περίμενε αρκετά χρόνια για τον αντικαταστάτη του 650 -που είχε γράψει μοναδική πορεία στην ελληνική αγορά από όταν πρωτοπαρουσιάστηκε το 2004-, γεγονός που εξηγεί το μεγάλο ενδιαφέρον ακόμα και σε αυτό το στάδιο, όπου οι περισσότεροι δεν έχουν δει τη μοτοσυκλέτα από κοντά, ενώ δεν γνωρίζουν ακόμα την τελική τιμή της.

Η συνήθως συντηρητική Suzuki εξέπληξε ευχάριστα με την παρουσίαση του V-Strom 800DE, αφού δεν τσιγκουνεύτηκε με τον εξοπλισμό του, προικίζοντας τη νέα On-Off μοτοσυκλέτα της μεταξύ άλλων με δικύλινδρο -εν σειρά πλέον- κινητήρα 776 κ.εκ. απόδοσης 83,1 hp, ακτινωτούς τροχούς 21 και 18 ιντσών, πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις Showa με μεγάλες διαδρομές 220 mm, φρέσκο design και διπλό προβολέα μπροστά με κάθετα τοποθετημένα φωτιστικά σώματα, μεγάλες σέλες επιβαινόντων, όλα τα ηλεκτρονικά βοηθήματα που μπορεί να ζητήσει ένας αναβάτης, quickshifter, και έγχρωμη TFT οθόνη οργάνων.

Θυμίζουμε πως το νέο V-STROM 800DE θα είναι διαθέσιμο στις αρχές του 2023 και η τιμή του θα ανακοινωθεί σύντομα, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το προ-παραγγείλουν στο microsite της μοτοσυκλέτας, ΕΔΩ.