Triumph Speed Triple 1200 RR Bond Edition

Επίσημη αποκάλυψη στις 4 Οκτωβρίου 2022
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

28/9/2022

Γιορτάζοντας την 60η επέτειο των ταινιών του James Bond η Triumph, που έχει συμμετάσχει και στην τελευταία ταινία της σειράς, “No Time to Die”, ενώ έχει παρουσιάσει στο παρελθόν δυο ειδικές εκδόσεις αφιερωμένες στον 007, ανακοίνωσε πως στις 4/10 θα παρουσιάσει μια νέα ειδική έκδοση με έμπνευση από τον Βρετανό μυστικό πράκτορα.

Θυμίζουμε πως η Scrambler 1200 που χρησιμοποιήθηκε στην τελευταία ταινία του Bond δημοπρατείται για καλό σκοπό από τον οίκο Christie’s, ενώ η νέα ειδική έκδοση θα βασίζεται πάνω στην Speed Triple 1200 RR. Άγνωστο παραμένει το τι θα αλλάζει στη μοτοσυκλέτα, ώστε να δικαιολογεί τον τίτλο της ειδικής έκδοσης.

 

 

 

Σίγουρα η μοτοσυκλέτα θα διαφέρει στην εμφάνιση, με γραφικά 007, ρεζερβουάρ με τον αριθμό 60 σε μεγάλα γραφικά πάνω του (δείτε την πειραγμένη από την Triumph πάνω φωτογραφία), και πιθανώς νέα βαφή, αύξοντα αριθμό στην τιμονόπλακα ή αλλού, πιθανώς μια νέα καπιτονέ σέλα, ενώ ίσως φέρει και μερικά ακόμα επίσημα αξεσουάρ.

Σημειώστε τέλος πως η νέα Triumph Bond Edition θα παραχθεί σε μόλις 60 κομμάτια.

Honda V3R E-Compressor: Νέα σειρά βίντεο προλογίζει την έκδοση παραγωγής

Με την EICMA μερικές εβδομάδες μακριά πλέον, η Honda στρώνει το υπόβαθρο της νέας της τρικύλινδρης υπερτροφοδοτούμενης μοτοσυκλέτας
Honda V3R
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

14/9/2026

Στη διεθνή έκθεση Μοτοσυκλέτας του Μιλάνου, EICMA, το 2024 η Honda αποκάλυψε για πρώτη φορά τον νέο της V3 κινητήρα με ηλεκτρικό υπερσυμπιεστή και έναν χρόνο αργότερα επέστρεψε στην ίδια έκθεση φορώντας τον με μια πρωτότυπη μοτοσυκλέτα.

Αυτές οι δύο κινήσεις ήταν το έναυσμα για να περιμένουμε φέτος στο Μιλάνο την έκδοση παραγωγής του νέου μοντέλου που ως τώρα γνωρίζουμε ως V3R E-Compressor. Αν και δεν είναι βέβαιο πως το μοντέλο παραγωγής θα είναι όντως στην EICMA φέτος, η Honda μόλις λάνσαρε μέσω του καναλιού της στο YouTube μια νέα σειρά βίντεο αφιερωμένη στο V3R E-Compressor, ενισχύοντας την πεποίθησή μας πως αυτή η νέα επικοινωνιακή καμπάνια μάλλον δεν εμφανίζεται τυχαία δυο μήνες προ της έκθεσης.

Honda V3R

Το πρώτο επεισόδιο έχει τίτλο “Το ένστικτο της πρόκλησης” και μας εισάγει στο σκεπτικό πάνω στο οποίο γεννήθηκε ως ιδέα αυτή η μοτοσυκλέτα. Και είναι ακριβώς ό,τι θα θέλαμε να ακούσουμε: “Ποθούμε να δημιουργήσουμε κάτι που κανένας μοτοσυκλετιστής στον κόσμο δεν έχει βιώσει”.

Δείτε τι εννοεί η Honda στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Ετικέτες