Vespa PX Unita

Από το

Μαύρο Σκύλο

5/4/2011

Φέτος συμπληρώθηκαν 150 χρόνια από την ένωση της Ιταλίας και η επέτειος γιορτάζεται με πολλούς τρόπους. Ένας από αυτούς που επέλεξε η Piaggio ήταν να παρουσιάσει μια νέα έκδοση Vespa με την εμφάνισή της αφιερωμένη στην επέτειο. Η Vespa που επιλέχθηκε για να αποκτήσει την ειδική εμφάνιση είναι μια από τις καινούριες PX με δίχρονο κινητήρα 150 κυβικών. Η PX 150 Anniversario Unità d’Italia διατίθεται από τις 17 Μαρτίου στην Ιταλία για την αγορά της οποίας προορίζεται.

Ducati Hypermotard 698 Mono Nera – Σκοτεινή εμφάνιση και ενισχυμένος εξοπλισμός

Η τρίτη έκδοση του μονοκύλινδρου Hypermotard είναι μαύρη και φορά δυο Termignioni
ducati hyper mono
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

14/5/2026

H Ducati εμπλουτίζει τη γκάμα των Hypermotard 698 Mono με τη νέα έκδοση Nera, δηλαδή Μαύρη, δίπλα στο βασικό κόκκινο μοντέλο και το RVE. Προφανώς το όνομά του αντανακλά τον μαύρο χρωματισμό που χαρακτηρίζει τη Nera, με Ducati Red αντιθέσεις σε πλαίσιο και ζάντες.

Ωστόσο η Nera έχει και κάτι παραπάνω από απλώς μια βαφή, καθώς ξεχωρίζει επίσης από το δίδυμο τελικών εξάτμισης Termignoni, ομολογκαρισμένων για χρήση δρόμου και φυσικά σε μαύρο χρώμα, καθώς και την προσθήκη συστήματος Ducati Quick Shift στον βασικό πακέτο εξοπλισμού.

Ducati Hypermotard 698 Mono Nera

Ο μονοκύλινδρος Superquadro Mono αποδίδει, όπως και σε κάθε άλλη εκδοχή του Hypermotard 698 Mono, 77.5 hp στις 10.250 rpm, έχοντας να κινήσει μια μάζα 151 κιλών, χωρίς να υπολογίζουμε σε αυτό το καύσιμο.

Ducati Hypermotard 698 Mono Nera

Το νέο Hypermotard 698 Mono Nera θα αρχίσει να καταφτάνει στο ευρωπαϊκό δίκτυο της Ducati από τον Ιούνιο του 2026, με τη λιανική του τιμή στην Ιταλία να ξεκινά από 13.900 ευρώ.

Ετικέτες