Γράφτηκε από: 
τον Μπάμπη Μέντη

Voge 650 DSΧ 2021: Παρουσιάστηκε στη Γαλλία

Το πιο off-road από τα Voge έως σήμερα

Με το μονοκύλινδρο 300DS και το δικύλινδρο 500DS η Voge έχει κάνει μια πολύ καλή αρχή στην Ελληνική αγορά, συνδυάζοντας με ιδιαίτερη επιτυχία την προσιτή τιμή με τις σύγχρονες απαιτήσεις του κοινού των μικρών και μεσαίων cross-over.

Τώρα ήρθε η σειρά του 650 DSΧ, μιας μοτοσυκλέτας με περισσότερο “off-road” χαρακτήρα σε σχέση με το 500DS, καθώς διαθέτει εμπρός τροχό 19”, μεγαλύτερες διαδρομές αναρτήσεων, πιο χωμάτινα ελαστικά και 22cm απόσταση από το έδαφος. Επίσης ο κινητήρας του είναι ο νέος μονοκύλινδρος των 651cc της μητρικής Loncin, με απόδοση 47 ίππων στις 8.500 στροφές.

Όπως μας έχει συνηθίσει η Voge, τα περιφερειακά προέρχονται από γνωστά ονόματα της βιομηχανίας, με τις αναρτήσεις να είναι της KYB, τα φρένα της Nissin με δύο δίσκους εμπρός 298mm και τα ελαστικά της Pirelli. Το ύψος της σέλας του αναβάτη είναι στα 820mm και ο βασικός εξοπλισμός είναι αρκετά πλούσιος, με την έγχρωμη οθόνη των οργάνων να περιλαμβάνει bluetooth και ένδειξη πίεσης των ελαστικών, τα φώτα να είναι LED και να υπάρχουν προστατευτικά κάγκελα για τον κινητήρα.

Στην αγορά της Γαλλίας όπου παρουσιάστηκε, στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται και οι τρεις αλουμινένιες βαλίτσες με τις βάσεις τους. Η Voge προφέρει τρεις διαφορετικούς χρωματισμούς και η full-extra έκδοση στη γαλλική αγορά θα φτάσει στα καταστήματα στο τέλος Ιουνίου και η τιμή του εκεί έχει καθοριστεί στα 8.195€.