Voge 650 DSΧ 2021: Παρουσιάστηκε στη Γαλλία

Το πιο off-road από τα Voge έως σήμερα
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

9/6/2021

Με το μονοκύλινδρο 300DS και το δικύλινδρο 500DS η Voge έχει κάνει μια πολύ καλή αρχή στην Ελληνική αγορά, συνδυάζοντας με ιδιαίτερη επιτυχία την προσιτή τιμή με τις σύγχρονες απαιτήσεις του κοινού των μικρών και μεσαίων cross-over.

Τώρα ήρθε η σειρά του 650 DSΧ, μιας μοτοσυκλέτας με περισσότερο “off-road” χαρακτήρα σε σχέση με το 500DS, καθώς διαθέτει εμπρός τροχό 19”, μεγαλύτερες διαδρομές αναρτήσεων, πιο χωμάτινα ελαστικά και 22cm απόσταση από το έδαφος. Επίσης ο κινητήρας του είναι ο νέος μονοκύλινδρος των 651cc της μητρικής Loncin, με απόδοση 47 ίππων στις 8.500 στροφές.

Όπως μας έχει συνηθίσει η Voge, τα περιφερειακά προέρχονται από γνωστά ονόματα της βιομηχανίας, με τις αναρτήσεις να είναι της KYB, τα φρένα της Nissin με δύο δίσκους εμπρός 298mm και τα ελαστικά της Pirelli. Το ύψος της σέλας του αναβάτη είναι στα 820mm και ο βασικός εξοπλισμός είναι αρκετά πλούσιος, με την έγχρωμη οθόνη των οργάνων να περιλαμβάνει bluetooth και ένδειξη πίεσης των ελαστικών, τα φώτα να είναι LED και να υπάρχουν προστατευτικά κάγκελα για τον κινητήρα.

Στην αγορά της Γαλλίας όπου παρουσιάστηκε, στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται και οι τρεις αλουμινένιες βαλίτσες με τις βάσεις τους. Η Voge προφέρει τρεις διαφορετικούς χρωματισμούς και η full-extra έκδοση στη γαλλική αγορά θα φτάσει στα καταστήματα στο τέλος Ιουνίου και η τιμή του εκεί έχει καθοριστεί στα 8.195€.   

Kawasaki Z900RS: Συνεχίζει στη γκάμα του 2027 με ένα νέο χρώμα

Η μοτοσυκλέτα που λειτουργεί ως σημείο αναφοράς στον θρύλο Z1 Super Four παραμένει δίχως αλλαγές στη γκάμα της Kawasaki
kawa-z900rs
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

9/9/2026

Το μεγαλύτερο σε κυβισμό μοντέλο της οικογένειας Retro Sport της Kawasaki δεν αλλάζει για το 2027, διατηρώντας τη γνωστή του βάση με τον τετρακύλινδρο σε σειρά κινητήρα 948 κυβικών εκατοστών με απόδοση 116 ίππων και 10 χιλιογραμμόμετρων για 216 υγρά κιλά.

Εξοπλισμένο με προηγμένα σύγχρονα ηλεκτρονικά, επικεντρωμένα γύρω από την αδρανειακή κεντρική μονάδα ελέγχου που καθοδηγεί τα συστήματα KTRC (Kawasaki TRaction Control) και cornering ABS, το Z900RS διπλασιάζει τις επιλογές χρωμάτων για τη βασική έκδοση.

Kawasaki Z900RS

Η φετινή μαυροκόκκινη εκδοχή δίνει τη θέση της σε μια νέα μπλε (Candytone Greenish Blue-82A), ενώ δίπλα της έρχεται μια σκοτεινή μονόχρωμη (Ebony), ανάλογη της Back Ball που είναι φέτος διαθέσιμη.

Kawasaki Z900RS SE

Αντιθέτως, το πλουσιότερο και εκλεκτότερο Z900RS SE – με χρυσά ανοδιωμένα καλάμια πιρουνιού, αμορτισέρ Öhlins πίσω και Brembo monobloc δαγκάνες μπροστά με μεταλλικά σωληνάκια – συνεχίζει με μοναδικό διαθέσιμο χρώμα το Metallic Spark Black που, παρά το όνομά του, χαρακτηρίζεται από κόκκινα γεμίσματα στα πλαϊνά του ρεζερβουάρ, ως διατίθεται και στο τρέχον μοντέλο του 2026.

Ετικέτες