Voge 800 Rally 2025: Αντι - Yamaha Tenere με εμφάνιση CFMOTO 450MT έρχεται στην EICMA

Συνωστισμός Adventure
Voge 800 Rally 2025: Αντι - Yamaha Tenere με εμφάνιση CFMOTO 450MT έρχεται στην EICMA
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

29/10/2024

Συμπιέζεται η αγορά των προσιτών οικονομικά μεσαίων και μεγαλο-μεσαίων Adventure με πλήθος νέων μοντέλων από τους Κινέζους κατασκευαστές. Η Voge ετοιμάζει ένα νέο ποιο off – road μοντέλο στην Adventure σειρά της, το οποίο δείχνει και πιο ελαφρύ, με πιο στενή σιλουέτα έναντι του DS900X που στοχεύει ξεκάθαρα στον τουριστικό χαρακτήρα.

Το Voge 800 Rally γεφυρώνει την γκάμα της εταιρείας, έχοντας δείξει στα μικρά κυβικά πως μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο. Μετά το 300 Rally άφηνε το κοινό της χωρίς ουσιαστική επιλογή, εκτός και αν επέλεγαν ένα πιο τουριστικό και λιγότερο off-road μοντέλο.

Με ΄21 εμπρός τροχό και δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα, είναι μία απευθείας απάντηση στο MT-X της CFMOTO που το έδειξε πέρσι στην EICMA ως πρωτότυπο και έχει ήδη ανακοινωθεί ως μοντέλο 2025.

Για την θέση οδήγησης και την κατεύθυνση ως προς την χρήση και την κατηγοριοποίηση στην οικογένεια των On-Off, φαίνεται πως υιοθετεί τον δρόμο του πετυχημένου Yamaha Tenere, μόνο που αναμένεται να έχει τουλάχιστον 20 άλογα παραπάνω από την τρέχουσα έκδοση του Ιαπωνικού ανταγωνιστή. Και λέμε τρέχουσα καθώς αναμένεται και σε αυτό, κάποια αναβάθμιση για το 2025.

Σε εμφάνιση έρχεται πιο κοντά στο 450MT, ενώ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πλέον για την Voge πως θα το εξοπλίσει με πλούσιο εργοστασιακό εξοπλισμό.

Από την Κίνα έρχονται και πρώτες εικόνες που μάλλον έχουν τραβηχτεί ενώ γυρνούσαν το press kit όπου αντιλαμβάνεται κανείς πως έχουν δώσει έμφαση στην οδήγηση εκτός δρόμου και παράλληλα φαίνεται σε ένα από αυτά τα στιγμιότυπα πως θα είναι εξοπλισμένο και με ποδιά.

Voge 800 Rally 2025: Αντι - Yamaha Tenere με εμφάνιση CFMOTO 450MT έρχεται στην EICMA

Ένα από τα πολλά μοντέλα που θα έχει η ιδιαίτερα πλούσια, EICMA φέτος.

Ετικέτες

Husqvarna: Αποκάλυψε τη σειρά Motocross για το 2027 – Μόνο εμφανισιακές οι αλλαγές

Με λευκά πλαίσια και κορυφαία περιφερειακά
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

8/5/2026

Αποκαλύφθηκαν τα δίχρονα και τετράχρονα μοντέλα motocross της Husqvarna για το 2027 έχουν ανακοινωθεί επίσημα, παρουσιάζοντας μια νέα εμφάνιση και κορυφαία περιφερειακά από εταιρείες όπως οι εξαρτήματα Brembo, ODI, WP, Pro Taper και Dunlop.

Για το 2027, η πλήρης γκάμα motocross της Husqvarna ανανεώνεται με λευκά πλαίσια και αφορά όλη τη γκάμα: TC 50, TC 65 και TC 85, TC 125, TC 250, TC 300, FC 250, FC 350 και FC 450. Ας δούμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Husqvarna TC 250
Husqvarna TC 250

Δίχρονη σειρά

  • TC 125
  • TC 250
  • TC 300
Husqvarna FC 450
Husqvarna FC 450

Τετράχρονη σειρά

  • FC 250
  • FC 350
  • FC 450

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Νέο λευκό πλαίσιο
  • Νέα γραφικά
  • Ανάρτηση WP XACT
  • Κορυφαία περιφερειακά από τις Brembo, ProTaper, Twin Air και ODI
  • Ελαστικά Dunlop Geomax MX34
  • Σύστημα Throttle Body Injection (TBI)
  • Quickshifter
  • Δύο χάρτες που αλλάζουν από τον πολυλειτουργικό διακόπτη
Husqvarna TC 50
Husqvarna TC 50

Μικρή σειρά

  • TC 50
  • TC 65
  • TC 85 (19/16 & 17/14)

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Νέο λευκό πλαίσιο
  • Νέα γραφικά
  • Ρυθμιζόμενο πιρούνι WP XACT και αμορτισέρ XACT PDS
  • Ελαστικά MAXXIS MAXXCROSS MX-ST
  • Η εργονομία στα μοντέλα TC 50 και TC 65 μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα καθώς οι αναβάτες μεγαλώνουν
  • Ποιοτικά εξαρτήματα δοκιμασμένα σε αγώνες από τις εταιρείες Formula, Galfer, Excel, Neken και ODI

Η σειρά motocross και μίνι μοτοσυκλετών του 2027 θα είναι διαθέσιμη στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα της Husqvarna Mobility πολύ σύντομα.