Στην έκθεση που έγινε στη Βερόνα της Ιταλίας, η Yamaha παρουσίασε την Super Ténéré για το 2011 βαμμένη σε διαφορετικό λευκό χρώμα.
Δεν έχουν δημοσιοποιηθεί αλλαγές εκτός από την εμφάνιση, ενώ λείπει ο εξοπλισμός και τα λογότυπα της “First Edition” του 2010. Εκείνη την έκδοση η Yamaha την πρόσφερε με στάνταρ αλουμινένιες μπαγκαζιέρες και μια σειρά από αξεσουάρ που ανήκαν στον προαιρετικό που έχει σχεδιάσει ειδικά για τη νέα της Adventure μοτοσυκλέτα.
Norton: Οι νέοι χρωματισμοί της γκάμας της - Τέλος το φουλ γκρι
Η παλέτα περιλαμβάνει επτά συνολικά χρωματισμούς
Από τον
Παύλο Καρατζά
16/4/2026
Η ινδική TVS Motor που είναι η ιδιοκτήτρια εταιρεία της Norton, η οποία έχει μπει σε μία νέα φάση με τέσσερα νέα μοντέλα που αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα.
Στην EICMA είχαμε δει από κοντά τις Norton Manx, Manx R, Atlas και Atlas GT και η εταιρεία είχε δείξει μία περίεργη εμμονή στους γκρι χρωματισμούς. Πλέον οι τέσσερις μοτοσυκλέτες θα είναι διαθέσιμες εκτός του Trophy Silver στους χρωματισμούς Matrix Black, Senopia Orange, Carbon, Celestian Grey, Verona Green και Glacier Blue, που μπορείτε να δείτε αναλυτικά στο επίσημο site της εταιρείας.
Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε πως τη Norton Motorcycles έχει αναλάβει στην χώρα μας η εταιρεία MUVUS που αντιπροσωπεύει ήδη τις CFMOTO, Royal Enfield, LETBE και Polaris. Μάλιστα η TVS έχει συγκεκριμένο πλάνο για την Ευρώπη και η Ελλάδα θα είναι από τους πρώτους τους σταθμούς, όπως είχαμε αποκαλύψει λίγους μήνες νωρίτερα.
Εμείς αναμένουμε σύντομα την άφιξη τους για να οδηγήσουμε τις νέες μοτοσυκλέτες της Norton και να σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.