Γράφτηκε από: 
τον Μπάμπη Μέντη

Zontes 350GK: Ήρθε και ο μεγάλος αδερφός

”Γεννάει” συναισθήματα!

Η οικογένεια των neo-retro μοντέλων της Zontes με τις scrambler αισθητικές αναφορές αποκτά ένα ακόμα μέλος, Έτσι μαζί με τα G125 για την Α1 κατηγορία διπλωμάτων και το G155 ήρθε και ο μεγαλύτερος έως σήμερα αδερφός τους το 350GK με τον νέο κινητήρα Euro5. Περισσότερες λεπτομέρειες και τεχνικά χαρακτηριστικά στο Δελτίο Τύπου της ελληνικής αντιπροσωπείας που ακολουθεί:

 

 

Έρχεται στην Ελλάδα η νέα Zontes 350GK

 

Η νέα café sport της Zontes είναι έτοιμη να αλλάξει τα σημεία αναφοράς σε όλους τους τομείς, για την κατηγορία των μεσαίου κυβισμού roadsters. Με δυναμική εμφάνιση που καθηλώνει τα βλέμματα και με έναν ολοκαίνουργιο κινητήρα σχεδιασμένο από λευκό χαρτί, αποτελεί μία δελεαστική και ολοκληρωμένη πρόταση. Οι 39,5 ίπποι στις 9.500 στροφές, τα διαφορετικά Power Modes και ο τεχνολογικός εξοπλισμός που καινοτομεί στη συγκεκριμένη κατηγορία με σύστημα Keyless, full LED φώτα, έγχρωμη TFT οθόνη, δύο θύρες USB και αισθητήρες πίεσης και θερμοκρασίας των ελαστικών, θέτουν τα νέα στάνταρ.

Τα ποιοτικά και επώνυμα περιφερειακά, όπως τα φρένα της J.Juan (που ανήκει πλέον στην Brembo μετά την εξαγορά της) και το ABS της Bosch, σε συνδυασμό με το εξαιρετικό πακέτο πλαισίου-αναρτήσεων, καθιστούν τη νέα Zontes 350GK την πιο πολυαναμενόμενη άφιξη του φετινού καλοκαιριού!

Με τιμή στα €4.785 ευρώ, το νέο μηχανολογικό αριστούργημα της Zontes θα διατίθεται στη χώρα μας στις αρχές Ιουνίου, μέσα από το δίκτυο συνεργατών EVOMOTO της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.

Μείνετε συντονισμένοι!